Konu sahibesi hanim ben sana bu konuda tecrubelerimi aktarabilirim ve yardimci olabilirim. Fakat bunu forumda yapamam. Bana mesajla ulasabilirsin. Forumda acik acik yazarsam kesinlikle elestiriye maruz kalirim bazilari hakareet eder terbiyesiz bilde diyebilir diye korkuyorum.
Durumuna uzuldum ve yardimci olacagim. Okey? Mesaj at musait oldugunda.
Kocaniz normal degil bence, onun tarafindan bir arzu, istenme gormeyince siz de sogumussunuz. Bence doktora gitsin, hem de acilen,,,,,,,bunca zaman nasil boyle yasadiniz, neden buna katlandiniz?
Doktor parasini bence bahane edinmis, fizyolojik testleri her hastane yapar. Psikolojik danismanlik ise ahim sahim bir ucrete oldugunu sanmiyorum.yani israr edip konusun bence.
Tabi size ozelden bana ulasabileceginiz bilgileri veririm
bunca zaman derken 4 yıla yakındır evliyim.Hele bu zamanda herşeyiyle mükemmel insanla olabilmek imkansız açıkçası ve eşim diğer tüm konularda abartmıyorum mükemmel bir eş ve babadır.Doktor parası nerdeyse 2000 tl tutuyor azda değil aslında.Gerçi evliliğin sağlıgı açısından değer bence ama şuan için ekonomi uygun değil.
Şu an aslında beni daha çok rahatsız eden sanki ben sogudum ve istemediğim için olmuyormuş gibi oysa zaten kendide istekli değildi hiçbirzaman.Belkide ikimizde önce kendi arızalarımıza yogunlaşıp sonra beraber olmalıyız.Ama ülkede okadar sorumsuz,aldatan,döven,söven,aç bırakan,ailesine ezdiren erkek oldugunu düşününce ki ben zaten eşimi seviyorum asla ayrılmaya değer görmüyorum sorunu.
Bu kadar iyi bir adamsa bence de ayrilmayin zaten
Yine de devlet hastanesinde psikologa gidemez mi mesela? Mutlusunuz ama evliligin bu yonu de onemli, bence yine de cozumlemeye gidin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?