özel bir soru ve sorun !!!!!!!!

SEMIDO

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
253
227
303
Merhaba Hanımlar...

Dogum sonrası cinsel isteksizliğiniz oldumu,nekadar sürdü ve nasıl geçti ?

Son düzenleme:
Şimdiden samimiyetle cevaplayan herkese teşekkürler....

Şimdi ben evlı degılım bu konuda konusmak bana duşmez ama eşınızın bu konuda bu kadar duyarsız olması benı sasırttı.
Olmasa da olur havasında önemsemıyor.Nasıl bırsey bu kendı ıhtıyaclarını nasıl karsılıyor acaba sevışmıyorsanız.

Yazık degıl mı sıze evlısınız ama arkadaş gıbısınız.Yatakta ıkı yabancısınız.

Bu tıp ufak oyunlar yararlı olur mu ben bılemem ama bence deneyın.Olmadı ne kadar ucretı pahalı olursa olsun esınızle bırıkte doktora gıdın.

Ve bence bu problem cozulmeden de ıkıncı cocugu yapmayın.

birbirinizi çok seviyorsunuz ve beraberlik yaşamıyorsunuz!!! gerçekten çok ilginç. dkh kullanıyorsan bırak o isteksizlik yapıyor

canım allah derdine çare bulmayı nasip etsin ama bi şey aklıma takıldı konuda bir senede 2-3 kez birlikte olduk demişsin sonra da eşim dokunduğunda istemiyorum demişsin sen misin istemeyen şimdi o mu sana yanaşmıyor yoksa ilk başlarda o istemiyordu şimdi sen mi anlamadım

bu anlattığınızdan sonra tek önerim haydar dümen gibi cinsel yaşam uzmanı dr.olabilir.profosyonel birisinden yardım almanızda fayda var.sevgiler.

Hepinize cevap vermeye çalışayım.
Eşim bu konuda üzerine gelmek istemiyorum,iyice ters teper diye çekiniyorum dedi.Açıkçası ben açmadan bu konu konuşulmuyor.Aylar sonra ilk kez sadece doktora sordum ve fiyatı şukadar dedi.

Dogum kontrol hapı kullanmıyorum canım zaten bu durumdada gerek yok.

İlk zamanlardan buyana zaten eşim çok istekli değil ben istekliydim.Şuanda ne yazıkki bendede ona karşı istek kalmadı.Cinsel isteğim var ama eşime karşı o anlamda sogudum. 4 yla yakındır tutkusuz arzulanmamak bende bu durumu yarattı sanırım.Aslında eşim şuanda istiyor çünkü sanırım anlattıgı kadarıyla kendi kendine idare ediyor.Ama ben biliyorumki şimdi zorlasam kendimi ve beraber olsam birdahaki sevişme aylar sonra olacak ve ben hiç birşey anlamıycam.

Son olarak insan olarak okadar mükemmelki evet birbirimizi çok seviyoruz.

bence sen arzulandığını hissetmediğin için eşine cinsel ilgi duymuyosun artık.tabi ki de bi evlilik böyle sonsuza dek yürümez.eşinde ciddi manada bi bozukluk var ve tedavi görmesi gerek.

ha soruna cvp olarak da normal ilişkiye ilgi duymayan adam azdırıcıya seks oyunlarına mı ilgi duyacak sence??çok saçma..

bende katılıyorum bizde yaklaşık 4 yıllık evliyiz allaha şükür bu konuda bi sorunumuz yok ama saydığın yöntemler isteksiz birine işlemez bence ki işe yarasa bile içinden gelmesi başka bişey, bence doktor tek çareniz

Yada o istediği sürece yani belki ayda 1 veya en fazla 2 kez birlikte olacağım.Kendimde birşey anlamadan yada kendimi tatminle yaşamaya devam edeceğim.
Erkekler bu konuda konuşmayı yada sorunları kabul etmeyi pek dogru bulmuyor ve yanaşmıyorlar.
Aslında kendimi ve beynimi zorlarsam beraber olabilirim eşimle ama hayal kırıklıgına ugramaktan gerçekten çok korkuyorum.

Konu sahibesi hanim ben sana bu konuda tecrubelerimi aktarabilirim ve yardimci olabilirim. Fakat bunu forumda yapamam. Bana mesajla ulasabilirsin. Forumda acik acik yazarsam kesinlikle elestiriye maruz kalirim bazilari hakareet eder terbiyesiz bilde diyebilir diye korkuyorum.

Durumuna uzuldum ve yardimci olacagim. Okey? Mesaj at musait oldugunda.

teşekkürler,gerçekten eleştirmekye çok müsait bir toplumuz.Mesaj atma hakkım yok yeni üyeyim.Başka türlü nasıl konuşabiliriz veya siz bana mesaj atabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Kocaniz normal degil bence, onun tarafindan bir arzu, istenme gormeyince siz de sogumussunuz. Bence doktora gitsin, hem de acilen,,,,,,,bunca zaman nasil boyle yasadiniz, neden buna katlandiniz?

Doktor parasini bence bahane edinmis, fizyolojik testleri her hastane yapar. Psikolojik danismanlik ise ahim sahim bir ucrete oldugunu sanmiyorum.yani israr edip konusun bence.

bunca zaman derken 4 yıla yakındır evliyim.Hele bu zamanda herşeyiyle mükemmel insanla olabilmek imkansız açıkçası ve eşim diğer tüm konularda abartmıyorum mükemmel bir eş ve babadır.Doktor parası nerdeyse 2000 tl tutuyor azda değil aslında.Gerçi evliliğin sağlıgı açısından değer bence ama şuan için ekonomi uygun değil.
Şu an aslında beni daha çok rahatsız eden sanki ben sogudum ve istemediğim için olmuyormuş gibi oysa zaten kendide istekli değildi hiçbirzaman.Belkide ikimizde önce kendi arızalarımıza yogunlaşıp sonra beraber olmalıyız.Ama ülkede okadar sorumsuz,aldatan,döven,söven,aç bırakan,ailesine ezdiren erkek oldugunu düşününce ki ben zaten eşimi seviyorum asla ayrılmaya değer görmüyorum sorunu.

Bu kadar iyi bir adamsa bence de ayrilmayin zaten

Yine de devlet hastanesinde psikologa gidemez mi mesela? Mutlusunuz ama evliligin bu yonu de onemli, bence yine de cozumlemeye gidin derim.

eşinizin hormon tedavisine ihtiyacı var gibi geldi bana
bunu hallederseniz isteksizliği gidebilir
siz de psikolog yardımı alabilirsiniz

Bu kadar iyi bir adamsa bence de ayrilmayin zaten

Yine de devlet hastanesinde psikologa gidemez mi mesela? Mutlusunuz ama evliligin bu yonu de onemli, bence yine de cozumlemeye gidin derim.

Evet insanin beden acligida gercekten kötü. Yarin devlet kurumlarında bu sorunla ilgilenecek bir doktor var mi baksam iyi olacak.

cinsel gücü artırıcı ilaçlarlar yada bitkisel kürler işe yaramazmı acaba :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…