Oyun oynayan eş

velvetminays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-6
Puanlar
1
Zaten sevgilykende sürekli arkadaşlarıyla oyun oynardı bu evlenincede devam etti bebeğimiz var bebeği uyutuyorum gel film izleyelim berabr vakit geçirelim oyunun başına otruyor okdr sinirleniyorumki arkadaşlarıyla muhabeet ede ede oynuyor bide arkdslarından nefret ediyorum bazen vakit ayırıyor bana ama her gün pc başında oyun hergün yapcak bişeyim yok canım sıkılıyor gurbetteyim tek arkdaşım eşim başka kimsem yok wifinşn fişini çekesim geliyor ama sibirlenir diye yapmıyom

Şimdi evlenmeden de böyle olan adamla ya evlenmeyecektiniz ya da madem evlendiniz düzelir diye beklemeyeceksiniz. Kaldı ki siz çok matah bir kocaymış gibi çocuk ruhlu adamı baba yapmışsınız. Bu adam oyunu bırakmaz. O oyunla arkadaşları ile mutlu zaten. Size ihtiyacı yok kiz. Çünkü büyümemiş. Siz de ya kendinize yazık ermeye devam edin ya da kendinize mutlu olacağınız başka yollar çizin.

evlenmeden önce çok ilgiliydi sürekli birlikte vakit geçirirdik, bana birlikte şunları yapacaz diye sözler vere vere bu şehre getirtti, gibi şeyler deseniz, deriz ki kanmışsınız

e sizin ki öyle de değil, zaten huyu buymuş
siz bir de uzak şehre gitmişsiniz, orada tanıdık vs olmadan bebek de yapmışsınız

e ne olmasını bekliyordunuz ki mesela?

Evlenince düzelir fikri çok büyük yanılgı. Bilmenize rağmen evlenmişsiniz artı bir de çocuk.
Belli bir düzeyde oyun oynanır bunda hiçbir sorun yok ama eşini de bebeğini de ihmal edecek kadar oynuyorsa dönsün bekarlık hayatına.

Eee bile bile evlenmişsin nikahta keramet yokmuş değil mi?? Dur bir adamı gözlemleyim ne olacak sonumuz dememiş birde bebek patlatmış kendi topuğuna sıkmışsın.Adam oyun bağımlısı yani işin çok zor. Bebek olmasa boşan git kendine düzgün bir hayat kur derdim ama bebekle ne yapacaksın bilemedim, İNŞALLAH sana sahip çıkacak ailen vardır belki bebeğe annen bakar sende çalışır düzen kurarsın....

Evlenmeden önce de oyun oynadığını bilerek evlenmişsiniz bile bile lades olmuş. Evlenmeden önce ortak hobilerin ne olduğuna,nelerden keyif aldığına bakmak lazım. Oyun oynamayı seven kadınlar/ erkekler birbiriyle evlense ne güzel olur. Ben de bazen mobil oyun oynarım ama oyun bağımlısı değilim. Günün 10 saatini oyunla geçirmek çok fazla mesela.

Birinizin de küçük bebeği olmasın arkadaş ya? Dalga mı geçiliyor bizimle artık diye düşünüyorum.

adamın böyle olduğunu bilerek evlenmişsin ama bu her gün bilgisayar başında kaybolup seni ve çocuğu yok saymasını haklı çıkarmıyor tamam oyun oynasın ama evli barklı adam hala ergen gibi arkadaşlarıyla gece gündüz muhabbet ediyorsa burada ciddi bir sıkıntı var sen gurbette sıkıntıdan patlarken o keyfine bakıyor bu durum kendi kendine falan düzelmez, açık açık konuşup neyi kabul edip etmeyeceğini net söylemen lazım yoksa adam alıştığı rahatlıktan çıkmaz.

siz de onla oyun oynayın
hem oyun oynar hem sohbet eder belki

Evlilik oturmadan neden hemen cocuk yapiyor kadınlar anlam veremiyorum.İyi cesaret gerçekten.Ben kadınların cocuk icin cok aceleci davrandıgnı düsünüyorum.Ve gözlemim cocugun evliligi düzelttigi degil kötüyse daha kötüye götürdügü yönünde.Bence en azından ikinci cocuk icin korunmalısın.

`