Oyun bagimlisi sevgiili :/

rbii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
1
0
1
İstanbul
Kizlar sevgilim tam bi oyun bagimlisi Nasi bu huyundan vazgecirebilirim. Esi veya sevgilisi oyun bagimlisi olup sonradan bu huyundan vazgecirebilen var mi ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyun bağımlılığından nasıl bir zarar gelebilir ki ? İçki , kumar bağımlılığı yok en azından...Tabi oyundan kastınız Call of Duty,Ps4 oyunları değil mi? Şahsen bende oyun bağımlısıyım inanın bir kere eşinizle oturup oynasanız sizde bağımlısı olursunuz

Oyun bağımlılığı kesinlikle düzelmiyor canım ve insanın sosyal hayatını iş hayatını aile hayatını mahvedebiliyor insanı sorumsuz bir hale getiriyor yaşadım ordan biliyorum...

Benim eşim de oyun bağımlısıydı. Senelerce uğraştım. Gece ben uyurken int cafeye gidip sabah geliyordu. Ne yaptımsa düzelmedi en sonunda pılımı pırtımı topladım seçeneğini yap dedim. yemin etti öylelikle düzeltti. çok zor yani biraz baskı yapmak gerekli.

Biri benim kocamdan mi bahsediyor:)) bende ayni dertten muzdaribim. Elinden telefon dusmiyor. Angry bird face olmadi kelimelik. Hayir benden mi sikildi dicem sanmam:) off alistim ya napayim

Biri benim kocamdan mi bahsediyor:)) bende ayni dertten muzdaribim. Elinden telefon dusmiyor. Angry bird face olmadi kelimelik. Hayir benden mi sikildi dicem sanmam:) off alistim ya napayim
Bu erkeklerle uğraşmak zor canım. biraz oyunlardan uzak kalınca ancak bırakabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…