Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir derdim var topiginde ne hikayeler okuduk. Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Düğünden 1 hafta Önce birlikte olup ayrılan adamları da gördük. O yüzden sevgiliniz ya da nişanlınız her kimse güvenmeyin. Bu gün güven verir yarın basar gider. Bi de bunlar erkeğim diye gezinir ortalıkta...
Her türlü sorun oluyor. Evlenmeden birlikte olunca hiç bir erkek istemiyor. Kabul etmiş gibi görünsede kendine yediremiyor. Bi şekilde kadının başına kakıyor. Ben dert etmem diyen erkeğe de inanmam açıkçası. En ufak bir kavgada hatırlatır sürekli. Ha başıma geldiği için söylemiyorum bunları. Allah korusun. Başıma gelsin istemem. Kimse de istemez. Çevremde gördüklerim bu. Kınamam da. Sevmiştir birlikte olmuştur. Erkekler kaldiramıyor bunu kolay kolay.Tamam da evlendikten bir hafta sonra ayrılınca sorun olmuyor mu sizce ?
Her türlü sorun oluyor. Evlenmeden birlikte olunca hiç bir erkek istemiyor. Kabul etmiş gibi görünsede kendine yediremiyor. Bi şekilde kadının başına kakıyor. Ben dert etmem diyen erkeğe de inanmam açıkçası. En ufak bir kavgada hatırlatır sürekli. Ha başıma geldiği için söylemiyorum bunları. Allah korusun. Başıma gelsin istemem. Kimse de istemez. Çevremde gördüklerim bu. Kınamam da. Sevmiştir birlikte olmuştur. Erkekler kaldiramıyor bunu kolay kolay.
Her türlü sorun oluyor. Evlenmeden birlikte olunca hiç bir erkek istemiyor. Kabul etmiş gibi görünsede kendine yediremiyor. Bi şekilde kadının başına kakıyor. Ben dert etmem diyen erkeğe de inanmam açıkçası. En ufak bir kavgada hatırlatır sürekli. Ha başıma geldiği için söylemiyorum bunları. Allah korusun. Başıma gelsin istemem. Kimse de istemez. Çevremde gördüklerim bu. Kınamam da. Sevmiştir birlikte olmuştur. Erkekler kaldiramıyor bunu kolay kolay.
Ata erkil toplum olunca bu böyle sürer gider. Değişeceğini sanmıyorum. Her türlü ezilen yine kadın olacaktır. Boşuna tartışıyoruz aslında.Hayır ben bunları anlıorum da evlenip boşanınca da dul diye damgalıyorlar... Ve hatta çcouklu ise ohooo yalnızlığa mahksun .. Kısaca biz kadınlar daha dik durmalıyız. Biz araba değiliz 2. ele düşünce değer kaybeden
Ata erkil toplum olunca bu böyle sürer gider. Değişeceğini sanmıyorum. Her türlü ezilen yine kadın olacaktır. Boşuna tartışıyoruz aslında.
ne kadar dik durulabilir tartışılır. en yakınların bile seni itip kakarken. çok zor. sağlam bir maaşın olacak. kimseye muhtaç olmayacaksın ancak o zaman.Ezilmek işimize gelmese dik dursak değişir canım aslında güçlü kadınların sayısı artmalı
ne kadar dik durulabilir tartışılır. en yakınların bile seni itip kakarken. çok zor. sağlam bir maaşın olacak. kimseye muhtaç olmayacaksın ancak o zaman.