Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
(Yasadışı bir şekilde tel dökümlerini öğrenir) istihbaratta falan çalışıyorsa ya da tanıdığı varsa telefon kayıtlarına ulaşabilir (hangi numaralarla görüşmüş vs) otel kayıtları ise çok kısa bir süre tutuluyor ve siliniyor (örneğin o tarihlerde kişi bir suça karıştı ama şehir dışında su oteldeydim vs diyor ya da otelde bir suç işlendi otelde kalanları vs buluyorlar vs vs). Kaldı ki bu elbet karşınıza çıkacak bir durum. Ben bu tür durumlarda kadının da erkeğin de dürüst olması gerektiğini düşünüyorum (özellikle evlilik söz konusuysa) diğer takdirde karşınıza çıktığı vakit yalancı, sahtekar durumuna düşmüş olacaksınız. Hem bırakın sizi yaşadıklarınız ile kabul edecek biri olsun hayatınızda. Bir yalanı sevmesin, bu yüzden de terkedecekse etsin.

Kuzenim bu GBT falan kayıtlarında çalışıyor. Birine bakarken bakanın ismi çıkıyor diye kayıt bakmaya çekiniyordu soruyorlarmis yasakmış çünkü. Neyse ben birine baktırdım. Üstüne ev araba var mı tapu vs kimlik bilgileri ve adli kaydı ana baba bilgileri ikamet falan cikiyo. Otel kayıtları çıkmıyor hastane de çıkmıyor. Çok uğraştık çünkü bulamadi

Bakin guzel.konusmusunuz ama bazen insani gercekten cileden cikariyorlae yani burdaki herkes hayatinda dort dortluk mus gibi yorum yapiyor buna sasiriyorum sadece hepimizi insaniz herkezin basina hersey gelebilir onun su an huyunu suyunu bilmiyorum tanimiyorum net olarak ama sizde kabul edersinız.herlade hangi erkek senden once sunu sunu yasadim demeyi kabul ederki yani ben bununda etmiyceguni dusunuyorum yani ama mantik.olarak.baktigimdada artik.yuva kurmak anne olmak evimin sahibi olmak.istiyorum diger seyleri yasamm benim.kotu bir insan oldugum.anlamina gelmiyor hatalar yapiyoruz malesef ama.olduki.ilerledik.bunlara isterse ulasirmi acaba eminolamiyorum

Yoo bunları hiç takmayan erkek de çok. Yani bu konuda endişe etmenize sebep olan bir erkekten saklı gizli geçmişle evlenmek mutluluk getirmez.
Bakire değilseniz mesela bakireyim demek ortaya çıkarsa önem vermeyen adam in bile sorun olur, ortalık karışır.
Benim geçmişte pek çok ilişkim oldu, bakire de değildim. Ama eşime asla yalan söylemedim. Sevgiliyken ben bakire değilim demedim, baktım bu tip şeylere önem vermiyor ben de seviyorum seviştik. O zaman öğrendi ama umursamadı. Geçmişimi sormadı. Kaç kişi, ne zaman oldu, kimle oldu sormadı. Ha sorsa devam etmezdim zaten. Ben de ona geçmişini sormadım. Yeni bir başlangıç yaptık, güzel de anlaşınca evlendik. Üç sene gezdk tozduk, tatile gittik, seviştik ve güzel anlaştık evlenelim dedik.
Bunu şunu söylemek içib yazdım. Kalbi güzel, fikri açık, yalan söylemene gerek bırakmayacak erkekler de var. Karşına çıkabilir. Yalanla vir ilişkiyi evliliğe çevirmek yerine kendine göre bir eş seç.

Yoo bunları hiç takmayan erkek de çok. Yani bu konuda endişe etmenize sebep olan bir erkekten saklı gizli geçmişle evlenmek mutluluk getirmez.
Bakire değilseniz mesela bakireyim demek ortaya çıkarsa önem vermeyen adam in bile sorun olur, ortalık karışır.
Benim geçmişte pek çok ilişkim oldu, bakire de değildim. Ama eşime asla yalan söylemedim. Sevgiliyken ben bakire değilim demedim, baktım bu tip şeylere önem vermiyor ben de seviyorum seviştik. O zaman öğrendi ama umursamadı. Geçmişimi sormadı. Kaç kişi, ne zaman oldu, kimle oldu sormadı. Ha sorsa devam etmezdim zaten. Ben de ona geçmişini sormadım. Yeni bir başlangıç yaptık, güzel de anlaşınca evlendik. Üç sene gezdk tozduk, tatile gittik, seviştik ve güzel anlaştık evlenelim dedik.
Bunu şunu söylemek içib yazdım. Kalbi güzel, fikri açık, yalan söylemene gerek bırakmayacak erkekler de var. Karşına çıkabilir. Yalanla vir ilişkiyi evliliğe çevirmek yerine kendine göre bir eş seç.
Dogru aslinda haklisin belki hic boyle seyleri sorun bile etmiycek ama daha cok basinda tanisma asamasindayiz benim hayatimda cok fazla kisi olmadi bir kisiyi sevdim uzun sure ama onda artik bi cikis bulamadim yani bende mantik olarak artik anne olmak yuvami kurmak istiyorum diye bakmaya basladim olaya bu surecte de ilerletirsem biraz daha asik olursam eger boyle birse olursa hayal kiriigi yasamaktan korktum belki boyle birsey mevzu bile olmaz ama merak edio sordum illaki burda bikgisi olan esi dostu polis olan kisiler vardir diye

Ulaşılabilir. Ama ulaşması suç.
Sisteme kim hangi hesapla girmiş görülüyor.
O yüzden sizin bu tarz bilgilerinize erisen kisi sizin şikayet etmeniz durumunda kvkk kapsamında suç işleDigi için ceza alacak.
He bu riski alırlar mi evet alıyorlar.

Kürtaj ogrenilemiyor devlette olmadıysa.

Hatta sağlık ocağında gebelik testi yaptırdı ablam. Onu bulamadık kayitlarda yetkili arkadaş bile bulamadi siliniyor galiba

Size inanamıyorum, cinsel yolla bulaşan hatta tipine göre kanser yapan bir virüse yakalanmışsınız, evleneceğiniz adama aynı virüsü geçireceksiniz ancak umrunuzda değil. O zaman sadece sizi ilgilendiren kısmı diyim, özel bilgileri görebilir. Artık hastanelerde kendi sistemlerine bilgileri online olarak arşivliyor ve devlete yollluyor. Oteller zaten her gün konaklayanları devlette bildiriyor. Adamın içine bir şüphe girsin, aratır, bulur. Ben adamın yerinde olsam sizi sadece boşamazdım, hastalığınızı geçirdiğinizi ispatlayıp tazminat dahi alırdım. Ama tabi sağlık gittikten sonra ne faydası var, tartışılır.
O hastalık erkeklere kötü bir şey yapmıyor. Taşıyıcı oluyorlar. Asıl tehlikle kadınlar için. Ve malesef farkında olmadan birçok kadında bu var...

Ama bir ekleme yapayım konu sahibinden sonra başkasıyla olursa iste o zaman kötü sizin dediğiniz gibi..

Dogru aslinda haklisin belki hic boyle seyleri sorun bile etmiycek ama daha cok basinda tanisma asamasindayiz benim hayatimda cok fazla kisi olmadi bir kisiyi sevdim uzun sure ama onda artik bi cikis bulamadim yani bende mantik olarak artik anne olmak yuvami kurmak istiyorum diye bakmaya basladim olaya bu surecte de ilerletirsem biraz daha asik olursam eger boyle birse olursa hayal kiriigi yasamaktan korktum belki boyle birsey mevzu bile olmaz ama merak edio sordum illaki burda bikgisi olan esi dostu polis olan kisiler vardir diye
Bağlandıktan sonra sorun olmasından korkuyorum demiştiniz ya bence bakıyorsa da şimdi bakıyordur baslamadan her şey. Simdi de öğrenirse öğrensin bitsin yoksa seni sevdikten sonra önemsemez bence. Hatta bakmaz belki de..

Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Umarım görebiliyordur.

Otelde kaldıysan arkadaşlarla kaldım de kadın doktoruna muayene olduysanda kist için oldum de ben otelde kaldım kız arkadaşlarımla kadın doktoruna muayenede oldum ne alaka yanı olabılır

Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.

Hastane evet, otel de kayıtlıysa muhtemelen.

Burda egonuzumu tatmij ediyorsunjz herlade normal yasamda cok kaale alinan bir kisi degilsiniz kendinizi burda mutlu ediysounuz insanlara satasarak size guzel bir kelime soylerdim ama insanlik.bende kalsin... cok bossunuz
Ego tatmini ile ne alakası var yahu, bahçelerde maydonoz gel bize bazı bazı. Karşınızdaki adama zaten yok ama bari kendinize saygınız olsun. Ne yaşadıysanız yaşadınız, bu kimi ilgilendirir? Ona ne? Birine yalan söyleyerek onun hayatında kalabilmek için çabalamak içinize nasıl siniyor hayret ediyorum. Umarım görebiliyordur, sırf bunun için sizi hayatından çıkarır da belki o zaman kendinize yaptığınız haksızlığın farkına varabilirsiniz kimbilir.

Eli kolu uzun bir polisin uzanamayacağı yer yoktur. Açık açık yazamıyorum ama farklı birimlerde çalışan ( bazı) polisler yanınizda kim olduğuna kadar istese bulur. Bir arkadaş kız arkadaşlarımla gittim dersin yazmış buna istinaden yazdım. Hastane kayıtları da zaten e devlette çıkıyor ama istese ona da ulaşır çalıştığı birim ve bağlantıları çok önemli. Ha birimiyle alakası yoksa da birine rica ederse istediği bilgiye yine ulaşır.

Turkiyede bir polis istedigi her bilgiye ulasir, sana yuzde 1500 garanti veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X