• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel... Evlilik Öncesi İlişki

Tek sınırım sınırsızlık kim ne istiyorsa canının istediği gibi yaşasın bence : )

Bana kalırsa boyle bir soruyu burada sorduğuna göre celiskidesin demektir. kendinden emin olmadığın şeyi asla yapmamalisin . Sonradan keşke ' lerle yaşamamak için :KK51:

İliskilerde iki taraftan biri dahi istemese bu tur seyler yasanmamali bence.
Yasanan her sey ikiniz de istediginiz icin olsun. Sonrasinda pismanlik cekmek de var ama en azindan dersin istemedigim bisey olmadi.

üzülmeyeceğin şekilde içinden geldiği şekilde yaşa... sen ne istediğine bak alem ne dese boş....

Merhaba kızlar
Sorum çok özel yanlış yerde de başlık açmış olabilirim. Kusura bakmayın. Sormaktaki amacım da ileri boyutta birşeyler yapmamış olsam da yaşadıklarım normal mi değil mi diye merak sadece.
Sevgilinizle veya evlendiğiniz insanla evlenmeden önce neler yaşadınız? Ne kadar yakınlaştınız? Yakınlaşmanın bir sınırı olması gerekir mi gerekirse ne kadar olması gerekir?
benim bu konuda tabularım yok anı yasmak ısterım hep o an içimden negeliyosa. sevdiğimde hiçbişey için zorlamamıstr benı bugune kadar. 6 yıldır beraberiz sana neler yasadım neler yaptım anlatmıcam tabıkı ama ben ona guvenıyorum bu yuzden herseyıde yasarım yasamam gerekirse ama bu herkes için gecerli değil elele tutusmak opusmk masumca seyler yasanabılır ama ılerısını dusunuyorsan kesınlıkle tamamen guvenmelısın eger senı bseyler için zorluyorsa işte o ınsandanda mutlaka uzak durmalısın.

Kızmayım diyorum sakinleşiyorum.

Gelecek senin geleceğin ve hiç şeyin garantisi yok. Bir akşam gördüğün kişinin bir gün sonra cenazesi olmayacağını kimse garanti edemez. Kimse seninle evleneceğin garantisini vermez. Ha bekaret önemli değilse senin için olacaklara katlanacaksan istediğin kadar ilerle.

Samimiyet ve yakınlık olmasından yana değilim. Ateş ve barut her zaman ileriye gitmek ister. Önüne geçmen zor.

Ne kadar çok şey yaşarsan da bir gün gelip biteceğini de düşün.

Dün gece 5 yaşında bir çocuk araba altında kaldı can verdi. Bu gün beraber eğleneceğimiz aile yasda. Kısaca hayatta herşey mümkün.

vıcdanın,aile terbıyen ,yaşadıklarının senı etkılemesının bırleşme noktasında iş bıtıyor.
kımısı bekaretı cok önemsiyor,kımısı ben herseyı özgürce yaşarım der.
sen kendı kafanda vermelısın cevabı .
vede soyle bırsey var sen karşındaki ınsanla bırseyler yaşamak ıstıyorsan zaten bır anlık boşlukla yaşarsın,o o kadar yaşamış,bu bu kadar yaşamış dıye düşünmezsin yada senın sınırının oldugu noktada karşındakini durdurursun yaşamazsın.oyuzden kendı ıcınde bır cevap ver ve ona göre ne yaşayacaksan yaşa.

Önce sizin yakınlaşma aşamanızı ögrensek diyorum:KK12:
Yakınlaşma aşaması diye birşey yok. Yakınlaşmadık yani. Öyle bir niyetim de yok ne demek istediğimi de tam anlatamadım galiba. Sadece bayanların bu konuda düşüncelerini merak ettim. Ama akıl veren verene. Elbette ki sonucuna katlanamayacağım ve hayatım boyunca utanacağım bir şeyi yapmayacağım. Ayrıca o da nerden çıktıysa nişanlımın da beni sıkıştırdığı falan yok.

Çevremde gördüğüm kadarıyla herkes az çok yakınlaşıyor. Yüzeysel deniyor sanırım. Normal karşılanıyor bu durum ama bana göre doğru değil. Evlenene kadar yakınlaşmayı doğru bulmuyorum. Bu tamamen kendi yaşam tarzımdan kaynaklanıyor. Ve en önemlisi ileride anne olacağım ve çocuklarımı yetiştirirken örnek anne profilinin bu şekilde olacağını düşünüyorum.

Merhaba kızlar
Sorum çok özel yanlış yerde de başlık açmış olabilirim. Kusura bakmayın. Sormaktaki amacım da ileri boyutta birşeyler yapmamış olsam da yaşadıklarım normal mi değil mi diye merak sadece.
Sevgilinizle veya evlendiğiniz insanla evlenmeden önce neler yaşadınız? Ne kadar yakınlaştınız? Yakınlaşmanın bir sınırı olması gerekir mi gerekirse ne kadar olması gerekir?
Şahsen yapmamanı tavsiye ederim herşeyi yaşadığın adamla evleneceğinin garantisi yok. Birşeyleri tüketmeden Eşinle yaşamanın tadına varmalısın bence.

Bu kişiye göre değişir,herkesin bakış açısı kendıne göredir..Sen diyorsan ki yaparım ama giderse ölür biterim o zaman yapma;yok diyorsan ki evlenmesem de ilk deneyimimi bu insanla yaşamalıyım sonra pişman olsam da uzulmem bu benım kararım dersen de yap..Kendı secımın..

Herkesin kendi kararı bu. Bana göre de normal bi şey.

Şimdi gelip insanların burada özelini anlatacağını mı düşündünüz gerçekten? Konunuz bana güven vermedi. Insanların özeli bu şekilde sorulmaz, hoş değil.

Senin kararın yasadı isen kendine, yasamadı isen kendine...

Back
X