Öz oğlunu üzen kv

Size göre o oğlunu düşünmüyorsa siz de kocanızı hiç düşünmüyorsunuz.

Kendi ailenizi hep ön plana koyuyorsunanız, mesafe diye hep bir kriz çıkarıyorsanız sizin olduğu gibi o size ayar olmuş.
Nişanlılık döneminden başladı bana zehir etmeye annenin neden suratı asık annen şöyle böyle demi diye(annem güleryüzlü diye tanınmasına rağmen), eşya alışverişinde vs yetti artık siz bizim adetlerimizin altında kalacaksınız artık para harcamıcqm diye bağırıp annemi ağlattı ailem evine gitmeye çekindi, cevabını verdim almayın dedim almak zorunda değilsiniz ben herşeyimi aldım! Evlendikten sonra evime gelip bağrındı şuraları bi süpür çok pis bu dedi, vermeseydiler kızlarını diye bağardı, evinize gelmicem sen karına uy diye eşime bağırdı, huzurumuzu kaçırdı, mesafe koymaya çalışmayıp ne yapacaktım? Eşimi düşünmesem herşeye rağmen konuşmam değil mi?

Tahmin ettiğim gibi aslında ama farkındaysanız. Kocası yanında yok. Kocasını da delirtiyor olabilir tabi ama kocası melek mi? Ortada sağlıksız bir ilişki, mutsuz bir kadın var. Yani sizi de mutsuz etmesine izin vermeyin tabi. Ama sonuçta onun oğlu sizin eşiniz ve iletişimi tamamen koparamayacağınıza göre, en azından kadını tedaviye yönlendirme yoluna gidilebilir diye düşünüyorum. Buradan size hak vermediğimi de düşünmeyin. Yaşadığınız gayet boğucu, sinir bozucu bir durum. Ama ahlanıp vahlanmak işe yaramayacağına göre, nasıl çözülebilir kısmına bakmak lazım.
Onun için çözüm yolu şu şekilde, karakterimi yerlere sermek, her olay çıkardığında tamam anne sen üzülme ben hatalıyım demek, sen hastasın vah vah anamada sövsem sen haklısın demek, hesap vermek, bunu defalarca anlattım ben böyle biri değilim, beni ailem böyle yetiştirmedi ailem bana hesap sormazdı, ağzımı açıp başkasına köle olmamam için yetiştirdiler beni, ama anlamıyor, güç mücadelesine girmiş ve öz oğlunu bile parçalıyor, eşim zaten yurtdışında iş bakıyor, oda bıktı ondan

Öf bu ne be ergen kv
Eşim bana böyle bi nedenle gelse sustursaydın anneni ben napayım derdim sanırım
Ve bidahada bana böyle seylerle gelme diye kızardım

Onun için çözüm yolu şu şekilde, karakterimi yerlere sermek, her olay çıkardığında tamam anne sen üzülme ben hatalıyım demek, sen hastasın vah vah anamada sövsem sen haklısın demek, hesap vermek, bunu defalarca anlattım ben böyle biri değilim, beni ailem böyle yetiştirmedi ailem bana hesap sormazdı, ağzımı açıp başkasına köle olmamam için yetiştirdiler beni, ama anlamıyor, güç mücadelesine girmiş ve öz oğlunu bile parçalıyor, eşim zaten yurtdışında iş bakıyor, oda bıktı ondan
Valla oğlu bile baş edemiyor ve kaçma planları yapıyorsa ve kadının kafayı sıyırdığını fark edip, tedavi olmaya niyeti de yoksa, o zaman yapılacak tek şey minimum iletişim. Umarım eşiniz güzel bir iş bulur yurt dışında.

Yine mi kv demeyin allah askına, bir anne öz oğlunu nasıl bu kadar üzer? Kv eşim çalışırken ve stresli bir işi varken ikide bir arayıp ağlıyormuş bugün, sebebi benim, benim yüzümden ağlıyormuş yani oğlunu üzüyor. 3 gün önce bana mesaj atıyor resmimizi niye kaldırdın ailen mi kızdı sana diye. Bende suskunluğum asaletimden uymadım ona cevap vermedim, yarım saat sonra gene mesaj atıyor tabi verecek cevabın yok susarsın senin akıl hocan yengen diyor. Gene şeytan git basımdan dedim cevap vermedim versem kavga edicez, ertesi babalar günüydü gittik yüzümüze bakmadı, sonra o konuyu unutayım eşim üzülmesin diye mesaj attım nabıyorsun anne diye cevap vermedi, ailem geldi dün uzak şehirden, eşim bugün mesaj atmış sen annemide çağar yemeğe görüşsünler diye, ben gene çağırdım gene cevap yok, eşim arıyor bıktım artık kadın ağlıyor haklısın diye, eşim sinir küpü oldu onun yüzünden, ben zaten artık nefret ediyorum.
Sizde size cevap vermediginde „tabi verecek cevabin yok susarsin senin akil hocan yengen“ deseydiniz 😄

O degilde kvniz sürekli ayni cevabi veriyor size bence sizin yengenizle sorunu var .. Allah yardimciniz olsun

İyi de Kv yi neden arayıp davet ettiniz

Eşim annemi de çağır da görüşsünler dese sen arayıp davet et anneni derim

Mesafe candır

Fotosunu bir yere koymazsanız kaldırmanız konu olmaz örneğin

Yine mi kv demeyin allah askına, bir anne öz oğlunu nasıl bu kadar üzer? Kv eşim çalışırken ve stresli bir işi varken ikide bir arayıp ağlıyormuş bugün, sebebi benim, benim yüzümden ağlıyormuş yani oğlunu üzüyor. 3 gün önce bana mesaj atıyor resmimizi niye kaldırdın ailen mi kızdı sana diye. Bende suskunluğum asaletimden uymadım ona cevap vermedim, yarım saat sonra gene mesaj atıyor tabi verecek cevabın yok susarsın senin akıl hocan yengen diyor. Gene şeytan git basımdan dedim cevap vermedim versem kavga edicez, ertesi babalar günüydü gittik yüzümüze bakmadı, sonra o konuyu unutayım eşim üzülmesin diye mesaj attım nabıyorsun anne diye cevap vermedi, ailem geldi dün uzak şehirden, eşim bugün mesaj atmış sen annemide çağar yemeğe görüşsünler diye, ben gene çağırdım gene cevap yok, eşim arıyor bıktım artık kadın ağlıyor haklısın diye, eşim sinir küpü oldu onun yüzünden, ben zaten artık nefret ediyorum.
kaynanan senin ailenle olan ilişkini kıskanıyor hatta çatlıyor hatta kinleniyor...bilirim bu türü..

O mesajlara “napıyorsun anne” diye cevap yazmak saçma olmuş. Hiç atmayın mesaj siz üzüleceğinize oğlu üzülsün en azından görür cevabını verir.

Karşılaşınca “neden öyle düşünüyorsun, düşündüğün gibi değil bak aramızda yersiz kırgınlık oluyor.” Tarzında konuşursunuz.

arsız arsız bunlar vallahi bitane bizde var babanne mi ne olduğu belli değil burnumuzdan getiriyor her şeyi keşke ülkenin bir ucunda olsa

Ne gıcık kadın ya önceki konuyuda okumuştum. Başka çocuğu yok mu? Yerinizde oldam görüşmezdim çok teknolojikse kayınvaldeniz eşinizde arkanızdaysa engellerdim sinirde bozamazdı 👹

Ciddi anlamada psikolog destegine ihtiyaci var inanin bana faydasini gorur

Back
X