Oyun adı altında iğrençlik

İğrençlik olamaz böyle bir şey nedir bu nasıl oyun bu biri bunu bana anlatsın paranoyak olmamak işten değil

Bunu duymamıştım. Keşke okumasaydım.
Allah aşkına paylaşmayın böyle haberleri psikolojim dallasa döndü artık.

Uzun zamandır girmiyordum bi bakayım dedim
Bakmaz olaydım
Bugün neler okudum böyle
Cehaletde değil bu artık
Kir içinde kaldık
Allahım sen kadınlarımızı çocuklarımızı koru
Sadece kadın ve çocukları mı?
Hayvanı, ağacı, çiçeği böceği hatta bu ülkede damacanaya tecavüz eden adam var yahu!
Allahım tüm varlıkları, biz insan zulmünden korusun, amin...

Uzun zamandır girmiyordum bi bakayım dedim
Bakmaz olaydım
Bugün neler okudum böyle
Cehaletde değil bu artık
Kir içinde kaldık
Allahım sen kadınlarımızı çocuklarımızı koru

Ya kaç kere yazdım bu başlığa tutamıyorum kendimi. Kendimden utanıyorum, ülkemin halinden utanıyorum, şu an yanımda masum uyuyan kızımdan utanıyorum. Sokağa çıkıp deli gibi bağırmak istiyorum yeter diye. Yeter artık gerçekten.

Sadece kadın ve çocukları mı?
Hayvanı, ağacı, çiçeği böceği hatta bu ülkede damacanaya tecavüz eden adam var yahu!
Allahım tüm varlıkları, biz insan zulmünden korusun, amin...
Haklısın
En çok kadınların çocukların canı yanıyor ya bu memlekette
İlk aklıma onlar geldi
İlk dua onlara
Bize
Hepimize

İnan aynı haldeyim
Zaten sabahtan beri berbat bir haldeyim
Oğlum yanımda uyuyor
Öyle üzülüyorum ki kimbilir nelerle karşılaşacak
Belki yanında olamayacağım
Koruyamayacağım
İnsan kahroluyor
Hele birde düzeleceğine dair pek umut olmayınca

Ben bende değilim bu gece.. Tiksiniyorum ırkımdan. Keşke ağaç olsaydım, toprak olsaydım, taş, deniz falan olsaydım. Yatcak yerimiz yok toprak istemiycek bizi bu gidişle. Kıyamet çok yakın sanki.
Ağaç olsaydınız yakılırdınız, toprak olsaydınız üzerinize iğrenç pislikler atılırdı, deniz olsaydınız fabrika atıklarıyla kirletilirdiniz, hele bir de taş olsaydınız emin olun bir canı almak için kullanılırdınız!
Bu ülkede sabun olmak bile istemem, kesin birilerinin ayağını kaydırmaya kullanılırım.

Off içim susmuyor bu gece, her yoruma bir felaket yazıyorum çünkü gerçekten yaşamıyoruz artık bizler, sadece vade dolduruyoruz.

inanın razı olurdum, bi insan evladı nasıl bu kadar kötü, sapık ruhlu, cani, zarar vermekten zevk alan bir ruh hastası (!) olabilir... Doğanın bize bir zararı yok ama biz kendi ırkımıza da etrafımıza da zarar vermekten hiiçççç çekinmiyoruz. Ne berbat bir zamanda yaşıyoruz, hele 2 evladım.. Evlatlarımız... Işıklar açık kendimden korkuyorum bu gece... Yetsin artık bu olanlar nolurrr... Dayanamaz oldum, çıldırıcam.

İçimiz sel oldu taştı bugün ve eminim özellikle tüm kadınlar yandı kül oldu her yitip gidene.

Bugün beni tek sevindiren bir haber okudum, sizinle de paylaşayım ki yüreğinize minnacık birkaç damla su serpilsin.
Fidanchallenge başlattı şuanda gündemde olan rapçi.
10bin fidanı geçti meydan okumaları ki ünlüler arasında olduğundan muhtemelen kat be kat artacaktır.
Evlatlarımıza nefes olacak fidanlar bağışandı binlerce.
Onca kötülüğün arasında, bir kıvılcımdı parlayan ama bir şekilde umudumuzu yitirmemeyi hatırlattı bana.

buna gerçekten çok sevindim.. Çığ gibi büyür bu hareket inşallah.. Güzel izmirimin güzel ağaçları yandı yine, içim de yandı.. Onun üstüne bu haber iyi geldi gerçekten. Her yanımız yeşil olsun inşallah, anneler babalar güzel insanlar yetiştirsinler.. Sevgi dolu..

Yaşadığımız sürece umudumuz hep olacak.. Yetişen nesil bu rezillikleri, güzellikleriyle, iyi ahlaklarıyla ve insanlıklarıyla unuttururlar bizlere inşallah..

Koca köyün bilip de sustuğu tecavüzler de yaşandı bu ülkede.
Hatta bir olayda kızcağız zihinsel engelliydi.

Şimdi köyümüz-köylümüz duyarı yemek istemem çünkü demek istediğim şey "köyler, kasabalar pislik yuvalarıdır" değil kesinlikle.
Ama belli kişi sayısıyla kısıtlı bir çevrede yaşayan insanlar kendi küçük toplulukları içinde her şeyi normal bulabilirler diye düşünüyorum. Çünkü küçük topluluklar kendi kurallarını kendileri koyarlar.
Herhangi birini yaptığı/yapmayı düşündüğü eylemden vazgeçirebilecek tek şey aynı çevrede yaşadığı küçük insan topluluğunun o olaya bakışıdır.
Önemli olan tek şey 2 ev ötedeki ayşe teyze ya da kahvedeki mehmet emminin ne tepki vereceğidir. Yasalar, genel ahlak kuralları vs değil.

O yüzden adamlar bu kadar rahat "bu bizim geleneğimiz" diyebiliyor. Mahremiyet, çocuk psikolojisi vs gibi kavramlardan haberdar değiller. Haberdar olsalar da umurlarında değil.
Yaptıkları şeyin neden normal olmadığını, neden suç olduğunu, neden sapkınlık olduğunu eminim anlayamıyorlardır bile.

Kim bilir nerelerde neler dönüyor da haberimiz olmuyor. Olan hep kadınlara ve çocuklara oluyor

Bir tane akıllı cıkıp da siz napıyorsunuz demiyor,hepsi gevrek gevrek gülüyor.Akıl alır gibi değil,bu nasıl bir eğlence anlayısı? Kücücük cocukların hayatında oyun dedikleri bu iğrençlik travma yaratıyor.Nasıl bir cinsel açlık minicik çocuklara karşı bunu yaptırıyor? İğrençler,eğitim şart.Cahillik çok kötü

Arkadaşlar tepkilerinizde haklısınız, hepimiz bugün çok sarsıldık. Ama bunların yeri burası değil. Siyaset meydanının konusu bunlar. Ben mi yanılıyorum?

Mune @Kazen yanlış mıyım?
Yanılmıyorsunuz KudrAlobar, siyasi ya da dini yorumlar varsa konuyu okuyanlar lütfen rapor etsinler, Kadınlar ve çocuklar üzerinden yapılan istismarlara tepki gösterelim, birbirimizi uyarmak adına konularda açalım ama siyaset kısmını konuşacaklar rica ediyorum sitenin siyaset meydanı bölümüne tıklasın, kaynak linkini de ekleyerek haber içerikli konuyu açsın ve altında siyasi yorumunu yazsın, bu ve diğer bölümlerde siyaset yok, dini içerik yok.

Allah belanızı versin..geleneginiz batsın sizin..eyy allahım daha ne iğrençlikler görücez..izin verme artık şu pisliklere..offf psikolojim bozuldu artık gercekten...sen evlatlarımızı koru...

Muhtara bak!!!! Hiç bir şehirde böyle bir gelenek olamaz, iyi sallamış pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…