- 18 Mart 2018
- 133
- 149
- 53
- 33
- Konu Sahibi Burcucum34
bunun için polis olmaya gerek yok ki, parayla herkese her şeyi yaptırabiliriz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakin guzel.konusmusunuz ama bazen insani gercekten cileden cikariyorlae yani burdaki herkes hayatinda dort dortluk mus gibi yorum yapiyor buna sasiriyorum sadece hepimizi insaniz herkezin basina hersey gelebilir onun su an huyunu suyunu bilmiyorum tanimiyorum net olarak ama sizde kabul edersinız.herlade hangi erkek senden once sunu sunu yasadim demeyi kabul ederki yani ben bununda etmiyceguni dusunuyorum yani ama mantik.olarak.baktigimdada artik.yuva kurmak anne olmak evimin sahibi olmak.istiyorum diger seyleri yasamm benim.kotu bir insan oldugum.anlamina gelmiyor hatalar yapiyoruz malesef ama.olduki.ilerledik.bunlara isterse ulasirmi acaba eminolamiyorum
Dogru aslinda haklisin belki hic boyle seyleri sorun bile etmiycek ama daha cok basinda tanisma asamasindayiz benim hayatimda cok fazla kisi olmadi bir kisiyi sevdim uzun sure ama onda artik bi cikis bulamadim yani bende mantik olarak artik anne olmak yuvami kurmak istiyorum diye bakmaya basladim olaya bu surecte de ilerletirsem biraz daha asik olursam eger boyle birse olursa hayal kiriigi yasamaktan korktum belki boyle birsey mevzu bile olmaz ama merak edio sordum illaki burda bikgisi olan esi dostu polis olan kisiler vardir diyeYoo bunları hiç takmayan erkek de çok. Yani bu konuda endişe etmenize sebep olan bir erkekten saklı gizli geçmişle evlenmek mutluluk getirmez.
Bakire değilseniz mesela bakireyim demek ortaya çıkarsa önem vermeyen adam in bile sorun olur, ortalık karışır.
Benim geçmişte pek çok ilişkim oldu, bakire de değildim. Ama eşime asla yalan söylemedim. Sevgiliyken ben bakire değilim demedim, baktım bu tip şeylere önem vermiyor ben de seviyorum seviştik. O zaman öğrendi ama umursamadı. Geçmişimi sormadı. Kaç kişi, ne zaman oldu, kimle oldu sormadı. Ha sorsa devam etmezdim zaten. Ben de ona geçmişini sormadım. Yeni bir başlangıç yaptık, güzel de anlaşınca evlendik. Üç sene gezdk tozduk, tatile gittik, seviştik ve güzel anlaştık evlenelim dedik.
Bunu şunu söylemek içib yazdım. Kalbi güzel, fikri açık, yalan söylemene gerek bırakmayacak erkekler de var. Karşına çıkabilir. Yalanla vir ilişkiyi evliliğe çevirmek yerine kendine göre bir eş seç.
Ee diyelim ki öyle?Durun tahmin edeyim...Küretaj yaptırdınız![]()
O hastalık erkeklere kötü bir şey yapmıyor. Taşıyıcı oluyorlar. Asıl tehlikle kadınlar için. Ve malesef farkında olmadan birçok kadında bu var...Size inanamıyorum, cinsel yolla bulaşan hatta tipine göre kanser yapan bir virüse yakalanmışsınız, evleneceğiniz adama aynı virüsü geçireceksiniz ancak umrunuzda değil. O zaman sadece sizi ilgilendiren kısmı diyim, özel bilgileri görebilir. Artık hastanelerde kendi sistemlerine bilgileri online olarak arşivliyor ve devlete yollluyor. Oteller zaten her gün konaklayanları devlette bildiriyor. Adamın içine bir şüphe girsin, aratır, bulur. Ben adamın yerinde olsam sizi sadece boşamazdım, hastalığınızı geçirdiğinizi ispatlayıp tazminat dahi alırdım. Ama tabi sağlık gittikten sonra ne faydası var, tartışılır.
Bağlandıktan sonra sorun olmasından korkuyorum demiştiniz ya bence bakıyorsa da şimdi bakıyordur baslamadan her şey. Simdi de öğrenirse öğrensin bitsin yoksa seni sevdikten sonra önemsemez bence. Hatta bakmaz belki de..Dogru aslinda haklisin belki hic boyle seyleri sorun bile etmiycek ama daha cok basinda tanisma asamasindayiz benim hayatimda cok fazla kisi olmadi bir kisiyi sevdim uzun sure ama onda artik bi cikis bulamadim yani bende mantik olarak artik anne olmak yuvami kurmak istiyorum diye bakmaya basladim olaya bu surecte de ilerletirsem biraz daha asik olursam eger boyle birse olursa hayal kiriigi yasamaktan korktum belki boyle birsey mevzu bile olmaz ama merak edio sordum illaki burda bikgisi olan esi dostu polis olan kisiler vardir diye
Umarım görebiliyordur.Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Burda egonuzumu tatmij ediyorsunjz herlade normal yasamda cok kaale alinan bir kisi degilsiniz kendinizi burda mutlu ediysounuz insanlara satasarak size guzel bir kelime soylerdim ama insanlik.bende kalsin... cok bossunuzUmarım görebiliyordur.
Ego tatmini ile ne alakası var yahu, bahçelerde maydonoz gel bize bazı bazı. Karşınızdaki adama zaten yok ama bari kendinize saygınız olsun. Ne yaşadıysanız yaşadınız, bu kimi ilgilendirir? Ona ne? Birine yalan söyleyerek onun hayatında kalabilmek için çabalamak içinize nasıl siniyor hayret ediyorum. Umarım görebiliyordur, sırf bunun için sizi hayatından çıkarır da belki o zaman kendinize yaptığınız haksızlığın farkına varabilirsiniz kimbilir.Burda egonuzumu tatmij ediyorsunjz herlade normal yasamda cok kaale alinan bir kisi degilsiniz kendinizi burda mutlu ediysounuz insanlara satasarak size guzel bir kelime soylerdim ama insanlik.bende kalsin... cok bossunuz