bence herkes kendi işini yapsın yapamazsın diyemem ama sen öğretmen değilsin öğretmenlik formasyonun yok şahsen özel ders alacak olsam mühendisten almazdım öğretmenden alırdım teklif edenler de garipmiş ucuza mı kapatacaklar acaba ..
bence herkes kendi işini yapsın yapamazsın diyemem ama sen öğretmen değilsin öğretmenlik formasyonun yok şahsen özel ders alacak olsam mühendisten almazdım öğretmenden alırdım teklif edenler de garipmiş ucuza mı kapatacaklar acaba ..
Bir abla bana bi arkadaşının 7.sınıfa giden çocuğuna matematik dersi vermemi teklif etti. Ben de önce tereddüt etsem de sonra en azından harçlığım çıkar diye kabul ettim. Matematiğim iyi sayılır, mühendislik okudum ama bir matematik öğretmeni gibi olamam tabi. Anneme fikrini sorduğumda "sen sabırsız bir insansın zorlanırsın, özel ders ciddi bir şey eğer notları düzelmezse onlar bir şey demese bile sen kendini kötü hissedersin" dedi ve benim kafam karıştı. İlk defa özel ders verecektim ama galiba bana göre değil bu, tüm sınıfa anlatmak gibi değil(öğretmenlik yapmıştım birkaç ay). Geç anlayan bir çocukmuş. İyice çekindim şimdi, hiç başlamayayım diyorum ama ablaya ne diyeceğim?
Saati 25tl dediler ben de bu isleri fiyatlari pek bilmedigimden ve daha once hic yapmadigim icin bisey demedim.Haftada 1 gnde 2saat ya da 2 gun 2ser saat olacak,konuscaz. Paraya ihtiyacim var ama cok vhim durumda da degilim.hamdolsun... Harclik aliyorum arada idare etmeye calisiyorum ama kendim de.l biraz biseyler kazansam fena olmaz tabi. Cok mu ucuza yapmis olurum? Kadina sordum guvenilir insanlar mi diye evet dedi yoksa tavsiye eder miydim dedi. Annem de "ingilizce falan olsa yap derdim ama matematik birebir zor olur"dedi. İngilizceyi cok severim ve ingilizcem iyidir ama matematikte benim de zorlandigim yerler oluyor acikcasi. Yine de 7.sinif matematigini yaparim diyorum ama bir yandan da cekiniyorum. Ne dersiniz kizlar? Yine de denemeli miyim? Sabirsiz bi insanim bir iki dayanirim sonra sinirden patlarim en cok da kendime zarar vrririm psikolojik acidan,cunku her seyde kendimi suclayacak bi sey bulmak gibi de kotu bir huyum var
Saati 25tl dediler ben de bu isleri fiyatlari pek bilmedigimden ve daha once hic yapmadigim icin bisey demedim.Haftada 1 gnde 2saat ya da 2 gun 2ser saat olacak,konuscaz. Paraya ihtiyacim var ama cok vhim durumda da degilim.hamdolsun... Harclik aliyorum arada idare etmeye calisiyorum ama kendim de.l biraz biseyler kazansam fena olmaz tabi. Cok mu ucuza yapmis olurum? Kadina sordum guvenilir insanlar mi diye evet dedi yoksa tavsiye eder miydim dedi. Annem de "ingilizce falan olsa yap derdim ama matematik birebir zor olur"dedi. İngilizceyi cok severim ve ingilizcem iyidir ama matematikte benim de zorlandigim yerler oluyor acikcasi. Yine de 7.sinif matematigini yaparim diyorum ama bir yandan da cekiniyorum. Ne dersiniz kizlar? Yine de denemeli miyim? Sabirsiz bi insanim bir iki dayanirim sonra sinirden patlarim en cok da kendime zarar vrririm psikolojik acidan,cunku her seyde kendimi suclayacak bi sey bulmak gibi de kotu bir huyum var
bu huylarını aşmak için denemelisin:) yalnız saati 25 tl az ama ilk 1ay için iyi çünkü çocuğun derslerine düzenine bakmalısın. eğer baktın düzelme var sen işe yarıosun saati 50ye çıkarmak istediğini sölersin. gerçekten matematik dersi vermek çoooook zor heleki bilmeyen birine çok daha zor. ama sen ve annen daha iyi tanır seni. sen bilirsin:) ingizlce dersi verdirmek isteyende çok kişi var araştır onu yap ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?