Oyuncak göndermiş 🤬

aynen katılıyorum.konu sahibi sen bu adamla neden nişanlısın anlamadım gerçekten seviyor gibi de değilsin.
Kafasızım çünkü ben Kafasız net Artık atamam da ben bu nişanı kaçıncı oldu ama bir yandan da içim yok diyor mutlu etmiyorki daha evlenmemişken

Içinden geleni yollar adi üstünde hediye.Siparis degil ki.Azicik pintilik yapmış onu taktın sanırım

Aşık olmamışsınız demekki :)
Yok ya valla çok aşık da oldum geçmişte ama didikliyorum neden şöyle yaptı tamam sevmiyor. Şu kadar yazdı şu kadar aradı sevmiyor. Sevse bana şunu yapardı sevmiyor. Maalesef genelde böyle düşünüyorum . Memnun olamıyorum.

Ben olsam mutlu olurdum.Hediye hediyedir

Ya öyle demeyin ama bi keresinde oyuncakçıya girmiştim bu tarz peluş hayvanlar dikkatimi çekti öyle bir fiyat koymuşlar ki üstüne şaşıp kalmıştım

Şimdi hatırladım da bu adamla bir gün sahildeyiz havai fişekler patladı ama böyle bir kaç tane sadece bir de cılız fişekler var ya onlardandı. Gösterişli bir şey değildi yani. O sırada bana dedi ki adam kızı az seviyormuş . Yani anlıyor kadına ne yapılır ne yapılmaz ama yapmıyor

Ben size hak verdim ya. Benim de doğum günüm yaklaşıyor umarım böyle bir hediye gelmez. Hediye hediyedir diyenleri anlamıyorum, yeni tanıştığım veya samimi olmadığım biri böyle bir hediye alsa tamam da insan sevgilisinden daha ince düşünülmüş bir şeyler bekliyor mesele fiyatı değil. Bir de beklentiyi yükseltmesi çok kötü olmuş. Ben olsam teşekkür ettikten sonra kibarca söylerdim

Ama beklentiler üzer sevgininde insanlarında tek bir türü yok herkes farklı sever herkes karakterine göre davranır genellemelerden vazgeçmezsen mutlu olacağını sanmıyorum açıkçası

Konu sahibi daha önceden hatırlıyorum siz bu adamı sevmiyordunuz zaten mantığıniza yatmıştı. Adam bu durumu hissediyordur içten içe muhtemelen.

Kaçıncı nişan atamam yazmışsınız ama ya adam da sizinle mantik ilişkisi yaşıyorsa?
Şartlar sebebiyle iliski kuruyorsaniz bir süreden sonra o şartlar size olağan gelmeye başlayacak ve ben neden buradayım diye sorgulayacaksiniz

Yok o mantık ilişkisi yürütecek bir insan değil ki onunki aşk birlikteliği fakat değer vermede bir sıkıntı var nedenini anlayamıyorum. İçimde bir huzursuzluk var .

Yok o mantık ilişkisi yürütecek bir insan değil ki onunki aşk birlikteliği fakat değer vermede bir sıkıntı var nedenini anlayamıyorum. İçimde bir huzursuzluk var .

Aşık olsan değer vermede sıkıntı yaşar misin sence? Gerçi manevi olarak değer verip maddi olarak beklentiyi saglayamiyorsa cimri olabilir. Manevi değer kısmını yapamıyorsa aşık olduğunu düşünmezdim

Tabi ben aşık olsaydım da aynı şeyi hissederdim. Hatta daha kötü belki
Bilmiyorum ki ya kafam cidden karıştı. Ama işte bu benim 3 oldu artık bu eşikte insan ne yapar hiç bilmiyorum.

Tabi ben aşık olsaydım da aynı şeyi hissederdim. Hatta daha kötü belki
Bilmiyorum ki ya kafam cidden karıştı. Ama işte bu benim 3 oldu artık bu eşikte insan ne yapar hiç bilmiyorum.

Zararın neresinden dönersen dön kardir, bu kural hiç şaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…