Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla nerden nasil ogrendi bilmem ama bir arkadasimin nisanlisi polisti. Kizlik zarini mi ne diktirmis arkadasim 4 sene once falan. Benim bile haberim yoktu. Bakire olmadigini biliyodum ama bunu hic dememisti bana. Bunu ogrenmis mesela cocuk. Nasil ogrendigini soylememis bile. Neticede ayrildilar tabi. Zar onemli cunku beyimiz icin.
Yani sizinki nedir bilmem ama tahlil falan tarzi seylerse bence bilsin. Sonucta e nabizdan hersey gorunuyor. Yarin bir gun evlenince gorurse aciklaman zor olabilir.

Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Öğrenir bütün hastane otel kayıtlarını, hangi eczaneden ilaç aldığınızı bile öğrenir. Kesin bilgi.

Hersey olur yani. Bu ulkede kişisel haklarin korunmasi diye bir olay yok maalesef
E devlet şifrenizi biliyorsa e nabizdan bulabilir hastane gecmisinizi. Eski receteler bile cikiyor.
Yani e nabizdan cikiyorsa herhangi yetkili birinden isteyip bakabilir . Benim is yerimde mesela program var. Herkesin tcden nüfus kaydina-ehliyetine -aldigi buyuk cezalarw - plakadan tum ruhsat bilgisine pit diye ulasiyoruz. Bir arkadasim cagri merkezinde calsiiyor. Isim soyad veriyorsun telefon numarasini tcsini ev adresini buluyor. Bir baska arkadasim devlette memur. Tc numarasından sorgulayip 7 ceddinin bir suru seyine ulasabiliyor.
Ya mesela bende gecen sene ameliyat olucaktim gecmis senelerin hastane arsivi lazimdi bana bile zor.verdiler

Valla nerden nasil ogrendi bilmem ama bir arkadasimin nisanlisi polisti. Kizlik zarini mi ne diktirmis arkadasim 4 sene once falan. Benim bile haberim yoktu. Bakire olmadigini biliyodum ama bunu hic dememisti bana. Bunu ogrenmis mesela cocuk. Nasil ogrendigini soylememis bile. Neticede ayrildilar tabi. Zar onemli cunku beyimiz icin.
Yani sizinki nedir bilmem ama tahlil falan tarzi seylerse bence bilsin. Sonucta e nabizdan hersey gorunuyor. Yarin bir gun evlenince gorurse aciklaman zor olabilir.
Ya iste erkekler ne kadar bencil durust olunca kaybediyorsun durust olmasanda niye durust olmadin diye kaybediyorsun ama kendileri bircok seyi yasiyolar malesef bilmiyorum bazi kisilerdende kiz bekarken sevgilisyle otelde kalmis ama polislede evlenmis bir sorun olmamis diye duydum

Ya iste erkekler ne kadar bencil durust olunca kaybediyorsun durust olmasanda niye durust olmadin diye kaybediyorsun ama kendileri bircok seyi yasiyolar malesef bilmiyorum bazi kisilerdende kiz bekarken sevgilisyle otelde kalmis ama polislede evlenmis bir sorun olmamis diye duydum
Ne olursa olsun yaptıklarınızın arkasında durun
Dürüstlük her zaman için iyidir
Kaybetmiş gibi görünseniz bile uzun vadede kazandıracaktır

Herkez değil herkes. Diğer hatalara girmek bile istemiyorum zira sadece doğru kelimeleri yazsam daha az sürer.
Eğer sadece sorduğunuzun sorunun tek bilgisini almak istiyorsanız googledan öğrenin. Forum sitesine yazdığınıza göre insanların size soru sorma, ek olarak kendi düşüncesini yazma hakkı var.
Sorunuza gelince evet bulabilir. Size cevap vereyim herkesin yaşanmışlığı var ama yaşanmışlıklarımızı hata olarak görmüyoruz sizin aksinize. Yaşadıklarımızın arkasındayız doğru veya yanlış. Size de aynısını öneririm.
Konumuz dil bilgisi galiba

Yani arastirma zahmetine girmemistir. Bakmaya herek gormemistir. 🤷‍♀️
Benim kacakcilik ve organize subede kuzenim var mesela. Cok rahat kisilerin otel kayitlarina ulasabilir istese. Tarihi,kaldigi kisiyi,kac gece kalindigini falan.
Ayni sekilde bir donem esim de gbt buroda calismisti. O da goruyordu otel kayitlarini.

Hastane anormal bir durum yok aslinda o ona takilmiyorumda erkek arkadasimla otelde kalma mevzusuna takiliyorm bunu ogrenirmi diye

Cocuk falan mi aldirdiniz eger oyleyse bu gizlenmez. Kizlik zari dikimi falansa onu ogrenemez muhtemelen.Sevgilinizle kaldiginiz yerleri ve daha bircok seyi isterse rica minnetle bulur. Gecmisinizden bu kadar cekiniyorsaniz en azindan daha stabil bi meslek grubundan kisiyle evlenseniz daha iyi olur. Kizacaksinz muhtemelen yukardaki arkadasa kizdiginiz gibi. Ancak durum bu. Ha adam size guvenir arastirmaz o ayri.

Yani arastirma zahmetine girmemistir. Bakmaya herek gormemistir. 🤷‍♀️
Benim kacakcilik ve organize subede kuzenim var mesela. Cok rahat kisilerin otel kayitlarina ulasabilir istese. Tarihi,kaldigi kisiyi,kac gece kalindigini falan.
Ayni sekilde bir donem esim de gbt buroda calismisti. O da goruyordu otel kayitlarini.
Hoteli kimseye söylemiyorlar ama hastahaneyi bilemiyorum hastahane normalde ezcaneye gittiğimizde bile çıkıyor nereye gittiğimiz
Otel hakkinda bilgi alamazmi yani pardon yanlis alinti yaptim sanirim

Hastane anormal bir durum yok aslinda o ona takilmiyorumda erkek arkadasimla otelde kalma mevzusuna takiliyorm bunu ogrenirmi diye
Ayni oda mi acildi size? Mesela biz de esimle nisanliyken birkac gunlugune tatil yaptik. Bir otele gittik. Ayni oda vermediler bize. Resmi nikah yok diye. 🤷‍♀️
Ben iki ayri oda acarim siz artik hangisinde kalirsaniz demisti adam 😁
Belki sizin de ayri odalardir. Hatirliyor musun bunu?

Derdini pek anlamadım neden bu soruyu soruyorsun? Evlilik aşamasındamısın? Yoksa normal sevgili mi ona göre yanıt vericem

Ya mesela bende gecen sene ameliyat olucaktim gecmis senelerin hastane arsivi lazimdi bana bile zor.verdiler
Ama verdiler. Normalde de birisinin nufus kaydini annesine bile vermiyorlar nüfus idaresi. Çünkü gayrimesru cocuklar falan kapali kayit diye acıliyor. Ama bizim sistemde tcyi yazip alabiliyoruz vukuatli nufus kaydini. Gayrimesru cocugu mu var. Evlenmis mi boşanmış mi...
Yani iceride tanidigi olan bir adam tek tc numarasiyla nufus idaresindeki arkadasindan ogrenebilir bunu.
Hastanede de ayni sekilde. Eski hastaliklarina - kullandığın ilaclar bakıyorlar. Bilgisayarla tek tık
Yani inan ki kolaycacik-inisiyatifle yapilan seyler bunlar.
Hatta benim calistigim yerler bize vekalet veriyor . Hastaneden bazi evraklari toplaniyor o vekaletle.
Olayla ilgili evrak almak icin hastaneye dilekce veriyorlar hastane o kişinin tum kaydini gonderiyor. Ishal oldugu icin gittigi doktorun bir ilac yazip gönderdiği bile yaziyor. Sizin kagitlar da yazar elbet. Hadi biz vekalet aliyoruz zar zor aliyoruz falan filan. Ama neticede bunu veren arsivdeki adam degil mi? Adam polis. Hastaneden guvenlik aliyi taniyordur. Ali arsivci mehmetten rica eder. Mehmet kasla goz arasi indirir evraki bilgisayarina atar. Olur biter.
Gecenlerde de is yerinden kizi biriyle tanistirmislar. Adam arabayla evine birakmis falan. Kiz hemen ruhsat sorguladi,kendi arabasi mi sirket hatti mi diye. bakti ki araba kiralama sirketine aitmis.
Bir onceki mesajda deidgim gibi kisisel verilerin korunmasi diye birsey yok bu ülkede. En basitinden trafik kazasi geçiriyorsun hastane dunya paraya satiyor senin datani. Sabah aksam bir ton sigorta sirketi seni ariyor.
Ama arkadaslarin dedigi gibi. Bu islere cok ters bakan ve sizi açığınızi bulmak icin efor sarfeden briiyse bulur. Oyle biriyle de olmasaniz daha iyi zaten.

Ayni oda mi acildi size? Mesela biz de esimle nisanliyken birkac gunlugune tatil yaptik. Bir otele gittik. Ayni oda vermediler bize. Resmi nikah yok diye. 🤷‍♀️
Ben iki ayri oda acarim siz artik hangisinde kalirsaniz demisti adam 😁
Belki sizin de ayri odalardir. Hatirliyor musun bunu?
Ayni odalar acildi evet nikah cuzdani hic sormadilar zaten

Derdini pek anlamadım neden bu soruyu soruyorsun? Evlilik aşamasındamısın? Yoksa normal sevgili mi ona göre yanıt vericem
Su an tanisma asamasindayiz ben cekimser davranıyorum biraz acaba benim gecmisteki erkek arkadasimla ilgili otele gittigimiz isterse arastiriirsa görürmu olduki ilerledik ciddi bir yola girdik yani ben cekiyorum alisip.uzulmekten baglanmaktan korkuyorum eger oyleyse beni kabul etmez bitirmek zorunda kalirim diye

Otel hakkinda bilgi alamazmi yani pardon yanlis alinti yaptim sanirim
Bizzat kuzenimden biliyorum kayitlarin bulundugunu. Organizede ya da gbt buroda tanidigi falan varsa yakin arkadasi falan bulur bir sekilde. Ama neden aklina gelsin bu? Kimin aklina gelir ki evlenecegi kisinin otel kayitlari?

Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
Ulaşır yasal olmayan yolardan eğer kimlikle giriş yaptıysan ve şüphelenirse.. Ama öyle otel bilgisi diyince tüm oteller çıkmaz sadece otel ismi ve giriş tarihi varsa aklında bulabilir . Hastane ise aynı şekilde hastane ismi varsa ve tarih aklında ise .. yasal olmayan yollardan beli .

Su an tanisma asamasindayiz ben cekimser davranıyorum biraz acaba benim gecmisteki erkek arkadasimla ilgili otele gittigimiz isterse arastiriirsa görürmu olduki ilerledik ciddi bir yola girdik yani ben cekiyorum alisip.uzulmekten baglanmaktan korkuyorum eger oyleyse beni kabul etmez bitirmek zorunda kalirim diye
Özel mesaja bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X