Bende oyun oynuyorum ama abartmadan işte önceliğim çünkü erkek arkadaşımdaydı her zaman o yazsın ben oyunu bırakıp onla ilgilenirdim ama o öyle değil maalesef kendimi onun oyun saatlerine göre ayarlamam gerektiğini düşünüyorAynısının bende eş versiyonu vardı. Vardı diyorum çünkü çocuk olduktan sonra artık oyuna bakacak vakti yok.
Erkeklerin hepsi mi böyle bilmiyorum ama vakit ayıracak olan ayırır. Diğerleri hep bahane.
Oyun sonuçta bu. Oynamasa ölmez. Sizinle konuşmak istemiyor bu apaçık bir şey.
Kaldı ki bende oyun oynuyorum bebekten vakit buldukça ama hiçbir şey eşimden çocuğumdan önemli değil.
Mesele karşındakini önemsemekte.
Özellikle haftasonları cumartesi pazar tüm gün oyunda 1 saati bile yok benim içinBen de böyleyim gündüz herkese yazarım mesajlaşırım işe gidip gelirken de. Ama eve girdikten sonra o kadar yolu işi çektikten sonra mecbur olmadığım hiç bir şey yapasım gelmiyor. Birine naber demek bile zulüm geliyor. Benim sevgilim de böyle düşünüyor mudur acaba. Özellikle oyuna girersem gece 2ye kadar kendimi bile unutuyorum
Bunu denicem ama nedense hiç sallayacağını inanmıyorum beni hatta belki memnun bile olur rahat rahat oyun oynayabiliyorum diyeAynen öyle. O kendine oyalanacak birsey mi buldu seni geri plana mi attı. Aynısıni ona yapacaksın. Sana değer veriyorsa soracak hayırdır? Diyecek. Sen hicbirsey yokmuş gibi hersey yolundaymış gibi davranacaksın. O aramadan sormadan yazmadan yazmak yok. Hiçbir şekilde hemen geri dönüş yapmıyorsun. Eğer erkense 2 saat sonra. Saat geç ise ertesi gün. Bakalım beyefendi ne yapacak
Bu durumda gerçek duygular hisler gün yüzüne çıkacak. Eğer öyleyse kapı orda. Seni değersiz hissettiren, sana yok muamelesi yapan birinin senin hayatında yeri yokBunu denicem ama nedense hiç sallayacağını inanmıyorum beni hatta belki memnun bile olur rahat rahat oyun oynayabiliyorum diye
Haklısın sanırımBu durumda gerçek duygular hisler gün yüzüne çıkacak. Eğer öyleyse kapı orda. Seni değersiz hissettiren, sana yok muamelesi yapan birinin senin hayatında yeri yok
Korkma. Bak dene bunu. Benim ilk erkek arkadaşım da bunu yaptı bana. Salak gibi anlamadım, ben ilgi gösterirsem hersey düzelir sandım. Çözemedim ne yapayım diye buraya benzer bir foruma yazdım. Millet o an dedi bunu yap, ondan olmaz diye. Cesaret edememiştim başlarda. Sonra bir cesaret geliyor zamanla anlıyorsun. Senin sevginden dolayı yapmaya cesaretin olmayabilir. Dene bunu göreceksin sevgilin aslında sana ne kadar değer veriyormuş. Hayatında arkadaş, eş dost kim olursa olsun. Sana yok muamelesi yapanı barındırma. Emin ol kazanan sen olacaksınHaklısın sanırımtavsiyelerin için teşekkür ederim
Burda bazı arkadaşlar yazmış bırak oynasın diye ama işte haftasonu cumartesi pazar koskoca 48 saatte 1 saatini bile bana ayıramıyor yani çok ciddi bi bağımlılıktan bahsediyorum yoksa gün içinde girip 2-3 saat oynasa sesim çıkmaz ki bende oyun oynamayı severim sadece sevdiğimiz oyunlar aynı değil neyse işte bende bir çok konu okudum ilgisiz davranan insana sende ilgisiz davran diye ama uygulamaya gelince zorlanıyorum. Çünkü seven taraf benim kaybetmekten korkanda 2 gün böyle davrandım aramız daha kötü olucak diye korkmaya başladım belki kısa süreli değilde uzun süreli yapmalıyım dediğiniz gibiKorkma. Bak dene bunu. Benim ilk erkek arkadaşım da bunu yaptı bana. Salak gibi anlamadım, ben ilgi gösterirsem hersey düzelir sandım. Çözemedim ne yapayım diye buraya benzer bir foruma yazdım. Millet o an dedi bunu yap, ondan olmaz diye. Cesaret edememiştim başlarda. Sonra bir cesaret geliyor zamanla anlıyorsun. Senin sevginden dolayı yapmaya cesaretin olmayabilir. Dene bunu göreceksin sevgilin aslında sana ne kadar değer veriyormuş. Hayatında arkadaş, eş dost kim olursa olsun. Sana yok muamelesi yapanı barındırma. Emin ol kazanan sen olacaksın
Ben o yokmuşum gibi davransam rahatsız olmaz ki rahat bir insan tamam der devam eder oyununa zaten beni bu rahatlığı da çıldırtıyorOyun bir bağımlılık.. Kafa da birşey düşünmüyorsun resmen beynini boşaltıyor. Sonra kafasız geziyorsun beyinsiz miş gibi hayat yaşıyorsun. Kurtulmak lazım aslında bi yandan iyi bi yandan da çok kötü... Ben zor kurtuldum eşime çay bile vermek istemiyordum..Üzerine gitme o yokmuş gibi davran ki aklı başına gelsin... Kendi kendine aktivite yap önemseme.. Ben ne yapıyorum diyecektir..
Sen öyle düşünüyorsun.. Kendi kafanda kurma. Bakacak mesaj yok arama yok sorma yok Kendi gelecek o zaman Yapıştırıcaksın Lafı tepkini gösterip geri adım atmayacaksın... Biraz da korkut o zaman ben ilişkimizi gözlemliyorum da çift değiliz gibisinden ayrılacakmis sinyalleri ver.. Ve seni her aradığında telefonu açma mesaj attığında cevap verme. 1 saat sonra kısa cevaplar ver... O zaman U dönüşünü fark edersin...Ben o yokmuşum gibi davransam rahatsız olmaz ki rahat bir insan tamam der devam eder oyununa zaten beni bu rahatlığı da çıldırtıyor
Birak kötü olsun. En kötü ne olur ki? Senin gibi seven, değer veren, çözüm arayan birini kaybetmiş olur. Sende kıymetli vaktini gereksizlere harcamamis olursun. Her türlü olumlu yada olumsuz sonuç senin işine yarayacak. Bir kere yapsan kendini tutsan çorap söküğü gibi çözülecek herseyBurda bazı arkadaşlar yazmış bırak oynasın diye ama işte haftasonu cumartesi pazar koskoca 48 saatte 1 saatini bile bana ayıramıyor yani çok ciddi bi bağımlılıktan bahsediyorum yoksa gün içinde girip 2-3 saat oynasa sesim çıkmaz ki bende oyun oynamayı severim sadece sevdiğimiz oyunlar aynı değil neyse işte bende bir çok konu okudum ilgisiz davranan insana sende ilgisiz davran diye ama uygulamaya gelince zorlanıyorum. Çünkü seven taraf benim kaybetmekten korkanda 2 gün böyle davrandım aramız daha kötü olucak diye korkmaya başladım belki kısa süreli değilde uzun süreli yapmalıyım dediğiniz gibi
Uzun bir ilişkim var fakat erkek arkadaşım artık beni önemsemiyormuş gibi hissediyorum. Rahat bir işi var masa başı olduğu için rahat yazabiliyor işteyken ama eve geldiğinde bildiğin ortadan kayboluyor. Oyun oynamaya oturuyor telefona yatana kadar bakmıyor. Kaç kez konuştum bu konuyu iyilikle de kavgayla da kendimi anlatmaya çalıştım ama yok yok düzelmedi gitti. Son 1 senedir böyle ilgisini yitirmeye başladı bana uzun bir ilişkimiz olduğu için normal karşılamaya çalıştım ama gün geçtikçe dozunu artırdı. Onun için oyunu bende yükledim ama iyi oynayamadığım için benimle daha çok kavga etmeye başladı şaka gibi. Vakit geçirdiğimiz zaman çok azaldı ve ben artık kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. Bazen diyorum bende yazmıyayım ama iyice kopucağımızdan korkup 1 2 gün sonra vazgeçiyorum bazende ilgili davranıyım belki düzelir diyorum kafam allak bullak oldu. Bu konu yüzünden tartışmaktan ilişkimizde çok yıprandı en ufak kavgayı kaldıramıyoruz. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Bu bir bagimlilik. Benim esim de bilgisayar oyunu bagimlisi. Sevgiliyken vardi, nisanlandik devam etti, evlendik hala var. Hatta soyle soyleyeyim kucuk bebegimiz olmasina ragmen devam ediyor bu bagimlilik.Uzun bir ilişkim var fakat erkek arkadaşım artık beni önemsemiyormuş gibi hissediyorum. Rahat bir işi var masa başı olduğu için rahat yazabiliyor işteyken ama eve geldiğinde bildiğin ortadan kayboluyor. Oyun oynamaya oturuyor telefona yatana kadar bakmıyor. Kaç kez konuştum bu konuyu iyilikle de kavgayla da kendimi anlatmaya çalıştım ama yok yok düzelmedi gitti. Son 1 senedir böyle ilgisini yitirmeye başladı bana uzun bir ilişkimiz olduğu için normal karşılamaya çalıştım ama gün geçtikçe dozunu artırdı. Onun için oyunu bende yükledim ama iyi oynayamadığım için benimle daha çok kavga etmeye başladı şaka gibi. Vakit geçirdiğimiz zaman çok azaldı ve ben artık kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. Bazen diyorum bende yazmıyayım ama iyice kopucağımızdan korkup 1 2 gün sonra vazgeçiyorum bazende ilgili davranıyım belki düzelir diyorum kafam allak bullak oldu. Bu konu yüzünden tartışmaktan ilişkimizde çok yıprandı en ufak kavgayı kaldıramıyoruz. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?