Oyun bağımlısı erkek arkadaş..

kedikiz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
34
5
1
30
Uzun bir ilişkim var fakat erkek arkadaşım artık beni önemsemiyormuş gibi hissediyorum. Rahat bir işi var masa başı olduğu için rahat yazabiliyor işteyken ama eve geldiğinde bildiğin ortadan kayboluyor. Oyun oynamaya oturuyor telefona yatana kadar bakmıyor. Kaç kez konuştum bu konuyu iyilikle de kavgayla da kendimi anlatmaya çalıştım ama yok yok düzelmedi gitti. Son 1 senedir böyle ilgisini yitirmeye başladı bana uzun bir ilişkimiz olduğu için normal karşılamaya çalıştım ama gün geçtikçe dozunu artırdı. Onun için oyunu bende yükledim ama iyi oynayamadığım için benimle daha çok kavga etmeye başladı şaka gibi. Vakit geçirdiğimiz zaman çok azaldı ve ben artık kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. Bazen diyorum bende yazmıyayım ama iyice kopucağımızdan korkup 1 2 gün sonra vazgeçiyorum bazende ilgili davranıyım belki düzelir diyorum kafam allak bullak oldu. Bu konu yüzünden tartışmaktan ilişkimizde çok yıprandı en ufak kavgayı kaldıramıyoruz. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum

Kaybetme korkusu yaşatman gerekiyor.

Böyle bir erkek arkadaşım oldu benim de, oyuna şu saatte gircem giriyorum, şu saatte çıkabilirim çıkıyorum diye haber veriyordu. Uyumuyordu gerekirse benimle ilgileniyordu, yani ilgilenmek isteyen ilgilenir diyorum özetle oyun oynarken bile. 3 sene oldu diye biraz salmış olabilir mi? Eğer öyleyse bi silkelemek lazım.

Önceden benim erkek arkadaşımda dediğiniz gibi haber veriyordu ama son zamanlarda hiç haber vermez oldu. Sadece eve geldiğini yazıyor ve direk bilgisyar başına oturuyor. Bilgisayar üzerinden konuştugumuz bi program vardı ordan yaz ben telefona bakmıyorum dedi bugün ordan yazdım 1-2 defa 2 saat geçti cevap alamadım banada vakit ayırmıyor nasıl silkeleyebilirim sizce? tamamen kaybetmekten korkuyorum sanırım

Benim tarzım bi cinnet herşeyi çözer tadında ama :) ayrılmayı düşünmüyorsan ayrılık tehdidi etmeden sağlam bi kavga çıkar madem yani ben olsam öyle yapardım ama sizin ilişki dinamiklerinizi karakterlerinizi bilemem :)

O kadar çok kavga ettik ki bu yüzden çok büyük kavgalarımızda oldu ama bir değişme olmuyor hatta çok sık kavga ettiğimiz için yıprandık bu yüzden yani oyun oynamasında demiyorum orta yolu bulmaya çalışıyorum hiç değilse eve geldiğinde 1 saatini bana ayır diyorum ama bir kere başladımı oynamaya kendini durduramıyor

Erkeklerde şimdi başlamasa bile evlenince başlıyorlar bir oyuna. Oynamayan da görmedim. Valla o oynamasa arkadaş ortamı ısrar ediyor falan buna çözüm bulana helal olsun

İllete kapılmıs bir kere..ben de yarı oyun bagımlısıyım.eşim hala söylenir.
Ama benim gunluk hayatımı etkılemez.
Erkekler daha cok kaptırıyor ..

Nasıl mesafe koyarak mı
Aynen öyle. Bunu 1-2 gün değil gidebildigi yere kadar 6-10 ay yapman Lazım.ogrenmesi gereken şu. "benim bir sevgilim var ve onu kaybetmek istemiyorum. Onun için oyundan, zamanımdan fedakarlık yapabilirim." onunla oyun için kavga etmeyin ters teper. Suçlamayın. Ama o size oyuna ara verince, oyun bitince yazıyorsa asla o anda cevap vermiyorsunuz. Birkaç saat sonra yazın basit kısa bir cevap yazın. Sizde kendinize eğlenceli bir kurs, bir oyun bulun. Ona asla sen aramıyorsun, sormuyorsun demek yok.

İllete kapılmıs bir kere..ben de yarı oyun bagımlısıyım.eşim hala söylenir.
Ama benim gunluk hayatımı etkılemez.
Erkekler daha cok kaptırıyor ..
Sorun oynaması değil bana hiç vakit ayırmaması tüm vaktini oyuna ayırıyor sanki ben hiç yokmuşum gibi hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…