Oyun bağımlısı bir eş

Ahahahaha buna çok güldüm ya sabah sabah. Annem de eskiden sabahın 7 sinde arayip beni uyandırır "Annem karpuzlar, havuçlar curumesin toplasan benim yerime" derdi işini gücünü bırakıp.

Hahahaha ya o da ayrı bir takıntıydı bak şimdi hatırladım. Sahi var mı hala o ?

Ahahahaha hayday öneririm gerçi ben yüklüyorum oynuyorum sonra sarmıyor manyak gibi geri siliyorum sonra tekrar yüklüyorum para ve internet bol çünkü bende

Ben onu candy crusha yapıyorum sıkıldım mı hop indir oyna sil sonra gene baştan başla

Bunu den
Bunu deniycem :)

Yani benimde oynadigim oyun var ama ben oyle kaptirmiyrm kendimi. Bos zamanlarda otobuste yanliz kaldigimda ya da uyku tutmadigi zamanlarda felan oynarim
Eşim de öyleydi, yalnız benim dezavantajım telefonumun olmamasıydı, bir süre sonra benim ona soğuduğumu fark etmiş bey efendi, şimdi ise 2-3 dk bakar ondan sonra koyar hemen, bir de hep yattığımız zaman bakardı o telefona çok sinir olurdum, şimdilerde yapmıyor Allah'a şükür. 1-2 ay sürdü ama bunu anlaması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…