- 21 Kasım 2017
- 28.757
- 124.611
- 598
Hem de alıcı ödemeliAy siz yine şanslısınız ,bana kargo ile papatya sevdiğimden ,kırdan bayırdan yolup alıcı ödemeli kargo ile yollamıştı ,açtığımda koku felaketti çürümiş ezilmiş
Mesaj attım " sonsuza kadar arama"
öyle bitmişti
Erkekler hediye seçmekten anlamıyor benim eşimde sevgiliyken piercardin den kazak almıştı o zaman farklı şehirdeydim 40 kere kargo geldimi diye sormuştu çok merak etmiştim kargoyu bir açtım XXXL Turuncu bir kazak çıktı çok sinirlendim ama belli etmedim sadece çok büyük dedim 10 sene sonra 30 kilo alınca hamileyken giyindim başka kıyafetlerim olmuyordu sonra çok ileri görüşlüyüm diye herkese söylemişti ve sonunda itiraf etti çok indirimdeymiş başka beden yokmuş salaş giyinmeyi seviyor bol bol giyer diye düşünmüş şimdi 7 yıllık evliyim özel günlerde hediyelerimi kendim seçip ona fatura ediyorum kargo gelince arayıp teşekkür ediyorum daha mutlu oluyorum keşke becerebilsede ara sıra alıp sürpriz yapsa hoşuma giderdi
Aklıma o karikatür gelmedi değilBen sex oyuncağı diye düşündüm biran :)
Şahsen nişanlım bana yollasa çok hoşuma giderdiMerhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.
Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.
Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncaksevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Tesekkur edin mutluymus gibi davranin bu hareketiniz onun bu hediyelesme isine karsi tesvuk edicek mutluymus gibi davranip hatta ve hatta onu cok mutlu ettigini hic boyle birsey beklemediginizi bpyle onu cesaretlendircek seyler soylemeniz hediyelesmenin devamini getirecektir :) o ona heveslenmis icinden oyle gelmis hevesini kirmayin benceMerhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.
Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.
Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncaksevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Yok ya var parası biraz da o geldi aklıma tabi varken almaması acaba bana değer mi vermiyor dedirtiyorİçine falan bak belki yüzük neyim çıkarParası mı yok acaba . Eğer paralı ve bunu göndermişse ben sorun çıkarırdım .ama durumu yoksa bişey demem sevinmiş gibi yaparım
Yazdığım mesaja gelen cevaba daha da sinirlendim şuan cevaba bakın yaaa
beğendiğine sevindim . Bu ne şimdi
8 sene önceye gittim bi an eşimle sevgiliydik biyere yemek yemege gittik sevgililer günunde
Bana peluş bi sevimli ayıcık hediye etti tabi benim suratım düştü
1,2 dk sonra ayıcığin üstunu çikart istersen hava cok sicak dedi nasil yani dedim sen çıkar dedi
üstündeki kiyafeti cikardım ki bide ne görüýüm altın çok şık bi kolye var boynunda ayınin nasıl mutlu oldum sevindim anlatamam
8 snedir 1 gün bile cikarmadim hep boynumda
Ésim hâlâ dalga geçerayiyi gordugundeki surat ifaden cok komikti gercekten bi ayi olsaydı ayrilcaktin o gün galiba der
Sizde dikkatli bakin heryerine belki bisey vardır
Yazdığım mesaja gelen cevaba daha da sinirlendim şuan cevaba bakın yaaa
beğendiğine sevindim . Bu ne şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?