Özel de mi devlet te mi kürtaj oldunuz

Enox4 binlik bide Coraspririn 100 kulandım benimde hala morluklar var bir kullandım iğneleri pek işe yaramadı

Eklentiler

• IMG_20231202_022551 (1).webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 25
Enox4 binlik bide Coraspririn 100 kulandım benimde hala morluklar var bir kullandım iğneleri pek işe yaramadı
Doktorum bana heterezigotlar çok önemli değil homozigot varsa kan sulandırıcı iğne şart demişti. Ama bunlara rağmen kalbi durduysa döllenme sırasında kromozom anomalisi olmuştur sizden değil bebekten kaynaklıdır dedi. Tekrar deneyeceksin testlerin de yapıldı başka yapacağımız bir şey yok dedi. Kaderimize terk edildik anlayacağın:))

Benim de aynı şekilde tekrar araştırmaya gidin dediler daha önce gitmiştim dedim yine gidin diyor bizim elimizden bişey gelmez tekrar test yapın dediler. kaç doktor gezdik bu bir ay içinde hem özel hem devlet bir ayda eşim bir sürü para verdi hastanelere hiç bir sonuç alamadık en sonda kürtaj oldum

Tekrar neyi araştıracaklarmış trombofili paneli zaten neyse o değişecek hali yok. Kromozom testi yapıyorlar bide eşle birlikte bizim onlarda temiz çıktı. Sperm testi gerekirmi diye sordum hiç gerek yok spermden kaynaklı sorun olsa kimyasal gebelik olur kendiliğinden erken dönemde düşerdi dedi. Rahmimde problem varmıdır film çektireyim mi dedim ultrasonda gayet sağlıklı görünüyor filme gerek yok dedi. Bundan daha başka da bişey yok yaptıracak aklıma gelen

Rahim filmi de daha önce çektim sorun yok demişlerdi genetik testi yapmıştım eşimde de sorum yok sadece kromozon testi yapmadık normal kan testi mi o

Rahim filmi de daha önce çektim sorun yok demişlerdi genetik testi yapmıştım eşimde de sorum yok sadece kromozon testi yapmadık normal kan testi mi o
Bana genetik doktoru trombofili paneliyle birlikte yaptı ve eşime de yaptı kromozom sayısına ve şekillerine bakıyorlar. Periferik kandan kromozom analizi olarak geçiyor ismi bildiğin 1 tüp kan alarak yapıyorlar

Bana genetik doktoru trombofili paneliyle birlikte yaptı ve eşime de yaptı kromozom sayısına ve şekillerine bakıyorlar. Periferik kandan kromozom analizi olarak geçiyor ismi bildiğin 1 tüp kan alarak yapıyorlar
Gebelik düşünmüyorum artık kromozondan da bişey çıkmazsa kolay kolay yapmam artık 4 kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum en son kaybım beni çok kötü etkiledi dediğiniz gibi çok umutluydum ikiz gebelikti içim içime sığmıyordu iki tane kaybettim Allâh bana iki tane geri verdi diye düşünürken yine yine ve yine aynısı oldu duygularımı tarif edecek bir söz kelime bulamıyorum isyan etmiyorum ama çok zor geliyor artık

Benim de ilki ikizdi çok iyi anlıyorum seni 10 haftalıklardı. Ben de çok korkuyorum tekrar gebe kalıp aynı şeyleri yaşamaktan. Ama hala nefes alıyorsak bir şeyler için şansımız var demektir. Belki ilk değil belki son da olmayacak kaderin bize ne getireceğini bilmiyoruz ama ne olursa olsun pes etmek olmaz. İnşallah burda güzel haberlerimizi de paylaşıcaz, ultrason fotoğraflarımızı atıp cinsiyet tahmini yapın diycez o günler çok yakın ben inanıyorum sen de inancını kaybetme. Şuan düşünmesen de biraz dinlen kendini toparla çünkü ilerde gelecek mucizenin güçlü bir anneye ihtiyacı var

Şuan için inancım da yok hevesim de yok korunacaz zaman ne gösterir bilmiyorum her şeyin hayırlısı hakkımız da

Evet özelde oldum. Sonraki süreçte gerekli testleri yaptırıp ona göre bir yol izleyeceğiz. Çünkü kimyasal hariç bu 3. Kürtaj oldu
Çok geçmiş olsun inşallah bu son olur. Testleri devlette yaptıracaksan benimkiler 2-3 ay sonra çıkmıştı biraz uzun sürüyor bir an önce git yaptır canım inşallah sebebi bulunur da tekrar yaşamazsın.

inşallah canım Beta hcg değerinin sıfırlanması gerekiyormuş testler için. Onu bekleyeceğim daha

inşallah canım Beta hcg değerinin sıfırlanması gerekiyormuş testler için. Onu bekleyeceğim daha
Ne testi yapacaklar ki? Ben kürtaj olduktan 4 gün sonra gittim genetiğe trombofili paneli ve kromozom analizi testi yaptırdım. Hatta doktorum da bekleme hemen git yaptır demişti bende bir sorun olmadı. Ama senden başka bi test istedilerse onu bilmiyorum.

Sizdekiler gibi aynıları ekstra lupus’a da baktır dedi

Onun ne olduğunu bilmiyorum, ama benim söylediğim gibi diğerleri için beta sıfırlanmasına gerek yok denmişti bana. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap inşallah her şey gönlünce olur

Devlette yaptırmayı düşünüyorum özeller pahalı baya. İnşallah bakarlar bazen devlette bakmıyorlarmış genetik ve hematolojiye gitmem gerekiyormuş. Lupus için de romatolojiye

Devlette yaptırmayı düşünüyorum özeller pahalı baya. İnşallah bakarlar bazen devlette bakmıyorlarmış genetik ve hematolojiye gitmem gerekiyormuş. Lupus için de romatolojiye
Hangi şehirde yaşıyorsun ben istanbuldayım burdaysan zeynep kamil kadın doğum hastanesinin tıbbi genetik bölümünde yaptırdım doktora 3 kere düşük yaptım diyince hemen rutin testler olarak bunları yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…