Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E sende şu şu sebepten de o zaman
Sonra insanlar tahmin yürütünce yok ne alaka size ne falan filan diyorsun
Robot değiliz ek sorular sorabiliriz robot istiyorsan direkt googlea yaz arat madem
Böyle sosyal bi plartformda konu açıyorsan adabıyla sorulan sorulara da açık olmalısın

Burada yemek tarifi de sorabilirdin ama bunu sordun. Bi sebebin var elbette
Bir üye yazmış hpv ile ilgili tahlil yaptırdın onu görür mü diye panikledin sanırım
Şunu şöyle yazsan daha sağlıklı yorumlar alırsın emin ol.

Hangi hastaneye neden gittiginiz eczacilar tarafından görülebiliyor, sorunca direk söylüyorlar hatta doktor hasta hakkında not yazdıysa onu bile söylüyorlar.

Hpv hakkinda bilginiz yok sanirim tam.olarak hemen hemen kadinlarin yuzde 80.inde olan bir enfeksiyon benim bir rahatsizlogim yok arkadasim bu enfeksyonu da evli kadinlar da bekar kizlarda bile olan bir enfeksiyon vucudun bagisiklik sistemi yok ediyor zaten o iylesyo cok sukur onunla.ilgili sorunum yok hastanede parca aldirim kolposkopi yapildi bunu ogrenmek istemdim sadece kimsenin gunahina girdigimde.yok hpv sayfasini acip okumani tavsiye ederim

Evet emin olmadığımı yazdım zaten, siz öyle diyorsanız öyledir. Geçmiş olsun size ve eşinize 🙄

Ya bende bunu anlamiyorum iste merak edip sordum herkez zaten cok durust hayatinda herseyi net herkeze anlatiyor kimsenin bir hatasi yok sanki yasanmisligi yok i yani bilgin varsa yazarsin yobaz dmeey ne hakkin var bu yetkiyi kim verdi sana dimi arkadasim

Herkez değil herkes. Diğer hatalara girmek bile istemiyorum zira sadece doğru kelimeleri yazsam daha az sürer.
Eğer sadece sorduğunuzun sorunun tek bilgisini almak istiyorsanız googledan öğrenin. Forum sitesine yazdığınıza göre insanların size soru sorma, ek olarak kendi düşüncesini yazma hakkı var.
Sorunuza gelince evet bulabilir. Size cevap vereyim herkesin yaşanmışlığı var ama yaşanmışlıklarımızı hata olarak görmüyoruz sizin aksinize. Yaşadıklarımızın arkasındayız doğru veya yanlış. Size de aynısını öneririm.

Bence iyce bir okuyun akil veriliyor yobaz diyiliyor iylik icinmi yobaz denililiyor yani ben sadece bilgiisi olan varmi diye sordum
sen de herkesi şamarlamaya çalışıp laf sokuyosun. biz bişey diyo muyuz ? şimdi sen bu yazına aslında "ben gayet iyi okuyorum, neden akıl veriyorsun" cevabını hakediyorsun ama demiyorum bak bunu.
yobaz denmesinin sebebi, açıklayayım; eskiden sevgilinle otelde kalmışsın ya yazdın bunu demin. bunu öğrenmesini istemiyorsun. o kişi de, bu adam buna saygı gösteremeyecekse yobazdır diye düşünüyor.
ki çekinmesen adamdan öğrenir mi diye araştırmazsın.
ne yaşadığın kimseyi ilgilendirmez. kimse sana "aaa sevgilisiyle otelde kalmış, ayıp" demiyor.
evleneceğin kişiye herşeyini açıkça anlatmamayı yanlış bulduk ve bu yüzden herşeyi anlatamayacağın biri ile evlenmek doğru değil dedik.
ha şunu da ekleyeyim, herkesin okuyup yazabildiği bir platformda konu açıyorsan her türlü cevabı alabileceğini bilmelisin. sana karşı hakaret edilmediği sürece isteyen istediğini yazar. canı sıkılan "nanannanananannaayyyy" bile yazar, dil çıkaran emoji bile koyar.
rahatsız oluyorsan hayatınla ilgili sorudur, vs dir paylaşmayacaksın o zaman.

Cok rahat herseye ulasirlar saglikla ilgili canim hatta bir hastanenin veznesine bile git yada sekreterine herseyine kadar soyler ve otel konusuna gelince oteller her hafta yada her gece polislere kalanlarla ilgili evrak vermek zorundadirlar ama tabikide esiniz yada sevgiliniz otellerin tek tek ayrintisina bakmak zorunda arastrma yapiyosa uzun ama bulur

Arkadaşım sana hak verecektim de eski mesajlarına bakınca hem eşim diye birinden bahsettiğin hem de hpv virüsünün olduğunu yazdığın mesajların var, emin değilim ama sanırım cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Ayıptır yani insanların günahına girme öyle bir rahatsızlığın varsa gizleme.
Bence istenirse gayet ulaşılır polisler vs. tarafından bu bilgilere. Hoş ulaşmasa da hastalığı kaparsa tahmin eder sanırım.
Esim diye bahsetigim kisi uzun suredir birlikteligim vardi.ama son zamanalrda bitme asamasindayiz farkli.seyler oldu simdi gorucu usulu gibi biriyle tanistiriidim bir sansini dene diye israr uzerine bende kirmak istemedim arkadasca konusuyoruz arada onun niyeti benimle.ciddi bende artik mantik.olarak bakiyorum cunku sevdigim.kisiyle.ilerlemiyor hic bisey artik.bir yuva kuruyum.diyorum ama su an aramizda duygusal bir bag yok sadece arkadas olarka msjlasiyorz konusyorz ama.olurda ilerlersek bunu merak.ederek sordum

Esim diye bahsetigim kisi uzun suredir birlikteligim vardi.ama son zamanalrda bitme asamasindayiz farkli.seyler oldu simdi gorucu usulu gibi biriyle tanistiriidim bir sansini dene diye israr uzerine bende kirmak istemedim arkadasca konusuyoruz arada onun niyeti benimle.ciddi bende artik mantik.olarak bakiyorum cunku sevdigim.kisiyle.ilerlemiyor hic bisey artik.bir yuva kuruyum.diyorum ama su an aramizda duygusal bir bag yok sadece arkadas olarka msjlasiyorz konusyorz ama.olurda ilerlersek bunu merak.ederek sordum
İsteyince oluyormuş

Herkez değil herkes. Diğer hatalara girmek bile istemiyorum zira sadece doğru kelimeleri yazsam daha az sürer.
Eğer sadece sorduğunuzun sorunun tek bilgisini almak istiyorsanız googledan öğrenin. Forum sitesine yazdığınıza göre insanların size soru sorma, ek olarak kendi düşüncesini yazma hakkı var.
Sorunuza gelince evet bulabilir. Size cevap vereyim herkesin yaşanmışlığı var ama yaşanmışlıklarımızı hata olarak görmüyoruz sizin aksinize. Yaşadıklarımızın arkasındayız doğru veya yanlış. Size de aynısını öneririm.
Bilgisi varsa bilgi verebilir fikrinide soyleyebilir elestiri de yapabilir hakaret etme hakkini yargilama hakkini vermez bence

Bunları az çok anlıyorum zaten anlatmasanız da, merak etmeyin
Burada kimse sizi eleştirmedi gerçekten sadece uyarıyoruz. Gizlenen şeyler sonradan açığa çıkabiliyor, çıktığı zaman çok kötü sonuçlar doğabiliyor. Bu yüzden yaşadıklarınızdan pişman olmadan, gizlemeden, sizi yermeyecek veya yadırgamayacak birisiyle olun diye söylüyorum.

Bilgisi varsa bilgi verebilir fikrinide soyleyebilir ama elestiri hakaret edemez

Yoo neden eleştiremesin? Öyle bir kural yok eğer eleştiri kaldıramayan yapınız varsa ki öyle gözüküyor forum sitesine konu açmak gibi bir hataya düşmeyin. Zira burası herkesin saygı sınırını aşmadan istediğini yazabildiği bir platform. Sizin belirlediğiniz sınırlar çerçevesinde insanların yorum yapmasını bekliyorsunuz belli ki ama öyle bir şey olamaz.
Tabi ki kimse kimseye hakaret edemez etmedi de zaten. Kastettiğiniz şey yobaz kelimesi ise AIHM bile bunu hakaret kabul etmiyor. Bu konuyla ilgili açılmış bir davanın neticesinde bu karara varıldı. Dilerseniz araştırabilirsiniz.

Bunları az çok anlıyorum zaten anlatmasanız da, merak etmeyin
Burada kimse sizi eleştirmedi gerçekten sadece uyarıyoruz. Gizlenen şeyler sonradan açığa çıkabiliyor, çıktığı zaman çok kötü sonuçlar doğabiliyor. Bu yüzden yaşadıklarınızdan pişman olmadan, gizlemeden, sizi yermeyecek veya yadırgamayacak birisiyle olun diye söylüyorum.
Bakin guzel.konusmusunuz ama bazen insani gercekten cileden cikariyorlae yani burdaki herkes hayatinda dort dortluk mus gibi yorum yapiyor buna sasiriyorum sadece hepimizi insaniz herkezin basina hersey gelebilir onun su an huyunu suyunu bilmiyorum tanimiyorum net olarak ama sizde kabul edersinız.herlade hangi erkek senden once sunu sunu yasadim demeyi kabul ederki yani ben bununda etmiyceguni dusunuyorum yani ama mantik.olarak.baktigimdada artik.yuva kurmak anne olmak evimin sahibi olmak.istiyorum diger seyleri yasamm benim.kotu bir insan oldugum.anlamina gelmiyor hatalar yapiyoruz malesef ama.olduki.ilerledik.bunlara isterse ulasirmi acaba eminolamiyorum

Yoo kurtaj yapyirmadim hastane diyince akliniza omu geliyor
Valla benim bile aklıma o geldi eminim birçok kişinin aklına da o gelmiştir.Boyle birşey yoksa çekinmenize gerek yok. En açıklaması zor ki aslında hiç de değil kadın doğum bölümüdür ona bile birçok bakire bayan var giden (kist,mantar enfeksiyonu,idrar yolları enfeksiyonu,adet gecikmesi v.b)

Valla benim bile aklıma o geldi eminim birçok kişinin aklına da o gelmiştir.Boyle birşey yoksa çekinmenize gerek yok. En açıklaması zor ki aslında hiç de değil kadın doğum bölümüdür ona bile birçok bakire bayan var giden (kist,mantar enfeksiyonu,idrar yolları enfeksiyonu,adet gecikmesi v.b)
Ya evet aslinda hastane mevzusunu cok takilmamam gerekiyor olabilir o an aklima geldi sormus oluyum dedim aslinda kadin doguma bakire kizlar bile gidebiliyor bu sorun olmaz aynn.katiliyorm size kurtaj olayi yok sadece enfeksyon vardi bende parca aldirdirdim gecen sene bunu da parca alinmis diye gorucek hali yok yani sadece kadin dogum muayanesi olarak gorulur. Buyuk ihtimal

Görücü usulü ile değil sizin geçmişinize takılmayacak biriyle evlilik yoluna girmelisiniz. Yaşadıklarınızı herkes yanlış yapar diye hata olarak göstermeniz de doğru değil. İsterse ve uğraşırsa bilmesini istemediğiniz birçok şeye de ulaşabilir karşınızdaki kişi.
Ne sebeple olursa olsun insanların aptal yerine konmasına da karşıyım.

Bu tarz bilgilere ulaşmak yetki ile alakalıdır diye düşünüyorum.
Birde bir araştırma yapacak dahi olsa sizin tcnizi yazıp ozgecmisinizi bulacağı bir sistem olması lazım.yoksa adam ne bilsin oteldemi kaldın nerede kaldın.

Hersey olur yani. Bu ulkede kişisel haklarin korunmasi diye bir olay yok maalesef
E devlet şifrenizi biliyorsa e nabizdan bulabilir hastane gecmisinizi. Eski receteler bile cikiyor.
Yani e nabizdan cikiyorsa herhangi yetkili birinden isteyip bakabilir . Benim is yerimde mesela program var. Herkesin tcden nüfus kaydina-ehliyetine -aldigi buyuk cezalarw - plakadan tum ruhsat bilgisine pit diye ulasiyoruz. Bir arkadasim cagri merkezinde calsiiyor. Isim soyad veriyorsun telefon numarasini tcsini ev adresini buluyor. Bir baska arkadasim devlette memur. Tc numarasından sorgulayip 7 ceddinin bir suru seyine ulasabiliyor.

Bu tarz bilgilere ulaşmak yetki ile alakalıdır diye düşünüyorum.
Birde bir araştırma yapacak dahi olsa sizin tcnizi yazıp ozgecmisinizi bulacağı bir sistem olması lazım.yoksa adam ne bilsin oteldemi kaldın nerede kaldın.
Aramizda su an bir guven sorunu yok yani oda cok usteyen ustune dusen bir kisi degil ama benim aklima.geldi acabalarla.doldu kafam bide mantik.olarak boyle kolay olsa kimsenun ozel.hayat diye birseyi kalmaz diye dusunuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X