- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
Oyun herseyden daha agir basiyor malesef... kiziyorum kusuyorum trip atiyorum cogu zaman iyilikle konusuyorum ama olmuyor
Bebisle cozum oluyor mu acaba :)Ahahhaha yorumlara çok güldümbenim eşim de oyuncu. Hatta zamanında kaç kez playstation alıp sattık beraber oynardık. Sonra abim online bi oyun oynardı bana alıştırdı bende eşime alıştırdım belamı buldum. Oyun 10 kişilik 5v5 kapisiyorsun ve en az yarım saat kırk dakika sürüyor. Uzayabilme ihtimali de var. Şu sıra biraz ara verdi çünkü cep telefonuna strateji savaş oyunu yüklemiş onla ilgileniyor. Biraz benimle ilgilen diyorum 2,3 sırtımı kasıyor saçımı okşuyor ama bi eliyle de oyuna devam ediyor silicem bu oyunu dedim N*h silersin diyor korkudan cesarette edemiyorum ama alıştım yani az çok. Zaten bebis gelince bidaha oynayamicak
O istedigi zamanda sen telefonunla oyna de bi sure kararli ol telefondaki oynadigi oyundan aldigi zevki baska sekilde karsila ben anliyamiyorum bu erkekleri benim esimde oynar ama ben rahatsiz oldugumu soyledigimde birakir.ama birakmadigi zamanlar da benim ona yaklasimim degicegi icin birakir. yani trip aticam diye degil.Ya cidden deniyorum hepsini. Opuyorum sariliyorum sirnasiyorum dokunuyorum... Sonuc yok. Yani kendi istemedigi surecek o kafa telden kalkmiyor
:) kesinlikle dedigimi yapin ise yarar eger birseylere duskunse anladiniz siz ama ciddi olun bu durum gercekten sizi rahatsiz ediyorsa.Etkili olsun birseyleri anlasın diye yazınızı sesli bi şekilde kendisine okuttum. Bak kimi anlatıyor dedim. Okuduktan sonra güldü hadi len dedi bana
Merhaba hanımlar
Esim telefonla cok fazla oynuyor. Ne yaptiysam ne ettiysem biraktiramadim. Oyle bi kaptiriyor ki kendini ne desem duymuyor. Kac defa tartistik ve bi karar verdik ikimizde telden oyunlari sildik. Ama o gizlice tekrar yuklemis bende tekrar sildim ve yine yuklemis hadi bisey demeyeyim dedim yetmiyormus gibi ikinci bi oyun daha yuklemis. Bi insan hic kafasini kaldirmadan nasil oyun oynar? Ya ilgi bekliyorum sonucta bi bayan olarak ama nerdeee? En azindan 1 saat oyna birak diyorum yapmiyor bari bi saat benle ilgilen diyorum onu da yapmiyor ve bu durum artik kendisinin gunluk islerini de etkiliyor hep geciktiriyor islerini. Sabah aliyor teli eline gece uyuyana kadar... Bu durum iliskimizi ciddi anlamda etkiliyor. Arkadaslarla konusuyoruz umursama bosver felan diyorlar ama elimde degil. Sizce ne yapmam gerekiyor?
:) kesinlikle dedigimi yapin ise yarar eger birseylere duskunse anladiniz siz ama ciddi olun bu durum gercekten sizi rahatsiz ediyorsa.
Oyun oynamayı sevebilir ki gerçekten çok iyi oyunlar var ama hayatını etkileyecek kadar bağımlıysa nefret ederim. Benim ex böyleydi hiç unutmam en yakın arkadaşımın nişanından bunun gemileri kalkacak diye apar topar erkenden dönmüştük. Manyak !
Alın karşınıza konuşun sert bir dille ama anlamazsa yol verin gitsin. Hayat birbirinin yüzüne bakıp iki gülüp söylememek için çok kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?