- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi Vazelin005
Oynadığınız oyunun adı ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PubgOynadığınız oyunun adı ne?
Şu şekilde oluyor. Tebrik ederim, gün geçtikçe daha iyi oynuyorsun gibi
Bende mi oynasam acaba diye düşünmeye başladım. Hiç oyunum yok telefonumda
Bazen böyle komik yorumlarda geliyor, yapacak bir şey yokBöyle seylerden nem kapacaksan, bencede oynama. Her erkek senin pesinde degil. Her iltifatta flört degil.
Başlamayın bence, bağımlılık yaparsa hoş olmuyor.Bende mi oynasam acaba diye düşünmeye başladım. Hiç oyunum yok telefonumda
Gerçi sohbet kısmı varmış, o şekilde istemiyorum
Aynen, asılan olunca anlıyorsunuz zaten. Adam grupta benim dışımda kimseyle sohbet etmiyor, normal gibi görünen bir konuşma ama insan anlıyor az çok niyeti. Konuşma normal döndüğü için de bir şey de yapamıyorum ama rahatsız olmaya başladım.Bende oynuyorum bir çok evli erkekle sohbet muhabbet ediyoruz orda kalıyor o sohbet .ve genelde eşleri de yanlarında oluyor zaten . Ama bazıları cidden asılıyor ,onlar kendilerini belli ediyor zaten, o durumda sohbet kapa özelliği devreye giriyor![]()
Onun arena bölümü var 4,lü eşleşme onu oyna bence .orda muhabbet dönmüyor ve aşırı eğlenceli . Klasik de ister istemez sohbet oluyor insan sıkılıyor çünkü illa konuşuyor .Aynen, asılan olunca anlıyorsunuz zaten. Adam grupta benim dışımda kimseyle sohbet etmiyor, normal gibi görünen bir konuşma ama insan anlıyor az çok niyeti. Konuşma normal döndüğü için de bir şey de yapamıyorum ama rahatsız olmaya başladım.
Huzursuz olduğunuz şeyi yapmayın. Içiniz rahat etmediğine göre eşinizi de üzer bu durum. Yoksa konu açmazdınızEvet rahatsız oldum, içim rahat değil hiç. Eşim böyle konularda kendisi oldukça rahat olsada beni sıkboğaz eder hep
Teşekkür ediyorum, denerimOnun arena bölümü var 4,lü eşleşme onu oyna bence .orda muhabbet dönmüyor ve aşırı eğlenceli . Klasik de ister istemez sohbet oluyor insan sıkılıyor çünkü illa konuşuyor .
Çözümü basitmiş işte, isminizi değiştirin, niye değiştirmiyorsunuz?Yukarıdaki belirttiğiniz oyunları benim oğlanlar da oynuyor. Aşağıda belirttiğiniz türden konuşmalar da oluyor, savaş hakkında da oluyor. Zaten ne zaman ismimi değiştirdim, kadın ismi ile oynadım o zaman konuşmalar başladı, ondan rahatsız oluyorum
Haklısınız, bırakacağımHuzursuz olduğunuz şeyi yapmayın. Içiniz rahat etmediğine göre eşinizi de üzer bu durum. Yoksa konu açmazdınız
DeğiştiremiyorumÇözümü basitmiş işte, isminizi değiştirin, niye değiştirmiyorsunuz?
İsmimi değiştirip kadın ismi kullanmaya başlayınca rahatsız olmaya başladım, yazmıştınız?Değiştiremiyorum
Değişir seviye atlayınca isim kartları var .ya da çıkış yapıp tekrar oyunu kurun en baştan başka bir isimle .Değiştiremiyorum
1 kere isim değiştirme hakkım vardı, kullanmış oldumİsmimi değiştirip kadın ismi kullanmaya başlayınca rahatsız olmaya başladım, yazmıştınız?
Hıı içten içe hoşuma gidiyor ama buraya rahatsız oluyorum sizce yanlış mı diye konu açıyorum. Arada sizinki gibi lüzumsuz yorumlara da maruz kalacağımı bile bile açıyorum ama içten içe de hoşuma gidiyor. Valla sizin gibi müneccinler olmasa da kimse bırdaKopyaladığınız metin otomatik olarak burada içten içe hoşuma gittiğini anlamayacaktı, ben de dahil.Erkek profili oluşturup rahatlıkla oynayabilecekken kadın ismiyle devam edip rahatsız oluyorum diyorsunuz.
kusura bakmayın bu durumda ordaki sohbetten rahatsız olduğunuz değil içten içe hoşunuza gittiği anlamı çıkar.
Değiştirin kimseyle de muhatap olmayın. Ama diyorsunuz ki sohbet hoşuma gidiyor, kapatamıyorum( o ne demekse), o zaman devam edin böyle.