Oyuncak göndermiş 🤬

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Merhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.

Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.

Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncak sevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !

Ben çok seviyorum oyuncağı. Bir sürü peluş oyuncağım var yatakodamda. Eşim bir kere bile almadı. Bana alsa çok sevinirdim ama dalga geçiyor. Annem de benim gibi. Babam oyuncak bebek alırdı anneme bazen. Ben de küçüktüm tabi nasıl ağlardım benim olacak bu diye =))

Böyle şeylerde trip atmak işe yaramıyor. Erkeğin aldığı hediyeyi beğenmediğini gösterirseniz "iyi bidaha dikkat edeyim" demez, tam tersi "eee aldık işte beğenmiyo" der. Nasılsa beğenmiyo der daha da almaz. Çünkü aldığında beğenilmedi. Çok beğenmiş çok mutlu olmuş gibi yapın mutlu mutlu bahsedin. Mutlu olduğunuzu görsün ve daha fazlasına teşvik edin. Buna psikolojide eşik deniyor. Yani sizden pekiştireç(teşekkür, mutluluk) alırsa daha fazlasını yapmaya yeltenir.

Gezerken böyle bir şey hediye alınca güzel oluyor, anı kalıyor genelde. Bilemedim o kadar abartınca insan beklentiye girer gerçekten de. Ben peluş severim mesela siz sevmiyorsanız "bunu kime aldın anlamadım, yanlışlıkla mı geldi ya da kargo mu karıştı" diye sorabilirsiniz. Hoşunuza gitmemiş hem de öncesinde de hediyeden anlamıyormuş (ki bence bu bildiğin kaçmak google arat 100 tane güzel öneri çıkar). Elbise filan yollasaymış illa tektaş değil amaç daha şık olurmuş bence. Susmayın derim beklentinizi ifade edin, uyuyor mu yine mi önemsenmiyorsunuz görürsünüz.

Bana da komik geldi ya ama dalga geçmek amaçlı değil sempatik bir konu
Hangi hayvanı göndermiş ona göre güzel tavsiyeler verilebilir
Ama sonuçta düşünmüş pek almıyorsa kötü bir tepki gelirse bir daha hiç almaz
Kalbini kırmayın derim

Ne kadar da çocuk ruhlu bi bey napıcaksın teşekkür ederim düşünceli davrandığın ıcın diyip görüşmeyi keseceksinn

ya fdsfsdfd. dürüst ol tabi ki fakat sinirlenmen yersiz olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…