Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar oyun konsolu almayı düşünyoruz alan var mı nasıl eğlenceli mi çok pahalı olduğundan tereddüt ediyoruz.alan kullanan arkadaş varsa bilgi verirse çok sevinirim..bana göre çok eğlenceli gibi duruyor ama o paraya değer mi bilmiyorum..
valla bende ps3 var süper 150 taneye yakın oyun var kırdırıpta hardiske yükletirsen oyun çok iyi olur bir oyun 80-200 arası değişiyor fiyatı bence kırdırabilirsen al yoksa oyun parası vermekten anan ağlar arkadaşım:)
ikisininde grafikleri hemen hemen aynı zaten ikisine de verilen paraya değer. ama wii çok basit kalıyor sanki eski tarz oyunlar gibi ya da animasyon çizgi film gibi mi demeliyim
Bizde nintendo wii var canım, gayet güzel yalnız kumanda ile tek kol oynandığı için çok oynadığında ertesi gün kol ağrısı çekiyorsun ciddi ciddi. Ama azıcık paraya kıyabilirseniz xbox kinect öneririm, hiç bir controller yok direk vücudun ile oynuyorsun kamera sayesinde :)
xbox kinect almanızı onerırım pahalı ama en iyi oyun bence hem kumandayla hemde hareket sensoruyle oynanabılıyor.eşimle her akşam oynuyorum oldukça eğlenceli.
İsteyene wii satabilirim 450 ye almıştık 300 e kadar satabilirim oğlumun hevesi geçti artık bende oynuyodum ama 2.bebiş olunca zamanım kalmadı içinde de eşimin yüklediği birsürü çocuk oyunu var