Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buna ek olarak @Casper25 bende yazmadan geçemedim. zar önemli çünkü beyimiz için demişsin ya e kız içinde önemliymiş demek ki diktirmiş:))
ahaha evet çok doğru.
insan bence ne yaşarsa yaşasın arkasında durmalı. iyi de olsa kötü de.
başkası sırf ayrılmasın diye yalan söylemek bana göre direkt kul hakkı.

Bu hpv ileriki yaşlarda tekrarlıyor. Tabi eşin olacak insana da bulaştıracaksın. Asla yok olmuyor. O insana yalan söyleyerek ve hastalık bulaştırarak yapacağın bir evliliğin vicdan azabı seni mahvedecek. Ayrıca bebeğin olacağında da doktoruna herşeyi anlatman lazımki zaten doktorlar anlıyorlar önceki biyopsileri tedaviler falan. Yani çok risk alıyorsun. Dürüst ol

benim birlikte çalıştığım kişinin sevgilisi askerdi kızın herşeyini çıkardı ortaya kız tayin isteyip gitmek zorunda kaldı

Cinsel yolla bulaşan bir hastalığın varsa ki var bunu ona söyle. açık ol belki sorun edecek biri değildir eğer öyle biriyse de yapacak bir şey yok. Elbette yuva kuracagin seni sevecek biri çıkar karşına.
Cinsel yolla bulasan bir hastaligim yok kelimenin sonunu gorup yorum yapiyosunuz sanirim

Bu hpv ileriki yaşlarda tekrarlıyor. Tabi eşin olacak insana da bulaştıracaksın. Asla yok olmuyor. O insana yalan söyleyerek ve hastalık bulaştırarak yapacağın bir evliliğin vicdan azabı seni mahvedecek. Ayrıca bebeğin olacağında da doktoruna herşeyi anlatman lazımki zaten doktorlar anlıyorlar önceki biyopsileri tedaviler falan. Yani çok risk alıyorsun. Dürüst ol
Doktormusunuz yada doktorlardan daha fazla bilginiz var sanirim

Doktorum, doğum yapacağınız zaman hatta hamileyken bile testler yapılacak size smear testi yapılacak. Normal doğumda bulaşıcıdır hpv. Ayrıca saklı kalan ama yok olmayan bir virüstür. Etik olarak ta eşin olacak kişiye bulaştıracağın için adamın bilmesi gerek

Zaten otelde kaldim gezdim tozdum diyorsunuz adam evlenince anlamayacak mi? O halde siz kizoik zarini diktirdiniz onu anlamasin derdindesiniz

Doktorum, doğum yapacağınız zaman hatta hamileyken bile testler yapılacak size smear testi yapılacak. Normal doğumda bulaşıcıdır hpv. Ayrıca saklı kalan ama yok olmayan bir virüstür. Etik olarak ta eşin olacak kişiye bulaştıracağın için adamın bilmesi gerek
Ayrıca bu yazdıkalarıma ilaveten, hpv nin kanser yapan tipiyse zaten sürekli kontrol altında olmanız gerek. Bence önce tedavinize yoğunlaşın, ayrıca size kim bulaştırdıysa bu da onun size haksızlığı

Zaten otelde kaldim gezdim tozdum diyorsunuz adam evlenince anlamayacak mi? O halde siz kizoik zarini diktirdiniz onu anlamasin derdindesiniz
Ben bu konuda bilginiz varmi diye sordum arkadasim bilgin varsa soyle soyle yazarsin benim kizligimdan sanane yahu anliycakmi anlamiycakmi sanane bu konuda bilgib varmi yokmu onu yaz benim hayatimdan sanane...

Ayrıca bu yazdıkalarıma ilaveten, hpv nin kanser yapan tipiyse zaten sürekli kontrol altında olmanız gerek. Bence önce tedavinize yoğunlaşın, ayrıca size kim bulaştırdıysa bu da onun size haksızlığı
Simdi sizin bu kisinin ozel bilgileri gormesiyle ilgili bilginiz varmi

Sana şöyle söyleyeyim farklı illerde olmamıza rağmen tıp öğrencisi ki( o zamanlar 4 ye yenı gecıyordu)
Adım soyadımı bılerek hangi doktora ne zaman gitmişim teşhis neymiş hangi ilaçları almışım hepsini önüme döktü.....

bence başka bir şey demeyeyim....

Tsk ederim ama bakin ben ne soruyirum yorumlara bakin Allah askina ben bu konuda bilgisi olan varmi diye sordum ya benim kizligimin derdine dustuler abuk sabuk yorumlar haksizmiyim sizce
Şimdi insanlar merak ediyor. Evet iyi bir şey değil. Ama zaten anonimsiniz üzülmeyin. Hiçbirimizi ilgilendirmez de Merak edince acaba otelde noldu hastanede noldu diye düşünülür. Ben o konularda hiçbir yargılama yapmam haddime değil. Sadece yazdığım konuda uyardım hepsi bu. 🌹

Simdi sizin bu kisinin ozel bilgileri gormesiyle ilgili bilginiz varmi
Eğer polis ise evleneceği kişiyi zaten önce devlet araştırıyor diye biliyorum
Hastane bilgileri eskiden dosya üzerindendi şimdi bilgisayar üzerinden oluyorki, her doktor eski tahlil tetkik ve ilaçları görebilsin. Eczacı bile size şimdiye kadar kullandığınız ilaçlarını dökümünü verebilir. Yani siz doktora söylemeseniz de o görecek bilgilerinizi. Zaten hamilelik durumunda da önemli.
Bir de evlilik raporu için kan vereceksiniz, hpv dışında bulaşıcı bir hastalık kaptıysanız zaten direk evleneceğin insana söyleniyor.
Tabi tüm bunları hangi tip hpv taşıdığını bilmeden yazıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X