Hangi şehirde yaşıyorsun ben istanbuldayım burdaysan zeynep kamil kadın doğum hastanesinin tıbbi genetik bölümünde yaptırdım doktora 3 kere düşük yaptım diyince hemen rutin testler olarak bunları yapıyorlar
Tekrar neyi araştıracaklarmış trombofili paneli zaten neyse o değişecek hali yok. Kromozom testi yapıyorlar bide eşle birlikte bizim onlarda temiz çıktı. Sperm testi gerekirmi diye sordum hiç gerek yok spermden kaynaklı sorun olsa kimyasal gebelik olur kendiliğinden erken dönemde düşerdi dedi. Rahmimde problem varmıdır film çektireyim mi dedim ultrasonda gayet sağlıklı görünüyor filme gerek yok dedi. Bundan daha başka da bişey yok yaptıracak aklıma gelen
Banada hep öyle dedıler esım sperm ıyı cıkto benim rahım t yada y seklındeydı rahim darmıs ve rahmımde kronık enfeksiyon varmış bunu yenı öğrendim tedavı ettık sımdı sadece kılo veriyorum 80 kıloda hamıle kalıcam inşallah sagaaglım
Ne testi yapacaklar ki? Ben kürtaj olduktan 4 gün sonra gittim genetiğe trombofili paneli ve kromozom analizi testi yaptırdım. Hatta doktorum da bekleme hemen git yaptır demişti bende bir sorun olmadı. Ama senden başka bi test istedilerse onu bilmiyorum.