Elektronik Ev Aletleri oyun konsolu alan var mı?_

secil_bs

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
40
0
296
39
Manisa
Arkadaşlar oyun konsolu almayı düşünyoruz alan var mı nasıl eğlenceli mi çok pahalı olduğundan tereddüt ediyoruz.alan kullanan arkadaş varsa bilgi verirse çok sevinirim..bana göre çok eğlenceli gibi duruyor ama o paraya değer mi bilmiyorum..

wii bayanlar için süper..ama bizde pes3 var inan erkek gibi oynar oldum. eşimle evde ütüsüne çamasır asmasına oynuyoruz çok zevkli

valla bende ps3 var süper 150 taneye yakın oyun var kırdırıpta hardiske yükletirsen oyun çok iyi olur bir oyun 80-200 arası değişiyor fiyatı bence kırdırabilirsen al yoksa oyun parası vermekten anan ağlar arkadaşım:)

Kesinlikle Nindento Wii al, ondan daha eğlencelisini bulamazsın Ps de oynadım xbox da ama wi'nin yeri bambaşka :124:

Bizde nintendo wii var canım, gayet güzel yalnız kumanda ile tek kol oynandığı için çok oynadığında ertesi gün kol ağrısı çekiyorsun ciddi ciddi. Ama azıcık paraya kıyabilirseniz xbox kinect öneririm, hiç bir controller yok direk vücudun ile oynuyorsun kamera sayesinde :)

bizde xbox ve ps3 var kocam en çok xbox'ın başından kalkmadığına göre oyum xbox'tan yana ama ben pek anlamıyorum canım sadece izleyici yorumu :))

xbox kinect almanızı onerırım pahalı ama en iyi oyun bence hem kumandayla hemde hareket sensoruyle oynanabılıyor.eşimle her akşam oynuyorum oldukça eğlenceli.

İsteyene wii satabilirim 450 ye almıştık 300 e kadar satabilirim oğlumun hevesi geçti artık bende oynuyodum ama 2.bebiş olunca zamanım kalmadı içinde de eşimin yüklediği birsürü çocuk oyunu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…