- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
Dogum belgesi 2000'li yıllardan sonra doğanlar için ulaşılabilir bir şey. Önceki senelerde doğanlarin hastaneye direkt başvuru yapmasi gerekiyor.Üvey ailenizin akrabalarından birilerine sorun. İlla bilen vardır. Oralardan ipucunu bulursunuz. Doğum belgesi bilmem ki devlette var mıdır. Bir devlet kuruluşuna başvurup neler yapabileceğinizi de öğrenebilirsiniz.
Link kopyaliyorum ama hata veriyor. Müge Anlı Tansu yazarak bulabilirsiniz.töbe töbe adam adamla evlenmiş kadın mı sanmış
O kadar karışık mesele ki. Özetleri var nette. Link paylaşmak yasak sanırım. Yoksa atardım. Ameliyat olmuş sanırım. Ben olmadı sanmıştım.töbe töbe adam adamla evlenmiş kadın mı sanmış
Hatırlıyorum bu olayı ama eşi yoktu onun ya,karıştırıyo olmayasınız?Hemsire kılığına girmiş aslında erkek olan ama gerçek hayatta herkesin kadın bildiği birisiydi evet. bu şekilde açıklanmıştı. Hatta herkes bağlanmıştı nasıl olur o x ablaydi diye. Baya lohusa kıyafetleri kafasında kırmızı kurdelesini bağlamış pozları vardı kaçırdığı bebekle kendi doğurdu diye aktarmış insanlara. Eşi de hatta bende bizim kızımız diye biliyordum falan dedi ama buna kimse inanmamisti. Çünkü erkek vücut bütünlüğüne sahip birisiymis aslında o kişi. Vefat etmiş bu olaylar ortaya çıkmadan bikac sene önce. Evlat olarak büyüttüğü kızıda cenazeyi morgta görünce şok olms o şekilde ogrenmis annesi diye bildiği kişinin annesi olmadığını, erkek olduğunu falan. Benim izlediğim bu sekildeydi sanırım sizde aynısını diyorsunuz çünkü Müge de başka bu şekilde bı olay olmadı diye biliyorum sıkı takipcisiyim
Yok çok net hatırlıyorum eşi vardı. Hatta Rahmi Bey adama baya sormuştu kardeşim nasıl bebek olabilecek bir ilişki yaşamış olabilirsin sen bu durumu bilmiyor muydun falan diye. O da bilmiyodum falan demişti. Ayrılmışlar evliliklerinden bı zaman sonra ama o dönemki eşi olarak bağlanmıştı.Hatırlıyorum bu olayı ama eşi yoktu onun ya,karıştırıyo olmayasınız?
Evet evet bu sekildeydi aynen. Trans diye aklımda kalmış niyeyse birazda karışık üstü kapalı anlatim olmuştu doğru kelimeyi bulamadigim için öyle yazmış bulundum.Kocası karısının aslında erkek olduğunu ölünce öğrenmişti. Bu olayı diyorsunuz sanırımo olay ise o trans bile değildi, erkekti. Yıllarca herkesi kadın diye kandırmış
Olmamis ameliyat diye biliyorum ama emin değilim çünkü kıza sorulmuştu yani anne kizdiniz hiç mi ayni yerde giyme cikartma durumumuz olmadı nasıl farketmedin falan diyeO kadar karışık mesele ki. Özetleri var nette. Link paylaşmak yasak sanırım. Yoksa atardım. Ameliyat olmuş sanırım. Ben olmadı sanmıştım.
Bu adam bir gün askere gidiyorum diye gitmiş. Gidiş o gidiş. Bir yerde yaşamaya başlamış. Sakalları çıkınca birileri uyanmış ve mekan değiştirmiş. Şükran Aktaş'ın kimliğiyle dolaşmış bir süre. Çalmış ya da bulmuş. İstanbul Tıp Fakültesi (nam-ı diğer Çapa)'nde hemşire olarak bile çalışmış. Kızı sanırım oradan bulmuş. Kocası da çocuğu kendinden sanmış. Bu Handan bir gün ölünce ölümü şüpheli diye İTF'ye adli bilimlere gönderiliyor. Sürpriiiiz! Aslında erkekmiş ve adı Nail'mişKocası nasıl anlamamışsa ama bebeğimiz oldu deyip durmuş. Kızı zaten şok olmuş. Anne dediği Nail amca çıkmış.
Büyü yaptıklarını nerden anladınız ? Ayrıca mutlu olmadım derken ne bakımdan olmadınız ? Size kötü mü davranıyorlar dı ?Büyü yapan aile bana ne kadar iyilik yapmıştır acaba hep oyun oynadılar hep kötü şeyler onlarla yaşadım hayata olmasınlar kötü olveya iyi fark etmez sadece kim olduklarını ve neden böyle olduğunu merak ediyorum
Benim kafam asla orayı anlamadi trans olan nasil seks yaptılar da hamileyim dedi karanlıkta mi yapti 1 seferi gectim 2 3 vs vs hic mi kocasiyim diyen adam hic mi bir bayanın edep yerini gormedi .. evlatlık aldığı bebeğin altını da mi değiştirmedi..O kadar haklısınız ki zamanında Müge ye bır aile cikmisti kadın hastanede doğum yapıyor. Trans bir birey(burası çok karisikti programda o yüzden ne desem bilemedim) gelip çocuğu kaçırmış hastaneden. Yıllarca kendi bebeği gibi insanlara anlatmislar karı koca. Hatta kocası bile ben kendi bebeğimiz saniyordum demisti kaçırılan bebekle ilgili. Seneler sonra kızın annesi geldi dedi hastanede bebeğimi çaldı birisi o şekilde bulundu. Evet uç bir örnek ama haklısınız.
Hangi karanlikta yapılırsa yapılsın yani seks yapacak durum olup anlamaması imkansız bence. O yüzden bu kısima pek inanilmamisti. Sorgulandı da ama insanların özeli sonuçta diye kapattılar sonra.Benim kafam asla orayı anlamadi trans olan nasil seks yaptılar da hamileyim dedi karanlıkta mi yapti 1 seferi gectim 2 3 vs vs hic mi kocasiyim diyen adam hic mi bir bayanın edep yerini gormedi .. evlatlık aldığı bebeğin altını da mi değiştirmedi..
Ay evet şimdi baktımda sizlerle konuşunca youtube'dan çok enteresan bir olay ya. Adam nasıl bilemez böyle bir şeyi? Mümkün mü bu ya? Zaten her kafadan bir ses çıkmış. Kimisi kocasıda biliyo demiş,kimisi biz erkek olduğunu biliyoduk demiş,kimisi bilmiyoduk demiş,kimisi de bebeği çaldığını biliyoduk diyor,sahte hemşire olduğunu bilen de var. Kadın ölene kadar kimsenin bunca şeye ses etmemesi de çok ilginç.Yok çok net hatırlıyorum eşi vardı. Hatta Rahmi Bey adama baya sormuştu kardeşim nasıl bebek olabilecek bir ilişki yaşamış olabilirsin sen bu durumu bilmiyor muydun falan diye. O da bilmiyodum falan demişti. Ayrılmışlar evliliklerinden bı zaman sonra ama o dönemki eşi olarak bağlanmıştı.
Ay evet şimdi baktımda sizlerle konuşunca youtube'dan çok enteresan bir olay ya. Adam nasıl bilemez böyle bir şeyi? Mümkün mü bu ya? Zaten her kafadan bir ses çıkmış. Kimisi kocasıda biliyo demiş,kimisi biz erkek olduğunu biliyoduk demiş,kimisi bilmiyoduk demiş,kimisi de bebeği çaldığını biliyoduk diyor,sahte hemşire olduğunu bilen de var. Kadın ölene kadar kimsenin bunca şeye ses etmemesi de çok ilginç.
Hikayede baba rolündeki adam ile cinsiyet değiştirdiğini iddia eden kişi birlikte yasiyorlar. Herkes kadinin trans oldugunu düşünüyor. Mahalleli de biliyor ama alkol masasi harici dile gelmiyor.Benim kafam asla orayı anlamadi trans olan nasil seks yaptılar da hamileyim dedi karanlıkta mi yapti 1 seferi gectim 2 3 vs vs hic mi kocasiyim diyen adam hic mi bir bayanın edep yerini gormedi .. evlatlık aldığı bebeğin altını da mi değiştirmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?