Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizzat kuzenimden biliyorum kayitlarin bulundugunu. Organizede ya da gbt buroda tanidigi falan varsa yakin arkadasi falan bulur bir sekilde. Ama neden aklina gelsin bu? Kimin aklina gelir ki evlenecegi kisinin otel kayitlari?
Insallah gelmez boyle bisey yani oyle gibi biride durmuyor ama ne biliyim içime kurt dustu))

Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Yani o insan sizin geçmişinizle ilgilenmemeli. Sizden sonraki hayatı onu ilgilendirir. Ama bir polis arkadaşım ulaşmıştı.

Ayni odalar acildi evet nikah cuzdani hic sormadilar zaten
Bize de ilk cuzdan sordu amca 😁 Hos biz basta da ayri oda istemistik ama adam bizi ne kadar atesli gorduyse o an ayni oda anlamis heralde 😁 Kendince plan kurdu. 2 ayri oda veririm siz istediginizde kalirsiniz diye. 🤦‍♀️ Amcaydi ya ondan sorguladi zaar bu kadar. Neticede aksamlari bulusmustuk birbirimizin odasinda. Pis adam ikimize de tek kisilik yatakli odalari vermis. Yatarken mecbur ayrilalim diye dusundu heralde 😁 Aramizda 2 kat vardi resmen 😂

Bize de ilk cuzdan sordu amca 😁 Hos biz basta da ayri oda istemistik ama adam bizi ne kadar atesli gorduyse o an ayni oda anlamis heralde 😁 Kendince plan kurdu. 2 ayri oda veririm siz istediginizde kalirsiniz diye. 🤦‍♀️ Amcaydi ya ondan sorguladi zaar bu kadar. Neticede aksamlari bulusmustuk birbirimizin odasinda. Pis adam ikimize de tek kisilik yatakli odalari vermis. Yatarken mecbur ayrilalim diye dusundu heralde 😁 Aramizda 2 kat vardi resmen 😂
Kemal sunalin bir filmi varya inek sabandi sanirim😂😂 annesi onlar uyumuyana kadar uyumuyor adamda bir kaza cikar misali engel olmus size🤣🤣

Bilgisi varsa bilgi verebilir fikrinide soyleyebilir elestiri de yapabilir hakaret etme hakkini yargilama hakkini vermez bence
Cevirme simdi konu sahibi. Kadincaz yorum yapti akil verme diye tersledin.ve dogru söylüyor boylelerine yobaz deniyor oyle oldugu icin hakarer degil bence

Kemal sunalin bir filmi varya inek sabandi sanirim😂😂 annesi onlar uyumuyana kadar uyumuyor adamda bir kaza cikar misali engel olmus size🤣🤣
Aynen oyle oldu resmen 😁 Tam da o film gibi. 😂 Bir de balayina gittik. Biz nikahi es durumu yapmak icin dugunden 3 ay once kiymistik. O yuzden nikah cuzdani benim bekar evinde kalmis, unutmusum 😂 luks denebilecek bir otelde balayina gittik. Adam cuzdan istemesin mi? 🤣 Unutmusum dedim yemedi adam. Bak soyad ayni diyorum. Kimlik yeni evlenince cikardim yeni kimliklerden diyorum. Yok anlamiyor 😁 Adami evli oldugumuza ikna edene kadar gobegimiz catladi. En son donecektik de esimin aklina dugundeki fotolari gostermek geldi sonunda sagolsun 🤣 Oyle ikna ettik emmiyi 🤣
Hep bizi buluyo boyle adamlar heralde. Ayni yerde sevgilisiyle romantik tatiller yapan arkadaslarima kimse birsey sormamis 🤣

Aynen oyle oldu resmen 😁 Tam da o film gibi. 😂 Bir de balayina gittik. Biz nikahi es durumu yapmak icin dugunden 3 ay once kiymistik. O yuzden nikah cuzdani benim bekar evinde kalmis, unutmusum 😂 luks denebilecek bir otelde balayina gittik. Adam cuzdan istemesin mi? 🤣 Unutmusum dedim yemedi adam. Bak soyad ayni diyorum. Kimlik yeni evlenince cikardim yeni kimliklerden diyorum. Yok anlamiyor 😁 Adami evli oldugumuza ikna edene kadar gobegimiz catladi. En son donecektik de esimin aklina dugundeki fotolari gostermek geldi sonunda sagolsun 🤣 Oyle ikna ettik emmiyi 🤣
Hep bizi buluyo boyle adamlar heralde. Ayni yerde sevgilisiyle romantik tatiller yapan arkadaslarima kimse birsey sormamis 🤣
Evet ya adam bir alemmis gerckten 😂😂😂

Yobaz konusunda arkadaslar hakli bencede. Boyle dusunen adamlar yobazdir. Tipki bize nikah cuzdani gostermeden asla oda vermeyen otel sahibi gibi 🤣🤣
Butun erkekler ayni degil belkide ama erkeklerin genel yapisi bu degilmidir sanki evlenene kadar gunlerini gun ederler bakire kiz isterler evlenince ilk erkegi olmanin gururunu yasarlar tabi butun hepsi degil ama bircogu boyle diye dusunuyorum yani bunu anlatsam ben senden once sevgilimle sunu yasadim.otelede gittim bunuda yaptim sizce aa oylemi sorun degil canim dermi demez bence

Butun erkekler ayni degil belkide ama erkeklerin genel yapisi bu degilmidir sanki evlenene kadar gunlerini gun ederler bakire kiz isterler evlenince ilk erkegi olmanin gururunu yasarlar tabi butun hepsi degil ama bircogu boyle diye dusunuyorum yani bunu anlatsam ben senden once sevgilimle sunu yasadim.otelede gittim bunuda yaptim sizce aa oylemi sorun degil canim dermi demez bence
Yani tabiki oyle demeyebilir. Sen daha iyi tanirsin. Ama yobaz dusununlerin sayisi azaldi bence. Artik yeni nesil erkekler daha akli basiinda.
Ben sunu savunuyorum her zaman. Kendisi bakirse bakire birini istesin tamam, ama yemedigi halt kalmadiysa karsisindakinden de bakire olmasini istemesin.
Ben evlendigimde bakireydim mesela. Ama benden kan gelmedi.. 3 yila yaklasti nerdeyse evliligimiz bir kere bile konusunu acmadi esim bunun. Zaten ben biraz korkup cekindigim icin 1 ay yapamadik hicbisey. Belki de o 1 aylik bekleyisle gozu bisey gormemistir. Ya da tamam cok belli bu kizin ilki benim demistir. Ben esimin ilki oldugumu cok net anladim mesela. Acemiligi o kadar belliydi ki 😁

Yani tabiki oyle demeyebilir. Sen daha iyi tanirsin. Ama yobaz dusununlerin sayisi azaldi bence. Artik yeni nesil erkekler daha akli basiinda.
Ben sunu savunuyorum her zaman. Kendisi bakirse bakire birini istesin tamam, ama yemedigi halt kalmadiysa karsisindakinden de bakire olmasini istemesin.
Ben evlendigimde bakireydim mesela. Ama benden kan gelmedi.. 3 yila yaklasti nerdeyse evliligimiz bir kere bile konusunu acmadi esim bunun. Zaten ben biraz korkup cekindigim icin 1 ay yapamadik hicbisey. Belki de o 1 aylik bekleyisle gozu bisey gormemistir. Ya da tamam cok belli bu kizin ilki benim demistir. Ben esimin ilki oldugumu cok net anladim mesela. Acemiligi o kadar belliydi ki 😁
O kadar güzel anlatmışsınki bir an hepsi gözümde canlandı teşekkürler ilkim olduunn haceerrr :KK70:

O kadar güzel anlatmışsınki bir an hepsi gözümde canlandı teşekkürler ilkim olduunn haceerrr :KK70:
Kiz niye canlandirdin sil hemen hafizandan. 😂Anlatirken komik ama yasarken degildi 🤣 Adam 1 ay boyunca iyice kemal sunala bagladin beni. Sali sallanir,carsamba carsafa dolanir demeye baslayacaksin yakinda diyordu 🤣 Kardes kardes takiliyoruz oh valla falan diye isyan ediyordu artik 🤣🤣
Hacer neymis ay ona yabanci kaldim su an 🤣🤣

Kotu seyler yasamadim cok sukur ama bircok kisinin de yasadogi gini gecmisti sevglimle otelde kaldim gezdim tozdum e kadinsal sorunlar icin hastanede bircok kez gittim yani bunlara ulasabilrimi acaba yani bu tarz konulari anlatmak kolay degil
Kadınsal sorunların nesini gizleyeceksini ki?

Kiz niye canlandirdin sil hemen hafizandan. 😂Anlatirken komik ama yasarken degildi 🤣 Adam 1 ay boyunca iyice kemal sunala bagladin beni. Sali sallanir,carsamba carsafa dolanir demeye baslayacaksin yakinda diyordu 🤣 Kardes kardes takiliyoruz oh valla falan diye isyan ediyordu artik 🤣🤣
Hacer neymis ay ona yabanci kaldim su an 🤣🤣
Heralde eski türk filmlerinden kalma bi ad nasıl aklımda kalmışsa direkt bu ad geldi aklıma:)
Şanslı kızmışsın valla ne diyelim ömür boyu mutlu olun.

Heralde eski türk filmlerinden kalma bi ad nasıl aklımda kalmışsa direkt bu ad geldi aklıma:)
Şanslı kızmışsın valla ne diyelim ömür boyu mutlu olun.
Amiinn 🤲 Hepimiz olalim insallah 💞

kiz bekarken sevgilisyle otelde kalmis ama polislede evlenmis bir sorun olmamis diye duydum

Ee yani?
Belki adam önemsemedi ve araştırmaya gerek duymadı.
Ya da araştırdı ve önemsemedi.
Kafanızda nasıl bir erkek prototipi var anlamadım. Her erkek böyle şeyleri sorun ediyor mu sanıyorsunuz?
Bunları umursamayan bir dünya adam var.

Burada insanlara çemkirmişsiniz.
İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyor.
Aynı hayat görüşünü paylaşmadığınız, böyle şeyleri sorun edecek bir insanla evlenmiş olmak için evlenmeyin diyorlar.
Bunun nesine sinirlendiniz de önünüze gelene atarlandınız acaba?

Bir insan -kadın, erkek farketmez- evlenmeden önce cinselliği normal bulmuyor olabilir. Kendince gerekçeleri vardır. Bu gerekçeler inancıyla veya başka bir şeyle ilgili olabilir.
Ve karşısında "kendisi gibi" hiçbir şey yaşamamış birini isteyebilir.

Bir insan -kadın, erkek fark etmez- evlilik öncesi cinselliği normal bulabilir.
Ve karşısında "kendisi gibi" bir şeyler yaşamış birini isteyebilir ya da yaşayıp yaşamamış olmasını umursamayabilir.

Ama siz "kendiniz gibi" olmayan birini kandırmaya çalışırsanız hem "her sevgilimle bir kere yatayım ama evlendiğim kız bakire olsun" diyen erkeklerin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz hem de onlara benzemiş olursunuz.
Daha 2 gündür tanıdığınız erkeğe karşı bile yaşadıklarınızın arkasında duramıyorsanız kendinize saygınız yok demektir.
Aldığınız cevaplar sizin kendinize layık gördüğünüzden daha saygılıydı bence.

Sorunuza da cevap vereyim; isterse dna'nızdaki baz dizilimine kadar bulur, çıkarır.
Geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X