Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben aldım canım tereddütle hemde..
ama şu an çok memnunum oğlum çok hareketli yatarken kafasını sürekli vuruyo eminim o yatak mobilya olsaydı baya zarar görürdü..
hem şehir dışına bile gideceğinde yanında taşıyabiliyosun o kadar kullanışlı hafif sallanabiliyo..
oyun oynaması içinde çok güzel bence..
tawsiye ederim..
bizde park yatak amayı çok düşündük ama sonradan vazgeçtik. şu nedenle biz seyahat için değil evde kullanmak için bir yatak arıyorduk. park yatakların sallanma mekanizması çok yavaş ve bebek biraz haketlendiği zaman düşme tehlikesi var gibi geldi bize. yatakalrı iki kademeli büyüyünce yatağı aşağı indirebiliyorsun ama bu defa bebeği ordan kucağına almak sana zor geliyor. bunlar arkadaşlarımızın deneyimleri. biz ilk etapta küçük sallanan bir beşik aldık. biraz daha büyüyünce de sağlam bir mobilya yatak almayı düşünüyoruz.
biz 2,5 yıldır kullanıyoruz oğluma ben sallamaya alıştırmadım çokçok memnunum hatta biz ikinci el aldık chicco bizde öncekiler kaç yıl kullanmış bilmiyorum hala sağlam ve şuan ikinciye hamileyim haziran başında doğumum oğluma beşiği küçük geliyo ve beşiğini çok seviyo bizde oğluma stork marka 120 cm lik beşik aldık 4 yaşına kadar kullanırız sonrasında da oda takımı alırız kısmetse her ikisine Allah park yatağı icad edenler razı olsun