Oyun bağımlısı erkek arkadaş..

Bende oyun oynuyorum ama abartmadan işte önceliğim çünkü erkek arkadaşımdaydı her zaman o yazsın ben oyunu bırakıp onla ilgilenirdim ama o öyle değil maalesef kendimi onun oyun saatlerine göre ayarlamam gerektiğini düşünüyor

Özellikle haftasonları cumartesi pazar tüm gün oyunda 1 saati bile yok benim için

Bunu denicem ama nedense hiç sallayacağını inanmıyorum beni hatta belki memnun bile olur rahat rahat oyun oynayabiliyorum diye

Bunu denicem ama nedense hiç sallayacağını inanmıyorum beni hatta belki memnun bile olur rahat rahat oyun oynayabiliyorum diye
Bu durumda gerçek duygular hisler gün yüzüne çıkacak. Eğer öyleyse kapı orda. Seni değersiz hissettiren, sana yok muamelesi yapan birinin senin hayatında yeri yok

Haklısın sanırım tavsiyelerin için teşekkür ederim
Korkma. Bak dene bunu. Benim ilk erkek arkadaşım da bunu yaptı bana. Salak gibi anlamadım, ben ilgi gösterirsem hersey düzelir sandım. Çözemedim ne yapayım diye buraya benzer bir foruma yazdım. Millet o an dedi bunu yap, ondan olmaz diye. Cesaret edememiştim başlarda. Sonra bir cesaret geliyor zamanla anlıyorsun. Senin sevginden dolayı yapmaya cesaretin olmayabilir. Dene bunu göreceksin sevgilin aslında sana ne kadar değer veriyormuş. Hayatında arkadaş, eş dost kim olursa olsun. Sana yok muamelesi yapanı barındırma. Emin ol kazanan sen olacaksın

Burda bazı arkadaşlar yazmış bırak oynasın diye ama işte haftasonu cumartesi pazar koskoca 48 saatte 1 saatini bile bana ayıramıyor yani çok ciddi bi bağımlılıktan bahsediyorum yoksa gün içinde girip 2-3 saat oynasa sesim çıkmaz ki bende oyun oynamayı severim sadece sevdiğimiz oyunlar aynı değil neyse işte bende bir çok konu okudum ilgisiz davranan insana sende ilgisiz davran diye ama uygulamaya gelince zorlanıyorum. Çünkü seven taraf benim kaybetmekten korkanda 2 gün böyle davrandım aramız daha kötü olucak diye korkmaya başladım belki kısa süreli değilde uzun süreli yapmalıyım dediğiniz gibi

Oyun bir bağımlılık.. Kafa da birşey düşünmüyorsun resmen beynini boşaltıyor. Sonra kafasız geziyorsun beyinsiz miş gibi hayat yaşıyorsun. Kurtulmak lazım aslında bi yandan iyi bi yandan da çok kötü... Ben zor kurtuldum eşime çay bile vermek istemiyordum.. Üzerine gitme o yokmuş gibi davran ki aklı başına gelsin... Kendi kendine aktivite yap önemseme.. Ben ne yapıyorum diyecektir..

Ben o yokmuşum gibi davransam rahatsız olmaz ki rahat bir insan tamam der devam eder oyununa zaten beni bu rahatlığı da çıldırtıyor

Ben o yokmuşum gibi davransam rahatsız olmaz ki rahat bir insan tamam der devam eder oyununa zaten beni bu rahatlığı da çıldırtıyor
Sen öyle düşünüyorsun.. Kendi kafanda kurma. Bakacak mesaj yok arama yok sorma yok Kendi gelecek o zaman Yapıştırıcaksın Lafı tepkini gösterip geri adım atmayacaksın... Biraz da korkut o zaman ben ilişkimizi gözlemliyorum da çift değiliz gibisinden ayrılacakmis sinyalleri ver.. Ve seni her aradığında telefonu açma mesaj attığında cevap verme. 1 saat sonra kısa cevaplar ver... O zaman U dönüşünü fark edersin...

İlişki yaşamak sizin anlattıgınız gibi değil maalesef. Olmuş bilmem kaç yıl her anını her saatini seni pış pışlayarak geçiremez.
insanlar evlilik hayatında bile yeri geldiğinde istediği ilgiyi göremiyor.
Biraz sizinde kendi alanınız olsun.
sonsuz ilgi diye bi şey yok. Adam işte yazsın evde yazsın oyun oynarken yazsın ee bu adam hiç nefes almadan sizinle ilgilensin o zaman. Saçma.

Birak kötü olsun. En kötü ne olur ki? Senin gibi seven, değer veren, çözüm arayan birini kaybetmiş olur. Sende kıymetli vaktini gereksizlere harcamamis olursun. Her türlü olumlu yada olumsuz sonuç senin işine yarayacak. Bir kere yapsan kendini tutsan çorap söküğü gibi çözülecek hersey

PubG mi oynuyor ? Evet ise beni bulsun bir maç atalım ....

Aman iyi oynayamadın diye kavga ediyorsa uzak dur ondan oynama birlikte benim ne kadar çok takıldığım yer oldu şuana kadar birlikte oynadığım erkeklerin hiçbiri tek bir laf etmedi sonuna kadar sabırla öğrettiler.3 saat bir zindanda rehin aldığım bile oldu insanları.ilk oyun oynamaya başladığım zamanlar aşırı beceriksizdim.ayrıca oyun için sevdiğine kızan biri ya aşırı bağımlıdır yada sizi sevmiyordur.ciddi anlamda bu işin yürümeyeceğini gösterin hala takmkyorsa yol verin gitsin.benim böyle oyuna takıp ilişkimi ihmal ettiğim bir dönemim olmuştu sürekli kavga çıkıyordu ama çok şükür atlattık artık hayatta o kadar hırs yapmam bir oyunda ilerleyeceğim diye.

Bu bir bagimlilik. Benim esim de bilgisayar oyunu bagimlisi. Sevgiliyken vardi, nisanlandik devam etti, evlendik hala var. Hatta soyle soyleyeyim kucuk bebegimiz olmasina ragmen devam ediyor bu bagimlilik.

Sizin 3 senelik emeğimiz var dediginiz ilişkileri erkekler kolayca bitirebiliyor haberiniz olsun.Boşuna kendinizi yıpratmayın.

Evliyken daha beter olucak yol yakınken ayrıl. Böyle adamlar ne anı biriktirir bu hayatta ne bi değer katabilir şu kısacık ömre. Bir pikniğe gitsen ilerde hatırlar yüzünde gülümseme oluşur ama oyun oynamak sana hayatına ne katıyor kimle mutlu oluyorsun. Resmen ömür çürütmek bu hayat öyle kısaki dolu dolu yaşamak varken bir bilgisayara aptal ve boş bir beyinle bakıp saatler harcamak değer verdiklerini üzmek nedir.10 yıl sonra ne hatırlıycaksın geriye dönüp baktığında. Bırak böyle boş adamı. 3 yıl emek verdim diyosun bu sebeple boşananlar var aklını kullan yoksa kendi hayatına kıyacaksın gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…