Oyun bağımlısı bir eş

Çocuk gibiler gerçekten.

Benim sözlümün de Playstation takıntısı vardı böyle bir şey olamazdı arasam açmaz, yazsam bakmazdı. En sonunda dedim ki eğer böyle devam edersen gerçekten seni psikolojik yardım almaya götüreceğim çünkü oyun bağımlılığı gerçekten tedavi gerektiren bir şey. O da "ben bağımlı mıyım abartma" diyerek bana kanıtlamak ve erkeklik gururunu "istesem bırakırım" çemkirişi ile ispatlamak için gerçekten de bıraktı denecek ölçüde düzenledi. Ara sıra oynuyor tabi ama telefonu arayınca açmaya başladı en azından.

Oyun herseyden daha agir basiyor malesef... kiziyorum kusuyorum trip atiyorum cogu zaman iyilikle konusuyorum ama olmuyor

2 oğlum var. Aradan 10 yıl geçmiş ve ben sanki gelinlerimin derdini dinliyorum

2 oğlumdan dolayı oldukça fazla genç erkekle (arkadaşları) muhatabım.Hep sizin şikayetleriniz aklıma geliyor.

Bunlar nasıl koca olacak karıları bunları 3 günde kapıya koyar diye.

Gelecek yıllarda evliliklerin en büyük problemi bu oyun merakı olacak sanırım

Ay ben de aynı durum vardı bir süre sonra oyunun parayla geçmesi gerekti biraktı oyunu.. neyse ki...

Ahahhaha yorumlara çok güldüm benim eşim de oyuncu. Hatta zamanında kaç kez playstation alıp sattık beraber oynardık. Sonra abim online bi oyun oynardı bana alıştırdı bende eşime alıştırdım belamı buldum. Oyun 10 kişilik 5v5 kapisiyorsun ve en az yarım saat kırk dakika sürüyor. Uzayabilme ihtimali de var. Şu sıra biraz ara verdi çünkü cep telefonuna strateji savaş oyunu yüklemiş onla ilgileniyor. Biraz benimle ilgilen diyorum 2,3 sırtımı kasıyor saçımı okşuyor ama bi eliyle de oyuna devam ediyor silicem bu oyunu dedim N*h silersin diyor korkudan cesarette edemiyorum ama alıştım yani az çok. Zaten bebis gelince bidaha oynayamicak

Bebisle cozum oluyor mu acaba :)

Erkeklerin yeni hastaligi toplanıp birinin evinde sabaha kadar playstation oynamakmis . Yeni moda kuma.....

Sevgilim bağımlıydı ben de onunla vakit geçirmek için oynamaya başladım. Oynadık, oynadık şimdi o soğudum dedi bıraktı ben bağımlı oldum...

Kırın telefonu, ne o öyle çocuk gibi, oyun oynaması işine eşine engel oluyorsa bir telefon kırılmış çok kayıp olarak görmesrniz gerek

eski erkek arkadaşım oyun bağımlısı biriydi zorda olsa bıraktırmıştım...

Aynı modelin bilgisayar bağımlısı olanı da bende var.Sabah gece demez oynar o oyunu kendisi su an hala oyuna gömülüp oynama derdinde benimle bi saat geçirmek ona adeta görev gibi geliyor.Su an sinirden kuduruyorum.o bilgisayar alıp kafasına geçirmek istiyorum.Kusura bakmayın size pek faydam olmaz çünkü bende çareyi bolca kitap okumakta ve örgü örmekte arıyorum.Biraz yatakları ayirsak faydasi olur mu sizce?

Bir insana yasak koyarsan daha da ustune düşer. Yasaklar her zaman tatlı gelmiştir insan ogluna. Öyle olmasa Hz. Adem Babamız yasak olduğu halde elmayı yemezdi degil mi kısa bir şey paylaşayım böylelikle.
Benimde sözlum onu tanidigim 3. Senede oyuna başladı. Telefondan. Baya online herkesin oynadığı oyun. Benim yapı olarak kimseye Karışma huyum yok karissam da degismicegini biliyorum. Cafeye giderdik ben tek basima saga sola bakinirdim çayı kahvesi soğurdu ama o kafa hep telefonda. Sonra kafayi kaldirinca hatasini anlardi. Seni uzuyorum degil mi böyle ilgilenmiyorum diye bende uzulmus gibi yapardim evet ama olsun sen böyle mutluysan diyordum. Böyle boyle vicdan yaptırdım galiba en sonunda sildi oyunu. Yeter dedi kendi kendine seni ihmal ediyorum sesini bile çıkarmıyorsun beni cekiyorsun cocuk cocuk davraniyorum dedi bir daha da yapmadı.
Biraz politik davranin.
Öyle oyun silmeyle dır dır yapmayla orasını burasini ellemekle olmaz. Bir insanin hata yaptigini ona gercekten hissetirmeniz lazim.

Ya cidden deniyorum hepsini. Opuyorum sariliyorum sirnasiyorum dokunuyorum... Sonuc yok. Yani kendi istemedigi surecek o kafa telden kalkmiyor
O istedigi zamanda sen telefonunla oyna de bi sure kararli ol telefondaki oynadigi oyundan aldigi zevki baska sekilde karsila ben anliyamiyorum bu erkekleri benim esimde oynar ama ben rahatsiz oldugumu soyledigimde birakir.ama birakmadigi zamanlar da benim ona yaklasimim degicegi icin birakir. yani trip aticam diye degil.

Etkili olsun birseyleri anlasın diye yazınızı sesli bi şekilde kendisine okuttum. Bak kimi anlatıyor dedim. Okuduktan sonra güldü hadi len dedi bana

Etkili olsun birseyleri anlasın diye yazınızı sesli bi şekilde kendisine okuttum. Bak kimi anlatıyor dedim. Okuduktan sonra güldü hadi len dedi bana
:) kesinlikle dedigimi yapin ise yarar eger birseylere duskunse anladiniz siz ama ciddi olun bu durum gercekten sizi rahatsiz ediyorsa.

Telefonunuzu elinize alıp güzel bir oyun indirmekle başlayın. Yemeği ütüyü çamaşırı unutun. Sadece bir kaç gün.Oyunun çok eğlenceli olduğunu kendınızi ıstemeyerek kaptırdığınızı söyleyin. Birkaç günlük numara işe yarayacaktır bence

:) kesinlikle dedigimi yapin ise yarar eger birseylere duskunse anladiniz siz ama ciddi olun bu durum gercekten sizi rahatsiz ediyorsa.

Oyun hariç hicbirseye düşkün değil gebeyim şuan 32 haftam, gebe olmasam yapacağımı biliyorum ama işte. Çizgimden çıkamıyorum geçen gün Beşiktaş maçını seyrettik baya sinirlendi küfürler havada bende dedim ki askısı küfür etme bebis duyuyor ayıp. Bana bi çıkışı vardı o zaman yanımda durma git içeri diye. Kalktım bu hışımla. Tutmaya çalıştı gitme diye de kalktim gittim uyudum ertesi gün gönlümü almaya çalışınca bende ağladım ve dedim ki ya oyun oynuyo sun ya küfrediyorsun sana ilgi diyorum dedim yanına oturdum. Ve ekledim 16 kg alınca benimle ilgilenmiyorsun çok siskoyum dimi çirkinim ondan dedim. Verdim gazı verdim gazı. öyle deyince güldü bi kaç güzel söz, sarılma ve tahmin edin kaç gün sürdü bu ilgi dün gene oyun başındaydı. Seslendiğim zaman amaa sende elinde hep telefon diyor. WhatsApp grubum var bitane ona takmış kafayı. neyse çok şisirdim kafanızı. Konu sahibine sesleniyorum hakikaten takma kafaya arkadaş bi şekilde uzaklaştırsn ya da bi şeylerle tehdit et düzelir yavaş yavaş.

Son düzenleme:
Oyun oynamayı sevebilir ki gerçekten çok iyi oyunlar var ama hayatını etkileyecek kadar bağımlıysa nefret ederim. Benim ex böyleydi hiç unutmam en yakın arkadaşımın nişanından bunun gemileri kalkacak diye apar topar erkenden dönmüştük. Manyak !

Alın karşınıza konuşun sert bir dille ama anlamazsa yol verin gitsin. Hayat birbirinin yüzüne bakıp iki gülüp söylememek için çok kısa.

Ahahahaha buna çok güldüm ya sabah sabah. Annem de eskiden sabahın 7 sinde arayip beni uyandırır "Annem karpuzlar, havuçlar curumesin toplasan benim yerime" derdi işini gücünü bırakıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…