• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Oyunlar Oyuncaklar

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
527
33
Selam annisler..
Bebegimin 3.ayi bitmek uzere..
Ama surekli meme de.. Mama takviyesi de yapiyorum ama memeyi yalanci meme yerine kullandigi icin hic 3 saatte bir besleyemiyorum. Surekli emiyor.. tek duzenli olan 3 saatte bir mama veriyor olmam oda tek gogusten emzirdigim icin..
Bebegi nasil oyalabilirim mama saatleri arasinda? Ya da suan nasil tip oyuncaklar ilgisini ceker..

Selam annisler..
Ama surekli meme de.. Mama takviyesi de yapiyorum ama memeyi yalanci meme yerine kullandigi icin hic 3 saatte bir besleyemiyorum. Surekli emiyor.. tek duzenli olan 3 saatte bir mama veriyor olmam oda tek gogusten emzirdigim icin..
Bebegi nasil oyalabilirim mama saatleri arasinda? Ya da suan nasil tip oyuncaklar ilgisini ceker..
Merhaba, bebeğiniz artık dış dünyayı tanımaya başladı demek ☺️ Onunla bol bol sohbet edebilirsiniz, hafif müzikler dinleyebilirsiniz, sarılıp dans edebilirsiniz, dokun hisset oyunu oynayabilirsiniz değişik dokulardaki nesnelere dokunabilir kurdele, peluş, tahta gibi... hafif hareketlerle bisiklet çevirme gibi egzersizler yapabilirsiniz, kukla oyunu yapıp değişik seslerde size bakmasını sağlayabilirsiniz, elinizle bir kurdele tutup veya iple yavaş hareket ettirerek yakalamasını veya dokunmasını sağlayabilirsiniz. Çıngıraklar çok ilgisini çekecektir. Hafif müzikli ışıklı dönenceler ilgisini çekebilir. Sarılın sevginizle dünyamızda neler oluyor yavaş yavaş tanıştırabilirsiniz ❤️ Sevgiyle #huggiesannesiyim #sarılmanınmucizesi

Selam annisler..
Merhaba, bebeklerin meme ihtiyaci yalnizca beslenmeden degil, anne sicakligini hissetme,kendini guvende hissetme ihtiyacindan da kaynaklanir ve emzik bu duyguyu bu güveni vermez bebeğinize Aslina bakarsak, emzik anne memesinin yerine gecer ,meme emzik yerine geçmez. Güvenli baglanma acisindan da cok onemli her istediginde emmesi. Emzirmeyi saatlere sıkıstırmayin ve her istediginde emzirin, büyüdükçe emzirme sıklığı da azaliyor ve sizin hicbir sey yaomaniza gerek kalmiyor emin olun. Kizim ilk 4 ay gunun 18 saati falan emdi, suan 11 aylik ve diş çikarma donemleri haric o kadar az kucakta duruyor ki ben özlüyorum. Bu arada 3. Ay için oyun halıları ve çingıraklar en uygun secenekler. Saglikla, huzurla büyütün bebeginizi.

Oncelikle cok tesekkur ederimmmmm :) gercekten verdiginiz bilgiler beni cok rahatlatti.. Donence 5 10 dakika dikkatini cekiyor, pusetindeki pelus oyuncaklari sa tutmaya calisiyor ama o istiyor ki surekli kucakta olsun sirti yere degmezsin hep gezsin.. bende evin icinde artik cok yoruluyorum.. yalanci meme ikimizi de sakinlestirecek ama kabul etmiyor.. dun baska bir emzik daha almis babasi ama yogun cabalarima ragmen malesef tukuruyor almiyor..
Ozaman emzirmeye devam edeyim ben.. Artik Allah sabir versin bana :)
Hepimizin cocugu saglikla mutlulukla buyusun insallahhhh :)

Back
X