Oyun bağımlısı erkek arkadaş..

Bu korkuyu onun yaşaması gerekiyor

6 10 ay çok uzun değil mi

6 10 ay çok uzun değil mi
Kısa bile. Burada önemli olan onun ilgisini geri kazanmak değil, devamlıligini sağlamak. Senin yöntemin birkaç günde geri ilgi kazanıyor ancak devamlılık sorunun var. Adam bakıyor gitmez diyor hop dön başa. Onu hayatının merkezinden çıkartman lazım. Düşün senin mesajına 2 saat sonra bile dönmüyor. Peki sen neden ayrilmiyorsun?

Boyle zorla ilgi beklerseniz onun gozunde degersizlesirsiniz.
Birakin o aramadikca aramayin ki oyun bagimliliginin iliskiye zarar verdigini anlasin.
Su anda sizin onu darladiginizi, bunalttiginizi dusunuyor. Olaya sizin acinizdan bakamiyor cunku adama ilgisiz davranmiyorsunuz.

Sorun oynaması değil bana hiç vakit ayırmaması tüm vaktini oyuna ayırıyor sanki ben hiç yokmuşum gibi hayatında
Buyuk ıhtımal o meshur oyun..maalesef de öyle baglıyor.telefonla arıyorsun bakmıyorlar.
Varsın yoksun onemli degil..bırakacagını da zannetmem.
şükür eşim oynamıyor.

Bunu bir türlü anlatamıyoruz. Mesafe koymak, ilgisiz davranmak ilişkiyi bitirmez, soğutma. Karşı taraf ayrılmaya bahane arıyordur en fazla bunu bahane eder. Seven kişi kaybetmekten korktuğu için kendine çeki düzen verir, ilişkiyi daha iyi boyuta taşımaya çalışır. Bunu yapmak çok basit ve birazcık irade istiyor sadece.

Yani o yazmadan yazmayıp aramamalıyım kısacası

Bizim kizlarimiz "artik beni sevmiyorsun" "benimle ilgilenmiyorsun" diyerek kendini eziklemeyi seviyor. Kavgayla gosterecegi ilgiyi hic gostermesin

Sanırım eskiden ilgili olduğu o zamanları özlüyorum ve o halden bu hale nasıl gelebildik diye düşünüp üzülüyorum.

Ben dün üniversite arkadaşımla arkadaşlığımı sonlandırdim. Eskiden aman bir şans daha veriyordum insanlara her zaman, çünkü "iyi zamanlarımız oldu". Gerçekci olsam ben hep daha verici taraf oldum başka insanlarla olan iliskilerimde. Bence insan hayat enerjisini sömüren, hayat sevincini düşüren hiçbirseyi barindirmamali hayatında başka imkanı varken. Yalnis anlasilmasin ben "amaan elimi sallasam ellisi" kafadan olan biri hiç olmadi. Ama gün gelir bu ilgisizlikle 3 sene değil, 5 sene de geçer, 30 senede. Değer mi? Hayır size gerçekten sevgi ve ilgi gösteren bir insan bunu 5 sene sonra da yapıyor. Iyi düşünün taşının. Mesele burda erkek arkadaşınızi gömmek değil. Ama kime ne kadar zaman harvayanizi ve karsinizdaki insan sizin icin me yaptığını iyi ölçün ve tartin.

Yazıyor birkaç gün önce bunu denedim yazdı hatta ilgili konuştu ama yine akşam aynı devam ediyor
Yazmıyor gibi algıladım da ben.
Bende şu an oyun oynuyorum mesela. Arada yazıyorum arkadaşlarıma sevgilime. Ama bazen dünyadan kopabiliyorum.
İki türlü düşünün ya ilgisi azaldı o yüzden böyle ya da her zaman oyuna kendini kaptırıp gidecek bu aynı evde olsanız da. Buna razı mısınız?

Aynı evde olsak bu kadar yapamaz. Yani yanımdayken oyun derdine düşmüyor. Ama oyun yüzünden de buluşmamız bile azalıyor. Aslında şu oyunu oynamayı beceremediğim için oluyor belki bende güzel oynayabilsem birlikte oynıcaz

Arada bir aynı evde olup oyun oynamamak başka aynı evde yaşayıp rutin düzende oyun oynaması başka

Salın adamı oynasın stres oyle atiyor demekki sevdigi bir seyden vazgeciremezsiniz ki ya siz sevmez misin sizde biraz oynayin çıkin oyun yüzünden ne biliyim ayrilik filan . yanyana olsanız sen dizi izlicen vs kitap okican o oyun oynicak fln. Bi sure sonra oyle oluyor . Ben de oynuyordum benimkiyle. Simdi o oynuyor ben sıkılıyorum kendi islerimle ugrasiyorum . Oynasin beni ilgilendirmez diyorum. Biraz deneyin bjrlikte ounayin bulusma olayi haric Bence çok büyük bi olay değil ama siz bilirsiniz

Ben de böyleyim gündüz herkese yazarım mesajlaşırım işe gidip gelirken de. Ama eve girdikten sonra o kadar yolu işi çektikten sonra mecbur olmadığım hiç bir şey yapasım gelmiyor. Birine naber demek bile zulüm geliyor. Benim sevgilim de böyle düşünüyor mudur acaba. Özellikle oyuna girersem gece 2ye kadar kendimi bile unutuyorum

Aynısının bende eş versiyonu vardı. Vardı diyorum çünkü çocuk olduktan sonra artık oyuna bakacak vakti yok.
Erkeklerin hepsi mi böyle bilmiyorum ama vakit ayıracak olan ayırır. Diğerleri hep bahane.
Oyun sonuçta bu. Oynamasa ölmez. Sizinle konuşmak istemiyor bu apaçık bir şey.
Kaldı ki bende oyun oynuyorum bebekten vakit buldukça ama hiçbir şey eşimden çocuğumdan önemli değil.
Mesele karşındakini önemsemekte.

Yani o yazmadan yazmayıp aramamalıyım kısacası
Aynen öyle. O kendine oyalanacak birsey mi buldu seni geri plana mi attı. Aynısıni ona yapacaksın. Sana değer veriyorsa soracak hayırdır? Diyecek. Sen hicbirsey yokmuş gibi hersey yolundaymış gibi davranacaksın. O aramadan sormadan yazmadan yazmak yok. Hiçbir şekilde hemen geri dönüş yapmıyorsun. Eğer erkense 2 saat sonra. Saat geç ise ertesi gün. Bakalım beyefendi ne yapacak

Bende oyun oynamaya bayılırım. Hatta sevdiklerimle beraber oynayacak oyunlar da bulurum. İllaki vakit ayrılır istedikten sonra. Vaktim yok demek tamamen bahane

Ben vazgeçirmek istemiyorum oynasın ama banada vakit ayırsın istiyorum insan gün içinde yarım saatini bile ayıramaz mı oyun oynamayı denedik ama kaybetmeye tahammülü yok ve kötü oynadığımda bana bağırıp çağırmaya başlıyor bende ona cevap veriyorum ve kavgamız büyüyor

Bilmiyorum belki de düşünüyordur ama düşünse bence bunu bir şekilde size yansıtırdı ve anlardınız sanırım. Peki siz her gün mü oyuna girip yazmıyorsunuz çünkü o haftanın 7 günüde böyle eve girer girmez iletişimimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…