Özdilek kampanya yapmış. Ürünleri kullanan var mı?

MinelMinel

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
13
2
35
Kızlar merhaba :)
Yardımınıza ihtiyacım var...
Temmuzda düğünüm var. Ev tekstili ürünlerimi henüz almadım.Markalar arasında çok kararsızım. Siteleri dolaşırken ozdilekteyim.com'un kampanyasını gördüm. 1000 TL ve üzeri ev tekstili alışverişlerinde 200 TL düşüyorlarmış.
Aranızda kullanan var mı acaba memnun musunuz? Özdilek senelerin markası güveniyorum ama ürünleri kullanan varsa yazabilir mi?

Ozdilegin nevresimlerini sevemedim gitti. Onun disinda havlulari bornozlari guzeldir. Ama netten degil de gidip dokunarak almanizi tavsiye ederim. Bir de indirime aldanmayin. 1000 lira az bir para degil. illa o 200 lira urunlere yansimistir zaten.

Temmuzda düğünüm var. Ev tekstili ürünlerimi henüz almadım.Markalar arasında çok kararsızım. Siteleri dolaşırken ozdilekteyim.com'un kampanyasını gördüm. 1000 TL ve üzeri ev tekstili alışverişlerinde 200 TL düşüyorlarmış.
Aranızda kullanan var mı acaba memnun musunuz? Özdilek senelerin markası güveniyorum ama ürünleri kullanan varsa yazabilir mi?

1000 liralik alisveriste 200 tl cok bir indirim degil. 20 % indirim. Havlulari bornozlari guzel ama diger urunleri model olarak falan cok guzel degil.

AVM'de olmayan bir çeyizciye gidin, 1000 liralık ürün alın indirimi o zaman görün bence internetteki indirim diz çöker tövbe ister adamlardan :KK49:

1000 liraya 200 liralık indirim dedikleri gibi basit kaçmış, bir kere 1000 liraya sadece bir marka almaya zorlamak despotluk :63:

Özdilek'in bornozlarını seviyorum, yıllardır kullanırım çok da memnunum ama diğer ürünlerini kullanmadım hiç riske de atılmaz ayrıca ev tekstili dediğin rengarenk olması gerekir, farklı farklı markalardan farklı farklı modellerde bir sürü şey alabilirsin. Bence kendini sitedeki kampanyaya bağlama hiç :)

Teşekkür ederim kızlar, fikir verip yardımcı olduğunuz için :) Benim hala eksiklerim var ama Anneler günü kampanyaları başlar artık eksiklerimi de onlarla kapatırım diye umuyorum :)

X