Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eli kolu uzun bir polisin uzanamayacağı yer yoktur. Açık açık yazamıyorum ama farklı birimlerde çalışan ( bazı) polisler yanınizda kim olduğuna kadar istese bulur. Bir arkadaş kız arkadaşlarımla gittim dersin yazmış buna istinaden yazdım. Hastane kayıtları da zaten e devlette çıkıyor ama istese ona da ulaşır çalıştığı birim ve bağlantıları çok önemli. Ha birimiyle alakası yoksa da birine rica ederse istediği bilgiye yine ulaşır.
aynen oyle, heleki ayni odada kaldiysa erkek arkadasiyla kiz arkadasimla kaldim mi diyecek :KK70: ne yiyor iciyor bu arkadaslar acaba : ))) o kadar kolay mi bu is ya..adam isterse erkek arkadasinin kutuk numarasini sayar hey yavrum hey

Oteli bilmem de, e devlet şifresi ile tüm sağlık kayıtları görülüyor.

Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Alamaz bu bilgiler siciline işlenmiyo sadece sicil ve sabıka kayıt bilgilerini görebilir rahat ol

Alamaz bu bilgiler siciline işlenmiyo sadece sicil ve sabıka kayıt bilgilerini görebilir rahat ol
Alır alir emin olun alır. Hatta size küçük bir ipucu vereyim bir suçlu, suç işlediğinde nerede olduğunu öncesinde de nerede olduğunu kimlerle olduğunu kayıtları şunları bunları nasıl takip ediyorlar sizin mantığınıza göre sabıka veya sicil kaydı yoksa bulamamaları lazım ama dediğim gibi polisin nerede hangi birimde olduğu çok önemli. Kuzenimin sevgilisi rütbeli asker size yemin ederim 7 sülalemizi dökmüş kuzenimin önüne😐

Şimdii güvenlik soruşturmasında özellikle ciddi kadrolar için otel kaydı a bakılıyor
Yani oteli istedi hastaneye niye korkuyorsun çocuk aldırdığı geldi aklıma yalanla iş yürümez

O hastalık erkeklere kötü bir şey yapmıyor. Taşıyıcı oluyorlar. Asıl tehlikle kadınlar için. Ve malesef farkında olmadan birçok kadında bu var...

Ama bir ekleme yapayım konu sahibinden sonra başkasıyla olursa iste o zaman kötü sizin dediğiniz gibi..

Genital siğil erkeklerde de görülebiliyor. Hangi tür var bilmiyoruz. Çoğu kadın taşıcı yazmış konu sahibi yukarılarda ancak tanıdığım çoğu kadın biyopsi yaptırmak zorunda da kalmadı. Konu sahibinde hangi tür var, ne derecede ben muallakda kaldım. Cinsel hastalık eşe söylenmez mi ya? Adam karar versin, benim için sıkıntı yok desin, devam etsinler. Tepkim size değil, sadece konu sahibi bizlerin endişesini anlamıyor. Size serzenişte bulundum.

Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Eşim ve kayınbiraderim polis.. Polis gbt aramasında kişinin karışmış olduğu hukuki işlere otel kayıtlarına ulaşabiliyor ama polis memurunun o kişinin gbt kayıtlarına bakması için emniyete intikal etmiş bi durum olması lazım yani keyfe keder bu bilgileri araştıramıyor olduki araştırdı bunun bi cezası var.....onuda şurdan biliyorum bi aile dostumuz eşimden bunu istemişti eşimde karakolda yada savcılıkta herhangi bi şikayet veya karışmış olduğu güncel bi durum şüpheli bi vaziyet yoksa bunu yapamam çünkü yapılan her işlem emniyetin veri tabanında görünüyor benim için sıkıntı olur demişti...bu arada tüm otel kayıtları günlük olarak o bölgenin karakolu yada emniyet amirliğine bildirilmek zorunda sizin polis ceza almayı göze alırsa arama yapabilir..

Alır alir emin olun alır. Hatta size küçük bir ipucu vereyim bir suçlu, suç işlediğinde nerede olduğunu öncesinde de nerede olduğunu kimlerle olduğunu kayıtları şunları bunları nasıl takip ediyorlar sizin mantığınıza göre sabıka veya sicil kaydı yoksa bulamamaları lazım ama dediğim gibi polisin nerede hangi birimde olduğu çok önemli. Kuzenimin sevgilisi rütbeli asker size yemin ederim 7 sülalemizi dökmüş kuzenimin önüne😐
Adliyeye savcıya intikal etmiş herşey tabi ortaya çıkar orda hemfikiriz ama sıradan bi polis memuru bukadar özel bilgilere erişemez kuzeninizin sevgilisinin kendi gücü değildir muhakkak tanıdığı vardır bu bilgilere ulaşmıştır

Adliyeye savcıya intikal etmiş herşey tabi ortaya çıkar orda hemfikiriz ama sıradan bi polis memuru bukadar özel bilgilere erişemez kuzeninizin sevgilisinin kendi gücü değildir muhakkak tanıdığı vardır bu bilgilere ulaşmıştır
Kesinlikle size katılıyorum sıradan polis memuru yapamaz hatta msj yazarkende konu sahibine belirttim ama sıradan olmayan bir polis için hiç zor değil.

Doktor kullandığınız ilaçların hepsini görebiliyor farklı hastanelerde olsa polis de gbt nize bakar sıradan bir polisse ama tanıdığı vardır her sisteme girebilir falan o başka yapabilme ihtimali var yani

Oteli bilmem ama hastaneyi araştırmasına bile gerek yok e nabizdan herşey gözüküyor arkdaşım evlilik dışı gebelik yaşadı bütün detaylar vardı anlicagin

Doktor kullandığınız ilaçların hepsini görebiliyor farklı hastanelerde olsa polis de gbt nize bakar sıradan bir polisse ama tanıdığı vardır her sisteme girebilir falan o başka yapabilme ihtimali var yani

Doktor sadce kullandığı ilaçları görmüyor e nabizda gizlilik uygulaması var gittiğim doktorlara kapatmam gerekiyor bilgilisi yoksa hangi hastaneye ne için gittiğin hepsi açık

Oteli bilmem ama hastaneyi araştırmasına bile gerek yok e nabizdan herşey gözüküyor arkdaşım evlilik dışı gebelik yaşadı bütün detaylar vardı anlicagin
Sigortalı olarak yapılan muayne ve işlemler geçer e nabız a özel muayne veya işlem asla geçmez gizli durumlar özel yapılsın :)

Evet benimde arkadasim evlilik disi gebelik yasadi o e nabizda görünüyor hastane mahrem demesine ragmen evlendi su anda bir sorun cikmadi ama benim oyle bir sorunjm yok hastane konsuunda gereksiz panik yaptim sanirim kadin doguma gidip.muayen oldum bunla alakali bir an dusundum

Sigortalı olarak yapılan muayne ve işlemler geçer e nabız a özel muayne veya işlem asla geçmez gizli durumlar özel yapılsın :)

Özel hastanede geçiyor o bahsettiniz yerler biraz ya merdiven altı yada çok yüksek mevlalar ödeyip kliniğe gidilmesi yerlere olması lazım valla yapan sonucunda düşünsün yaparken sıkıntı yok ta sonrası neden bu kadar sıkıntı olur bunuda anlamam 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X