öz güven eksikliği.. tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Meraba arkadaslar uzun zamandir icimi kemiren bir dert varÇevremdeki insanlar beğendiklerini dile getirselerde ben beğenemiyorum.Kendimi eskisi gibi güzel bulmuyorum.Yaşımdan büyük gösteriyor ve öyle giyindigimi dusunuyorum bunu nasil atlatirim.imajı mı değistirmek istiyorum.tavsiyeleriniz nelerdir nerden başlasam.

kapalısın değil mi? ben kapalılarda şalların genç gösterdiğini eşarpların daha olgun gösterdiğini düşünüyorum:)
kıyafetle ilgili en ufak değişiklik kapalılarda daha çok farkediyor bence:)
mesela uzun kot etek de genç işi gibi geliyor
ismini unuttum uzun pardesüvari kıyafetiniz var ya o da mesela bence biraz büyük işi

Yarin alisverise git ve bir takim kiyafet al. Etek ve gomlek mesela. Ertesi gun onlari giy normalin cok ustunde bir de makyaj yap. Sacina da fon cektir. Bu konuyu actigina utanacaksin
Biz kadinlar boyleyiz maalesef sacimiz yagmurdan kabarsa ozguvenimiz duser. Tek sorun dis gorunusunse bu sekilde halledebilirsin.

Aha ben :) ben de yaşımdan büyük ve kötü giyiniyorum galiba, başkaalrı beğense de kendimi beğenmiyorum Ama özgüven eksikliğim yok bundan doğan :) takmıyorum Şahsen güzel giyinmeyi vs beceremiyorum Olduğum halimle mutluyum

Kapalı isen lütfen koyu renk eşarp şal takma,yukarda arkadaş öle misin demiş ona dayanarak sölüyorum,hele kapalılar lavıvert şal filan takmayın,pardesu gıyorsan sade olsun,tesettur markalarını seçme,diğer markaların çizgileri daha genç trend,onlardan seç,makyaj tercıh,güzel olayım derken örtüyüde yüzünüdw batıranılırsın,çok iyi bir makeup olarak sölüyorum,

Aynen bır şala bulaştım eşarp takamaz oldum,eşarp takınca kendımı yaşlı hıssedıyorum

Çok güzel yorumlamişsiniz tesekkur ederim.evet kapaliyim şal giyiyorum.acaba şal buyuk mu gosteriyor esarba mi gecsem diye dusunuyordumkot etek güzel fikir ama boyum ve kilomdan dolayi giyemiyorum cok zayif gosteriyor.Boyum 1.72 kilom 58 yaş'ım fiziği'me göre giyinmek istiyorum.pardesu giydim dediginiz gibi cok büyük gösterdi.Doğru bir tesettur'e girmek icin özen gösteriyorum.tek parca elbise özel dikim icin arastirma yaptim esarpta takip takmamak konusunda kararsiz kaldim.Ama degisiklik yapmadan icim rahat etmicek.Huzursuz oluyorum.

Haklisiniz benim tercihim sade ve rengareng şallar ama makyaj konusunda beceriksizim.Renkli gözlüyüm makyaj konusunda zayifim rimel kapaticidan baska bir sey kullanamiyorum.

Vu aralar öyle oldum neden bilmiyorumHalbuki giyimim cok begenilirdi.Bir tarzim vardi eski halimden eser kalmadi.siyah ferace giymek istedim aldim giyiyorum içime sinmiyor bilemiyorum.

Ooo sendkei boy kılo bende olsun,ortalığın tozunu atrırım,şaka şaka,bende boy yok balık etlıyın,ortalığın tozunu attrıuorum,aha sana özguven patlaması,şal tak,o boyla patonlon üzeri kap gıy,etek hoş durmaZ,etek gıtceksen kosa ceketle kombın et,

Haklisiniz benim tercihim sade ve rengareng şallar ama makyaj konusunda beceriksizim.Renkli gözlüyüm makyaj konusunda zayifim rimel kapaticidan baska bir sey kullanamiyorum.
Sana tavsiyem Hiiiiç makyaj yapma Ben hayatımda tek bi makyaj malzemesi değdirmedim yüzüme, olduğum gibi olmak daha özgüvenli hissettiriyor

Kapali miydiniz? Oyle guzel kiyafetler var ki bakarken kapanasim geliyor... Bir uye demis tesettur kiyafetleri satan yerlerden giyinmeyin bence de oyle yapin. Cok guzel uzun etekler var, gomlekler var diger markalarda. Bir de yaz geldi ki bircok alternatif bulabilirsiniz

Tesettur markalarında son zamanlarda tunik moda etek secenegi cok az ve ben tunik giymiyorum.Haklisiniz tabi yaz geldi bu bir avantaj bundan faydalanmak istiyorum.

Sana tavsiyem Hiiiiç makyaj yapma Ben hayatımda tek bi makyaj malzemesi değdirmedim yüzüme, olduğum gibi olmak daha özgüvenli hissettiriyor
Güzel diyorsunuz bende bir süre öyle takildim ama göz rengimi belirgin edebilecek hafif dogal bir makyaj yapma arzusundayım.

Bence de elbisele çok güzel duruyor. Veya pantolon tunik.

Tesekkur ederim.Ama pantolon kap giymiyorum etek,bluz,giyebiliyorum.Giyim konusunda takintiliyim bir ara cok iyi beceriyordum son zamanlarda beceremeyince sinirlerim bozuluyor.

Pantolon üzerine uzun tunikler senin gibi boyu uzun ince bayanlara çok güzel oluyor. Ama bence sorun giyiminle ilgili değil olumsuz bir ruh halinde sin, haliyle hem giyimine hem de kendini algılama şekline olumsuz yansıyor.

Pantolon üzerine uzun tunikler senin gibi boyu uzun ince bayanlara çok güzel oluyor. Ama bence sorun giyiminle ilgili değil olumsuz bir ruh halinde sin, haliyle hem giyimine hem de kendini algılama şekline olumsuz yansıyor.
Bunun farkindayim atlatmak istiyorum ama nasil??Kollari sivadim değişiklik yapmaya hazirlaniyorum.şu an bana sıcak gelen tek renk elbise ve tek rek şal uyumu.bana iyi fikir gibi geliyor sizin tavsiyelerinizide uygulayacam.Sanirim youtubtan makyaj konusunda arastirmalar yapmam gerek.

Eşarbı kap ile çok yakıştırıyorum ben kapla bol paça pantolon hoş bi eşarp ...
Ama lütfen skinny tarzı pantolon giyme olurmu gerçektenn çok çirkin görünüyor bi kere tesettüre ters bi görüntü oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…