Oyuncak göndermiş 🤬

Bence kötü bir tepki vermeyin birdaha onu bile almaz . Teşekkür edin sevindiginizi belli edin hediyeyi beğenmemek ayıp olur ki o hevesle almış belliki

Erkekler hediye seçmekten anlamıyor benim eşimde sevgiliyken piercardin den kazak almıştı o zaman farklı şehirdeydim 40 kere kargo geldimi diye sormuştu çok merak etmiştim kargoyu bir açtım XXXL Turuncu bir kazak çıktı çok sinirlendim ama belli etmedim sadece çok büyük dedim 10 sene sonra 30 kilo alınca hamileyken giyindim başka kıyafetlerim olmuyordu sonra çok ileri görüşlüyüm diye herkese söylemişti ve sonunda itiraf etti çok indirimdeymiş başka beden yokmuş salaş giyinmeyi seviyor bol bol giyer diye düşünmüş şimdi 7 yıllık evliyim özel günlerde hediyelerimi kendim seçip ona fatura ediyorum kargo gelince arayıp teşekkür ediyorum daha mutlu oluyorum keşke becerebilsede ara sıra alıp sürpriz yapsa hoşuma giderdi

Yazdığım mesaja gelen cevaba daha da sinirlendim şuan cevaba bakın yaaa

beğendiğine sevindim . Bu ne şimdi

ya odun bunlar offf yaaaaa . Yönteminiz güzel ama insan süpriz olsun istiyor o değeri verdiğini hissetmek istiyorsun kendi rızasıyla yapsın istiyorsun. Yoksa desem şu ayakkabıyı bana alırmısın misal alır biliyorum ama öyle hoşuma gitmiyor ki ne manası var o zaman

Eşim bana peluş oyuncak alsa sevinecegim ama işte yok almıyor nisanlilikta da birşey almazdı çiçekten başka şanslısın bence

Şahsen nişanlım bana yollasa çok hoşuma giderdi Bide içinden gelip almış sanırım özel gün hediyesi falanda değil bence boş yere sinirlendin bu kadar sevimli olacağını düşünerek almıştır. Zaten normal şartlarda hediye insanı olmadığını söylemişsin.

Tesekkur edin mutluymus gibi davranin bu hareketiniz onun bu hediyelesme isine karsi tesvuk edicek mutluymus gibi davranip hatta ve hatta onu cok mutlu ettigini hic boyle birsey beklemediginizi bpyle onu cesaretlendircek seyler soylemeniz hediyelesmenin devamini getirecektir :) o ona heveslenmis icinden oyle gelmis hevesini kirmayin bence

İçine falan bak belki yüzük neyim çıkar Parası mı yok acaba . Eğer paralı ve bunu göndermişse ben sorun çıkarırdım .ama durumu yoksa bişey demem sevinmiş gibi yaparım
Yok ya var parası biraz da o geldi aklıma tabi varken almaması acaba bana değer mi vermiyor dedirtiyor

8 sene önceye gittim bi an eşimle sevgiliydik biyere yemek yemege gittik sevgililer günunde
Bana peluş bi sevimli ayıcık hediye etti tabi benim suratım düştü
1,2 dk sonra ayıcığin üstunu çikart istersen hava cok sicak dedi nasil yani dedim sen çıkar dedi
üstündeki kiyafeti cikardım ki bide ne görüýüm altın çok şık bi kolye var boynunda ayınin nasıl mutlu oldum sevindim anlatamam
8 snedir 1 gün bile cikarmadim hep boynumda
Ésim hâlâ dalga geçer ayiyi gordugundeki surat ifaden cok komikti gercekten bi ayi olsaydı ayrilcaktin o gün galiba der

Sizde dikkatli bakin heryerine belki bisey vardır

O zamanlar altın 30 liraydı şimdi ayı oldu 60 lira hiç sanmam alacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…