özel bir soru ve sorun !!!!!!!!

cinsel gücü artırıcı ilaçlarlar yada bitkisel kürler işe yaramazmı acaba :26::26::26:

Aslinda ne yalan soyleyeyim ben ikimiz icinde bu tip birseyler düşündüm. Ama okadar rencide oldumki bunu esime soylemeye utaniyorum.

Vee sanirim bu sorunu yasamis ve cozume ulasmis kimse yok. Yada paylaşmak istemiyor kimse

Takdir edersinizki Herkes kolay kolay ozel hayatini yazmak istemez..
Ve Size ancak bir doktor yardimci olabilir...

Bence evli bir ciftin birbirine kenetlenmesini saglayan tek sey seks yapmaktir
Cok uzuldum hersey yolundaymis cocukta var kucuk insallah sihirlu bir degnek deger size cift olarak

bazı devlet hastanelerinde bu tür danışmanlık hizmetleri alabilirsiniz belki. biraz araştırın. fazla maliyeti olmaz herhalde.

sizin çözümünüz öncelikle tıpta aranmalı, yardımcı ürünler kısa süreli çözümler sağlayabilir, ama bir hekimle sorunun kaynağını bulursunuz. dr unuz size en uygun tedaviyi uygular.

bu sorunu çözmeden başka çocuk düşünmeyin bence. birkaç senede bu kadar birikim olmuş, 10-20 sene sonra sorununuz, çözüm bulunmadıkça daha da artarak devam edecektir.

evlilikteki tek sorun buysa, 2000 tl yi başka yerden kısın ve bu tedaviye ikna edin bence.

bencede evlilikte cinsellik çok önemli benim eşimdede cinsel isteksi,zlik var,bende cok cilveli falandım tüm özgüvenim bitti sayesinde çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum

Konu içeriği çok özel evet yazmak istemeyen bir çok forum arkadaşımız olabilir ama yazan da olmuş işte maalesef bu dert sadece sende değil canım. Biz kadınlar bir sorun olduğunda neden nasıl diye soruyoruz kendimize çözümler araştırır kendi kendimize çözmeye çalışıyoruz. Senin soğuman çok normal çünkü kadınlılıgını en özelini gösterip yaşıyamıyorsun eşinle. Keşke seni bu duruma getiren eşin çözüm arasaydı sana biraz daha fazla ilgi gösterseydi arzulandığını hisetirebilseydi. Benim de nişanlımla buna benzer sorunumuz var ben bir çözüm bulamadım ne yazık ki. Tek başına mastürbasyon yapıp bir yere kadar kendini tatmin edebilirsin ama aranızda olan bu boşluğu doldurmak için eşinin bir sorun olduğunu anlamak ve onu çözme isteği şart bence. Genelde erkekler bunu kabul etmez bir sorun yokmuş gibi davranır...çok zor bir durum.

Gercekten zor bir durum ve anlayışli yaklaşımlar icin Teşekkürler. Dun yorumlardan sonra eşimle konustum ve sorunun bende olmadigini beni b hale kendisinin getirdigini soyledim ve cesaretle isteklerimide soyledim.bakalim düşünecek eminim.

mrb öncelikle durumunuza üzüldüğmü belirtmek isterim benim fikrim eşler birbirlerinin zevk aldıklarını hissederek zevk alırlar siz birbirinizden habersiz masturbasyonla kendinizi tatmin ediyorsunuz bunu birde yan yanayken yapmayı deneseniz olay çözülecekti diye düşünüyorum saygılarımla...

değişik bir fikir ama baskıyla hep ayıp diye yetiştirilmiş biri olarak nasıl olur ve nasıl aşılır bu durum bilemiyorum.Bizler eşlerimizden bile çekiniyoruz turk toplumunda yetişmiş kadınlar olarak.

evet insan eşiyle bile bu tür konuları konuşmaya çekiniyor ama en rahat olmamız gereken kişi o. bundan sonra hayatımıza eş o. bu yüzden evliliğin temeli de buysa, konuşarak çekinmeden utanmadan konuşarak bu tür problemler aşılabilir diye düşünüyorum. biz kadınlar bu konularda daha baskı altında büyüyoruz belki, ama erkeklerde de aynı utanma duygusu var onlarda konuyu konuşmaktan utanıp çekiniyorlar. bu benim görüşüm. erkekleri rahatlatıp utanmasını engelleyecek olan yine biziz, tabi önce kendi utangaçlıklarımızı yenmemiz lazım..

değişik bir fikir ama baskıyla hep ayıp diye yetiştirilmiş biri olarak nasıl olur ve nasıl aşılır bu durum bilemiyorum.Bizler eşlerimizden bile çekiniyoruz turk toplumunda yetişmiş kadınlar olarak.

biz kadınlar bu bastırılmış duygular yüzünden herzaman birşeylerden mahrum kalıyoruz bence bu bastırılmış duyguların bir çatı altında kalmaması doğru olan herşeyi eşinle konuşup yaşayabilmelisin hemde herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…