- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
İnan sesine yüzüne tahammülüm yok, bize evliliğimizi zehir etti, o yüzden aramak yerine iki cümle yazıp kurtuluyorum, eşime ben yaptım diyebilmek içinIyı kı kaynanamda anamda mesaj atmayı bılmıyorbence mesajlasmayın dırek konusun kv ıle arkadas gıbı mesajlasmak zor olur ner cıddı mesafelı sekılde konusun. Yoksa basa cıkamazsınız bırak aktıf bır kv benzıyor
Siz zaten her zaman nefret ettiniz. .Yine mi kv demeyin allah askına, bir anne öz oğlunu nasıl bu kadar üzer? Kv eşim çalışırken ve stresli bir işi varken ikide bir arayıp ağlıyormuş bugün, sebebi benim, benim yüzümden ağlıyormuş yani oğlunu üzüyor. 3 gün önce bana mesaj atıyor resmimizi niye kaldırdın ailen mi kızdı sana diye. Bende suskunluğum asaletimden uymadım ona cevap vermedim, yarım saat sonra gene mesaj atıyor tabi verecek cevabın yok susarsın senin akıl hocan yengen diyor. Gene şeytan git basımdan dedim cevap vermedim versem kavga edicez, ertesi babalar günüydü gittik yüzümüze bakmadı, sonra o konuyu unutayım eşim üzülmesin diye mesaj attım nabıyorsun anne diye cevap vermedi, ailem geldi dün uzak şehirden, eşim bugün mesaj atmış sen annemide çağar yemeğe görüşsünler diye, ben gene çağırdım gene cevap yok, eşim arıyor bıktım artık kadın ağlıyor haklısın diye, eşim sinir küpü oldu onun yüzünden, ben zaten artık nefret ediyorum.
Yine mi kv demeyin allah askına, bir anne öz oğlunu nasıl bu kadar üzer? Kv eşim çalışırken ve stresli bir işi varken ikide bir arayıp ağlıyormuş bugün, sebebi benim, benim yüzümden ağlıyormuş yani oğlunu üzüyor. 3 gün önce bana mesaj atıyor resmimizi niye kaldırdın ailen mi kızdı sana diye. Bende suskunluğum asaletimden uymadım ona cevap vermedim, yarım saat sonra gene mesaj atıyor tabi verecek cevabın yok susarsın senin akıl hocan yengen diyor. Gene şeytan git basımdan dedim cevap vermedim versem kavga edicez, ertesi babalar günüydü gittik yüzümüze bakmadı, sonra o konuyu unutayım eşim üzülmesin diye mesaj attım nabıyorsun anne diye cevap vermedi, ailem geldi dün uzak şehirden, eşim bugün mesaj atmış sen annemide çağar yemeğe görüşsünler diye, ben gene çağırdım gene cevap yok, eşim arıyor bıktım artık kadın ağlıyor haklısın diye, eşim sinir küpü oldu onun yüzünden, ben zaten artık nefret ediyorum.
Hanımefendi ne yapayım bana yaptıklarını yazsam yol olur, anne gibi davranmıyor, öz oğlunu düşünmüyor beni mi düşünecekSiz zaten her zaman nefret ettiniz. .
Bu saatten sonra düzelemezsiniz.
İnanın bu en basiti, daha neler var neler, kp ile arası bozuk, sanırım onada böyle yaptığı için yatakları falan ayrılmış kp eve arada gelir şehirdışında çalışıyor.Kayınvalide yalnız mı yaşıyor, kayınpeder hayatta mı? Kendisine sevgi gösteren kimse yok bence, o yüzden size sarmış, ilgi çekmeye çalışıyor. Onun için üzücü, sizin için sinir bozucu bir durum. Ne yapılabilir? Kayınvalide psikologa götürülebilir. Böyle ağlayıp duruyorsa, ruh hali gerçekten kötü olmalı, rol yapıyor olsa bile kötü, akıl sağlığı yerinde insan niye yapsın böyle şeyler...
Size göre o oğlunu düşünmüyorsa siz de kocanızı hiç düşünmüyorsunuz.Hanımefendi ne yapayım bana yaptıklarını yazsam yol olur, anne gibi davranmıyor, öz oğlunu düşünmüyor beni mi düşünecek
Tahmin ettiğim gibi aslında ama farkındaysanız. Kocası yanında yok. Kocasını da delirtiyor olabilir tabi ama kocası melek mi? Ortada sağlıksız bir ilişki, mutsuz bir kadın var. Yani sizi de mutsuz etmesine izin vermeyin tabi. Ama sonuçta onun oğlu sizin eşiniz ve iletişimi tamamen koparamayacağınıza göre, en azından kadını tedaviye yönlendirme yoluna gidilebilir diye düşünüyorum. Buradan size hak vermediğimi de düşünmeyin. Yaşadığınız gayet boğucu, sinir bozucu bir durum. Ama ahlanıp vahlanmak işe yaramayacağına göre, nasıl çözülebilir kısmına bakmak lazım.İnanın bu en basiti, daha neler var neler, kp ile arası bozuk, sanırım onada böyle yaptığı için yatakları falan ayrılmış kp eve arada gelir şehirdışında çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?