- 3 Eylül 2012
- 21.868
- 57.594
- 798
Yok canim ben pantolon hic giymiyorum sadece uzun etekler ve dar kesim olmama şartiyla senin dediğin gibi doğrù tesetture girebilmek önemli.Eşarbı kap ile çok yakıştırıyorum ben kapla bol paça pantolon hoş bi eşarp ...
Ama lütfen skinny tarzı pantolon giyme olurmu gerçektenn çok çirkin görünüyor bi kere tesettüre ters bi görüntü oluşuyor
Benim zefkimde böyle bende de zayiflik sorunu var.uzun zamandir eşarp tskmayi birakmistim eger yaşımı buyuk gostermeyecekse takmayi dusunuyorum.Ben uzun eteklerle kısa ceketler ve trenckotlar tercih ederim.
Pantolonlarla uzun tunik kap.
Bu tarz beni yansıtıyor mesela.
Süper giyindiğimi düşünmüyorum, bir kere fazla kilom var..
Ama yine de fena değilim diye düşünüyorum :)
Eşarpta zarif desenler, şallarda tek renk tercihim..
Benim zefkimde böyle bende de zayiflik sorunu var.uzun zamandir eşarp tskmayi birakmistim eger yaşımı buyuk gostermeyecekse takmayi dusunuyorum.
Meraba arkadaslar uzun zamandir icimi kemiren bir dert varÇevremdeki insanlar beğendiklerini dile getirselerde ben beğenemiyorum.Kendimi eskisi gibi güzel bulmuyorum.Yaşımdan büyük gösteriyor ve öyle giyindigimi dusunuyorum bunu nasil atlatirim.imajı mı değistirmek istiyorum.tavsiyeleriniz nelerdir nerden başlasam. kilolu musin
Tesekkur ederim canim uygulamaya çalisicam :)Canım kotonda çok güzel uzun etekler görüyorum ben. Birkaç yıldırda moda heryerde bulursun. Uzun etek üstüne ona göre bir şey üstünede uzun hırka giyersin. Klasik giyimde de spor giyimde de çok güzel oluyor. Uzun hırkalarda batikde çok güzel var.
En sevmediğim şalın eşarbın içine tas koymuş gibi yapıyorlar. Hiç kabartma çirkin görünüyor.
Makyaj olarak da yüz tipini bilmiyorum ama ben sadece eyeliner yakıştırıyorum kapalılara ruja bulaşma
Doğru renk ve doğru desenlerle büyük göstereceğini sanmıyorum.
Bence bazı kombinlere eşarp bazı kombinlere şal daha çok yakışıyor.
O yüzden ikisini de tercih etmeli.
Makyaj olarakta eyeliner ve rimel.yeterli dudagina renk versin.diye cok az bisey surebilirsin.ruj sevmiyorum benTesekkur ederim canim uygulamaya çalisicam :)
@Bilgece o kadar güzel giyiniyor ki, yaşı gibi gencecik duruyor giysileri de. O da kapalı, bence giyinme tarzını yazsınÇok güzel yorumlamişsiniz tesekkur ederim.evet kapaliyim şal giyiyorum.acaba şal buyuk mu gosteriyor esarba mi gecsem diye dusunuyordumkot etek güzel fikir ama boyum ve kilomdan dolayi giyemiyorum cok zayif gosteriyor.Boyum 1.72 kilom 58 yaş'ım fiziği'me göre giyinmek istiyorum.pardesu giydim dediginiz gibi cok büyük gösterdi.Doğru bir tesettur'e girmek icin özen gösteriyorum.tek parca elbise özel dikim icin arastirma yaptim esarpta takip takmamak konusunda kararsiz kaldim.Ama degisiklik yapmadan icim rahat etmicek.Huzursuz oluyorum.
@Bilgece o kadar güzel giyiniyor ki, yaşı gibi gencecik duruyor giysileri de. O da kapalı, bence giyinme tarzını yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?