teşşekür ederim fikirleriniz için hepinizin sayesinde çok iyi yol çizdim kendime gelişmleri yazacağım mutlakaŞöyle anlatayım ben kendi evimde emanet gibiyim, erkek arkadaşım dışında ne arkadaşım ne aile bireyim hiç kimsem yok, o da ilgi bağımlısı mesela rahatsız oluyorum bu durumdan çünkü çocukluğumdan beri sevgi görmedim, dışlandım bu bende aşırı ilgiye direnç oluşturdu sanırım, o benim düşüncelerime saygı duyuyor ben de elimden geldiğince onun isteklerine cevap vermeye çalışıyorum. Değiştirmeye çalışmanızı da anlıyorum bunu temelli çözebileceğinizi sanmıyorum sadece, anlık, günlük olarak çözümlere kavuşabilir böyle şeyler. Nasıl bir yaşam tarzınız var bilmiyorum, sırnaşın bir akşam midye yemeye gidelim mi deyin mesela, bırakalım telefonları deyin, "HAYIR OYNAMAYACAKSIN YOKSA SENİ TERK EDERİM" demek gibi bir hataya düşmeyin derim, nasıl çocuklara yasaklanan şeyler cazip gelirse eşiniz için de aynısı geçerli. Her insan biraz çocuk çünkü. Hiç bir şeye yanaşmıyorsa da, üzüldüğünüzü sizinle ilgilenmediği için özlediğinizi söyleyin ve bırakın, biraz uzun da sürse hatasını anlayabileceğini düşünüyorum.
kötü giden bir ilişkimiz yok ben 1 ay öncesine kadar vajinismusdum o dönemde dahi herşeyimiz çok güzeldi sadece oyun haricinde bir sorunumuz yok hani bebk olursa eminim ki ilgilenir ve artık yetişkin bir birey olduğunun farkına varır mı acaba diye düşünüyorum
Benim esimde oyun bagimlisiydi sonra baktim degismiyo bende tlfnumu yeniledim esim gibi elimden telefnu dusurmedim oyun oynuyodym surekli sonra esim bana kizmaya basladi oyunlari sildi:) sonra kendide anladi beni ve hic oyun oynamiyor teli eline bile almiyor artik :) sizde deneyin esinizin yaptigini yapin ne olcak bakalim..merhaba arkadaşlar buraya yazacaklarımı eskiden çok sorun etmiyordum ama artık bunaldım.Eşim oyun bağımlısı malesef geçen sene oynadığı bir oyun vardı onu bıraktırdım şimdi 2. kez yeni bir oyun indirmiş işden eve gidiyorum yatana kadar telefonda kızıyorum bağırıyorum 10 dk bırakıyo sonra yine aynı şekilde devam ediyor. susuyorum tepki vermiyorum hiç karışmıyorum bu defa niye konuşmuyosun niye suratın asık be adam elinden telefonu düşürmüyosun napcam senle diyorum içkim yok kumarım yok sensiz dışarı çıkmam yok bırak oyunumada karışma diyor bu defa ben suçlu oluyorum. napcam bana bir akıl verin lütfen.onuda kırmak istemyorum gerçekten çook iyi bir eş bir dediğimi ikiletmez herşeyimiz çook iyi çok güzel ama bu oyun benim kafama çok takılıyo. sanki ben 2. planda kalıyormuşum gibi hissediyorum bazen. yardımlarınızı bekliyorum
Ama bunu yaparken muhakkak evi boşlayın. Yaptığınız şeyleri yapmayın. Temiz çamaşırı ütülü giysisi kalmasın. Evde yemek olmasın. Söylenirse oyun oynuyorum deyin.
bugun nobetten geldi eşim akşama kadar eminim ki oyun oynacakdır evde aramıycam hiç akşamda soğuk davrancam bakalım ne olcak :)neden aramadın derse de oyun oynuyosundur savaşın bölünmesin istedim diyecem
evet beklemedeyim hala eger aramazsa akşama büyük kavga varşu an neden aramadı diye bu moddasın ama demi olsun üzülme arama sen bekle
evet beklemedeyim hala eger aramazsa akşama büyük kavga var
gelll ponçiğimmmmm :)ciden mi bende gelim miiiii
bakalım daha bu akşam başlayacağım planlarıma ama şuan çok kötüyüm sabahtan beri aramadı az önce dayanamadım ben aradım çalar çalmaz meşgule attı biliyotum yine oyundaBende de böyle bir model var bi zamanlar oynuyordu tabii aşırı değil. Bi kaç kere uyardım baktım olmuyor serbest bıraktım bende başka şeylere yoneldim baktı ki benimde ilgim ondan çekildi bu sefer oyunları tek tek kaldırdı :))) ayrıca yaptığı iş çok yorucu olmaya başladı ondan dolayı da biraz elini ayağını çekti. Bir de ben telefonu her eline aldığında özellikle askerliği ile ilgili anılarını anlatmasını istedim ya da futbol ile ilgili sorular sordum. Böyle böyle adam sohbet tiryakisi olduşimdi eline telefon almıyor ve bir çok daha ortak nokta buldum ikimize ait onlarla meşgul oluyoruz. Bence biraz da ortak nokta azlığı ile alakalı diye dusunuyorum. Ben bunları uyguldm şimdi daha çok ortak nokta buluyoruz ve onlara yoneliyoruz :)
Seninki hastalık derecesine gelmiş canım :/ ciddi şekilde kırmadan konuşman gerekiyor .bakalım daha bu akşam başlayacağım planlarıma ama şuan çok kötüyüm sabahtan beri aramadı az önce dayanamadım ben aradım çalar çalmaz meşgule attı biliyotum yine oyunda
Valla ben de baktım olmuyo aynı oyundan kendim de indirdim hatta o da dedi ki aynı birlikte olalım diye teklif etti şu an birlikte akşamları oynuoz eğlenceli dene çivi çivi meselesi ole de olunca cok oynamamaya basladı bu daemyorum gerçekten çook iyi bir eş bir dediğimi ikiletmez herşeyimiz çook iyi çok güzel ama bu oyun benim kafama çok t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?