- Emoji Skoru
- -6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi velvetminays
-
Şimdi evlenmeden de böyle olan adamla ya evlenmeyecektiniz ya da madem evlendiniz düzelir diye beklemeyeceksiniz. Kaldı ki siz çok matah bir kocaymış gibi çocuk ruhlu adamı baba yapmışsınız. Bu adam oyunu bırakmaz. O oyunla arkadaşları ile mutlu zaten. Size ihtiyacı yok kiz. Çünkü büyümemiş. Siz de ya kendinize yazık ermeye devam edin ya da kendinize mutlu olacağınız başka yollar çizin.Zaten sevgilykende sürekli arkadaşlarıyla oyun oynardı bu evlenincede devam etti bebeğimiz var bebeği uyutuyorum gel film izleyelim berabr vakit geçirelim oyunun başına otruyor okdr sinirleniyorumki arkadaşlarıyla muhabeet ede ede oynuyor bide arkdslarından nefret ediyorum bazen vakit ayırıyor bana ama her gün pc başında oyun hergün yapcak bişeyim yok canım sıkılıyor gurbetteyim tek arkdaşım eşim başka kimsem yok wifinşn fişini çekesim geliyor ama sibirlenir diye yapmıyom
Eee bile bile evlenmişsin nikahta keramet yokmuş değil mi?? Dur bir adamı gözlemleyim ne olacak sonumuz dememiş birde bebek patlatmış kendi topuğuna sıkmışsın.Adam oyun bağımlısı yani işin çok zor. Bebek olmasa boşan git kendine düzgün bir hayat kur derdim ama bebekle ne yapacaksın bilemedim, İNŞALLAH sana sahip çıkacak ailen vardır belki bebeğe annen bakar sende çalışır düzen kurarsın....Zaten sevgilykende sürekli arkadaşlarıyla oyun oynardı bu evlenincede devam etti bebeğimiz var bebeği uyutuyorum gel film izleyelim berabr vakit geçirelim oyunun başına otruyor okdr sinirleniyorumki arkadaşlarıyla muhabeet ede ede oynuyor bide arkdslarından nefret ediyorum bazen vakit ayırıyor bana ama her gün pc başında oyun hergün yapcak bişeyim yok canım sıkılıyor gurbetteyim tek arkdaşım eşim başka kimsem yok wifinşn fişini çekesim geliyor ama sibirlenir diye yapmıyom
Birinizin de küçük bebeği olmasın arkadaş ya? Dalga mı geçiliyor bizimle artık diye düşünüyorum.Zaten sevgilykende sürekli arkadaşlarıyla oyun oynardı bu evlenincede devam etti bebeğimiz var bebeği uyutuyorum gel film izleyelim berabr vakit geçirelim oyunun başına otruyor okdr sinirleniyorumki arkadaşlarıyla muhabeet ede ede oynuyor bide arkdslarından nefret ediyorum bazen vakit ayırıyor bana ama her gün pc başında oyun hergün yapcak bişeyim yok canım sıkılıyor gurbetteyim tek arkdaşım eşim başka kimsem yok wifinşn fişini çekesim geliyor ama sibirlenir diye yapmıyom
adamın böyle olduğunu bilerek evlenmişsin ama bu her gün bilgisayar başında kaybolup seni ve çocuğu yok saymasını haklı çıkarmıyor tamam oyun oynasın ama evli barklı adam hala ergen gibi arkadaşlarıyla gece gündüz muhabbet ediyorsa burada ciddi bir sıkıntı var sen gurbette sıkıntıdan patlarken o keyfine bakıyor bu durum kendi kendine falan düzelmez, açık açık konuşup neyi kabul edip etmeyeceğini net söylemen lazım yoksa adam alıştığı rahatlıktan çıkmaz.Zaten sevgilykende sürekli arkadaşlarıyla oyun oynardı bu evlenincede devam etti bebeğimiz var bebeği uyutuyorum gel film izleyelim berabr vakit geçirelim oyunun başına otruyor okdr sinirleniyorumki arkadaşlarıyla muhabeet ede ede oynuyor bide arkdslarından nefret ediyorum bazen vakit ayırıyor bana ama her gün pc başında oyun hergün yapcak bişeyim yok canım sıkılıyor gurbetteyim tek arkdaşım eşim başka kimsem yok wifinşn fişini çekesim geliyor ama sibirlenir diye yapmıyom