- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi GULSEMEDIHA
-
Kadın cinayetlerinin olması da bu normalleştirmelerin sonucu değil mi
İnsanlar hem duygusuzlaştılar, hem daha acımasızlar.
Sadece kadın ve çocukları mı?Uzun zamandır girmiyordum bi bakayım dedim
Bakmaz olaydım
Bugün neler okudum böyle
Cehaletde değil bu artık
Kir içinde kaldık
Allahım sen kadınlarımızı çocuklarımızı koru
Uzun zamandır girmiyordum bi bakayım dedim
Bakmaz olaydım
Bugün neler okudum böyle
Cehaletde değil bu artık
Kir içinde kaldık
Allahım sen kadınlarımızı çocuklarımızı koru
HaklısınSadece kadın ve çocukları mı?
Hayvanı, ağacı, çiçeği böceği hatta bu ülkede damacanaya tecavüz eden adam var yahu!
Allahım tüm varlıkları, biz insan zulmünden korusun, amin...
Ya kaç kere yazdım bu başlığa tutamıyorum kendimi. Kendimden utanıyorum, ülkemin halinden utanıyorum, şu an yanımda masum uyuyan kızımdan utanıyorum. Sokağa çıkıp deli gibi bağırmak istiyorum yeter diye. Yeter artık gerçekten.
Ağaç olsaydınız yakılırdınız, toprak olsaydınız üzerinize iğrenç pislikler atılırdı, deniz olsaydınız fabrika atıklarıyla kirletilirdiniz, hele bir de taş olsaydınız emin olun bir canı almak için kullanılırdınız!Ben bende değilim bu gece.. Tiksiniyorum ırkımdan. Keşke ağaç olsaydım, toprak olsaydım, taş, deniz falan olsaydım. Yatcak yerimiz yok toprak istemiycek bizi bu gidişle. Kıyamet çok yakın sanki.
inanın razı olurdum, bi insan evladı nasıl bu kadar kötü, sapık ruhlu, cani, zarar vermekten zevk alan bir ruh hastası (!) olabilir... Doğanın bize bir zararı yok ama biz kendi ırkımıza da etrafımıza da zarar vermekten hiiçççç çekinmiyoruz. Ne berbat bir zamanda yaşıyoruz, hele 2 evladım.. Evlatlarımız... Işıklar açık kendimden korkuyorum bu gece... Yetsin artık bu olanlar nolurrr... Dayanamaz oldum, çıldırıcam.Ağaç olsaydınız yakılırdınız, toprak olsaydınız üzerinize iğrenç pislikler atılırdı, deniz olsaydınız fabrika atıklarıyla kirletilirdiniz, hele bir de taş olsaydınız emin olun bir canı almak için kullanılırdınız!
Bu ülkede sabun olmak bile istemem, kesin birilerinin ayağını kaydırmaya kullanılırım.
Off içim susmuyor bu gece, her yoruma bir felaket yazıyorum çünkü gerçekten yaşamıyoruz artık bizler, sadece vade dolduruyoruz.
İçimiz sel oldu taştı bugün ve eminim özellikle tüm kadınlar yandı kül oldu her yitip gidene.inanın razı olurdum, bi insan evladı nasıl bu kadar kötü, sapık ruhlu, cani, zarar vermekten zevk alan bir ruh hastası (!) olabilir... Doğanın bize bir zararı yok ama biz kendi ırkımıza da etrafımıza da zarar vermekten hiiçççç çekinmiyoruz. Ne berbat bir zamanda yaşıyoruz, hele 2 evladım.. Evlatlarımız... Işıklar açık kendimden korkuyorum bu gece... Yetsin artık bu olanlar nolurrr... Dayanamaz oldum, çıldırıcam.
buna gerçekten çok sevindim.. Çığ gibi büyür bu hareket inşallah.. Güzel izmirimin güzel ağaçları yandı yine, içim de yandı.. Onun üstüne bu haber iyi geldi gerçekten. Her yanımız yeşil olsun inşallah, anneler babalar güzel insanlar yetiştirsinler.. Sevgi dolu..İçimiz sel oldu taştı bugün ve eminim özellikle tüm kadınlar yandı kül oldu her yitip gidene.
Bugün beni tek sevindiren bir haber okudum, sizinle de paylaşayım ki yüreğinize minnacık birkaç damla su serpilsin.
Fidanchallenge başlattı şuanda gündemde olan rapçi.
10bin fidanı geçti meydan okumaları ki ünlüler arasında olduğundan muhtemelen kat be kat artacaktır.
Evlatlarımıza nefes olacak fidanlar bağışandı binlerce.
Onca kötülüğün arasında, bir kıvılcımdı parlayan ama bir şekilde umudumuzu yitirmemeyi hatırlattı bana.
Yanılmıyorsunuz KudrAlobar, siyasi ya da dini yorumlar varsa konuyu okuyanlar lütfen rapor etsinler, Kadınlar ve çocuklar üzerinden yapılan istismarlara tepki gösterelim, birbirimizi uyarmak adına konularda açalım ama siyaset kısmını konuşacaklar rica ediyorum sitenin siyaset meydanı bölümüne tıklasın, kaynak linkini de ekleyerek haber içerikli konuyu açsın ve altında siyasi yorumunu yazsın, bu ve diğer bölümlerde siyaset yok, dini içerik yok.
Muhtara bak!!!! Hiç bir şehirde böyle bir gelenek olamaz, iyi sallamış pislik.Ben yazayım bulamayanlar için, gizli birsey değil zaten çok rahat açıklamış köy muhtarı.
Gümüşhane/Kelkit Mahmatlı köyünden gelmiş video. Muhtar da demişki gayet normal bir olay, bizim köyün düğün ve bayramlarda oynadığı bir oyun, adetimiz demiş.
Allah islah etsin, akil fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?