Özel ders

denizsonsuzlugu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
442
512
18
Merhaba öncelikle hayırlı kandiller dilerim ben dün özel ders aldım araba kullanmak için. 1 saat gösterdi hocam sağolsun kullandım. Saati 100 liraydı hocayla öyle anlaştık 100 lira verdim ama içim içimi yiyor hocanında borcu harcı var biliyorum 1 saat araba kullandım kızlar verdiğim 100 lira arabanın benzinine yetmez hocamın hiç kârı olmadı gibi bu işten ne bileyim çok kötü hissediyorum şu saatten sonra hocayı arayıpta paranın üstüne ekleyecek halim yok tabi ama düşünmedende edemiyor insan

Merhaba öncelikle hayırlı kandiller dilerim ben dün özel ders aldım araba kullanmak için. 1 saat gösterdi hocam sağolsun kullandım. Saati 100 liraydı hocayla öyle anlaştık 100 lira verdim ama içim içimi yiyor hocanında borcu harcı var biliyorum 1 saat araba kullandım kızlar verdiğim 100 lira arabanın benzinine yetmez hocamın hiç kârı olmadı gibi bu işten ne bileyim çok kötü hissediyorum şu saatten sonra hocayı arayıpta paranın üstüne ekleyecek halim yok tabi ama düşünmedende edemiyor insan
1 saat icin 100 tl de az degil neden oyle dusundun

Ortalama bir direksiyon dersi araci 100km'de 6lt civari yakar. Mazot 6.7TL 1 saatte 30km surus yaptiginizi varsaysak(ki epeyce iddiali bir yol-dur kalk park et vs.) 12-15 tl yakita gider. Aracin amortismanini dahil etseniz uzulecek bir durum yok rahat olun.
Daha cok ders var, ayda 3000tlye araci komple kiralayip kar ediyorlar oyle dusun :))

Ortalama bir direksiyon dersi araci 100km'de 6lt civari yakar. Mazot 6.7TL 1 saatte 30km surus yaptiginizi varsaysak(ki epeyce iddiali bir yol-dur kalk park et vs.) 12-15 tl yakita gider. Aracin amortismanini dahil etseniz uzulecek bir durum yok rahat olun.
Daha cok ders var, ayda 3000tlye araci komple kiralayip kar ediyorlar oyle dusun :))
Valla içim rahatladı şuan

ne kadar düşüncelisiniz. Durumunuz iyiyse hocaya söyleyince yolunuz çok uzun böyle içim rahat etmiyor ücreti artırmak istiyorum diyin neden olmasın

Birkac saat daha ders alip saat basi 500 TL verin de hocaniz kara gecsin.

Bazi seylerden bu kadar bihaber olmak da garip biraz.

Arabayi direksiyondan ibaret gorup benzin fiyatindan bihaber olmak... Cok vahim.
Ya allah aşkına okuduğunuzu anlayın saldırmaya yer arıyorsunuz piyasada fiyatlar 200 ve üstü birçok kişiyle görüştüm inanın birçok sürücü kursuyla iletişime geçtim fiyatları duysanız.. ama kendi hocamın 100 lira istemesi ve benim onun borçları olduğunu bilmem.. içim rahat etmedi yani ne var bunda
Arayın bir kursu sorun bakalım size ne fiyat verecekler
Piyasada fiyatlar böyleyken insanın içi rahat etmiyor insan düşünmeden edemiyor yani lütfen ya

Ya allah aşkına okuduğunuzu anlayın saldırmaya yer arıyorsunuz piyasada fiyatlar 200 ve üstü birçok kişiyle görüştüm inanın birçok sürücü kursuyla iletişime geçtim fiyatları duysanız.. ama kendi hocamın 100 lira istemesi ve benim onun borçları olduğunu bilmem.. içim rahat etmedi yani ne var bunda
Arayın bir kursu sorun bakalım size ne fiyat verecekler
Piyasada fiyatlar böyleyken insanın içi rahat etmiyor insan düşünmeden edemiyor yani lütfen ya

100 TL arabanin benzinine yetmez diyen sizsiniz. Dokuz koyden kovmayin simdi beni.

Anlayacagimi anladim ben.

He bu arada konularınıza baktım intihar etmeyi düşünüyormuşsunuz çok üzüldüm kendinizi sevin saldırmak sizi rahatlatıyorsa burdan bana sallayabilirsiniz öppptüm iyi geceler 🌸🌸

Bu kafadan baska bir yorum da cikamazdi zaten. Senin gibi dunyadan bihaber olup cahilligin dibine vuracagima hayatimda kontrol edemedigim sorunlardan oturu olurum cok daha iyi.

Kalbin les gibi.

Hocanın borcu var biliyorum ve 1 saat boyunca gezdik kârı olmalı olmadı diye düşündüm normalde 200 fiyat veriyorlar 100 az geldi açıkçası ☹️
Fiyatlar konusunda bir bilgim yok ama siz hoca ile pazarlık edip de mi 200tl'den 100tl'ye düşürdünüz? Hoca kendisi 100tl dediyse sizin vicdan yapmanızı gerektirecek bir şey yok. Siz sıkı pazarlık edip de 100tl'ye düşürdüyseniz ve vicdanınız rahat değilse o zaman gelecek ders tekrar konuşursunuz yeni bir fiyat belirlersiniz. Dediğim gibi benim fiyatlar konusunda bir bilgim yok.

Back
X