özel dersin saati kaç lira lütfen cvb

gecen ben oklula gıderken fenbılgısınde okuyan kızların konusmalarına sahıt olmustum ben 30 lıraya verıyorum komsunun cocuguna falan dıyodu 100 lırayada veren varmıs falan dıye konusuyorlardı ..

gecen ben oklula gıderken fenbılgısınde okuyan kızların konusmalarına sahıt olmustum ben 30 lıraya verıyorum komsunun cocuguna falan dıyodu 100 lırayada veren varmıs falan dıye konusuyorlardı ..

1 ila 5. sınıfmı sizin bahsettiyiniz... yani ilkokul bizimkisi lise değil, lise ile ilkokul arasında ücret farkı var sanırım ..bide saatimi 30 veya 100 lira ..bizimki 3 sınıf

branşa göre ve öğretmenin tecrübesine göre değişir.yeni mezun bi türkçe öğretmeni özel dersi en fazla 30'a verir.ama 20 yıllık bi matematik öğretmeninden 80-90 dan aşşa özel ders alamazsınız.

branşa göre ve öğretmenin tecrübesine göre değişir.yeni mezun bi türkçe öğretmeni özel dersi en fazla 30'a verir.ama 20 yıllık bi matematik öğretmeninden 80-90 dan aşşa özel ders alamazsınız.

Bu biraz yaşadığınız yere göre değişir sanırım bende oğluma ingilizce ve matematik kursu aldırıyorum ODTÜ mezunu birinden ayda 100 lira ödüyorum.

Bu biraz yaşadığınız yere göre değişir sanırım bende oğluma ingilizce ve matematik kursu aldırıyorum ODTÜ mezunu birinden ayda 100 lira ödüyorum.

saatlik deyilmi ...ayda yüz lira çok uygun hafta içi hergünmü gönderiyorsunuz haftada birmi

üniversite hazırlıkta özellikle fizik el yakıyor resmen.80-100e veriliyor genelde.İlkokul öğrencileri için 20-40 iyi gibi sanki.En azında çevremdekiler öyle.

yok ben 12 yıllık bir sınıf öğretmenine verdiricem benim çocuk üçüncü sınıfa gidiyor ,sizce saati 15 lira nasıl uygunmu yoksa çokmu

Haftada bir gönderiyorum saati 12.50 gibi bir şey oluyor bence 15 lirada çok uygun.

Son düzenleme:
ben 6. sınıf öğrencisine saati 50 tlye özel ders veriyorum

ben nette araştırmıştım sen de nette daha iyi bilgi edinebilirsin
20-70 arasıydı

Ben 3 4 yıl kadar özel ders verdim hala da arada veriyorum. İçlerinde hala görüştüklerimde var para almadıklarım da var aldıgımın cok üstünde gönüllü olarak para verenlerde var. Ben olsam evin yakınlıgı haftada kac kere kac saat ders vereceğimi düşünerek 20 25 tl arasında ücret talep ederdim. Bu arada ben matematik dersi verdim ama cocukla her yönden ilgilendim ödevlerine ne kdr calıstıgına ne kdr internet kullandıgında kdr ilgilendim. Bırde sadece para önemli deil bence bütceniz için en uygun fiyatı ıfade edip kendisine deger verdiginizi hissettirirseniz verdiigniz para cok ta onemli olmaz.

Ist.Üniv ögrencisi tanidigim saati 20ye matematik dersi veriyor. Yani yasadiginiz yere gøre degisir ama tecrubeli hocadan 15 tl bence ucuz epey..

ben branş öğretmeniyim ama 12 yıllık olsam ve de sınıf öğretmeni olsam asla 15 TLya ders vermem. bana çok az geldi, tabi yine siz bilirsiniz.

bu kadar uygun olduğuna şaşırdım.benim halamlar ankarada çocuklarına saati 150 -200 e özel ders aldırdılar.tamam bu da fazla ama yazılanlara bakarak bi de mantıklı düşündüğümüzde 15 çok az.

Ben öğretmenlik öğrencisiyim öğrenciler genelde 30 lira falan elime para geçsin diye kabul ediyorlar ancak sınıfı ne kadar küçük olursa olsun insanlar 5-10 liraya uğraşmak istemez büyük ihtimalle. Ben komşumuzun oğlu için 40 liraya anlaşmıştım 6.sınıf öğrencisi. (Fen Bilgisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…