Tüp Bebek Merkezleri Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Tüp Bebek Kliniği-Dr.Murat Keskin

sanada geçmişler olsun sağlıklısı ne zaman olacaksa inşlh gönlüne göre olsun. bende nisan ayından beri murat keskindeyim ilk tüp denemem tutmadı ikinci tuttu tam çok sevindik derken 8.haftada kalbi durdu malesef kürtajla aldı:KK43: donmuşlarım var ancak daha kürtaj olalı çok yeni oldu ilk reglmı gördüm bi iki ay bekleyeceğim toparlanmam lazım.
sende hiçmi tutmadı düşk falan oldumu 2deneme de bu rahime çizik işe yarıyormuş ama bana sana gerekmiyor bu işlem demişti.
Bende hiç tutunma olmadı Evet çizik işe yarıyormuş bende duydum inş banada yarar dinlenmeyi murat hocamı önerdi yoksa senmi beklemek istedin ben martta yaptırdım tutmadı mayısda yaptırdım yine negatif ara verdik biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı bakalım inş bu sefer iyi sonuç alırım

Bende hiç tutunma olmadı Evet çizik işe yarıyormuş bende duydum inş banada yarar dinlenmeyi murat hocamı önerdi yoksa senmi beklemek istedin ben martta yaptırdım tutmadı mayısda yaptırdım yine negatif ara verdik biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı bakalım inş bu sefer iyi sonuç alırım
dinlenmeyi karşılıklı uygun gördük diyelim normalde adet olurnca transfer yapılabilirsi ancak ben fazlasıyla yıprandım birde kayıp kürtaj yaşayınca inancım tamamen gitti, o da kafanı toparlayıp gel dedi bende öyle yapıyorum bu ara. bir de bizimki sebepsiz herhangi bir sorun görünmediği halde olmuyor yani denemekten ve beklemekten başka yolumuz yok.

dinlenmeyi karşılıklı uygun gördük diyelim normalde adet olurnca transfer yapılabilirsi ancak ben fazlasıyla yıprandım birde kayıp kürtaj yaşayınca inancım tamamen gitti, o da kafanı toparlayıp gel dedi bende öyle yapıyorum bu ara. bir de bizimki sebepsiz herhangi bir sorun görünmediği halde olmuyor yani denemekten ve beklemekten başka yolumuz yok.
Bilinmeyen infertilemi bizim eşimden kaynaklı ama benim biraz psikolojik diye düşünüyorum tutmamasının sebebi ‍‍‍ herkese nasip etsin inş

Bilinmeyen infertilemi bizim eşimden kaynaklı ama benim biraz psikolojik diye düşünüyorum tutmamasının sebebi ‍‍‍ herkese nasip etsin inş
inşallah zor bir süreç ancak diyeceğim o ki murat hoca bence işinin uzmanı merkezde çok iyi çok kişiye de bu mutluluğu yaşattığını biliyorum umarım darısı başımıza olur.
bu kez tekmi çiftmi embiriyo koyacakın?

inşallah zor bir süreç ancak diyeceğim o ki murat hoca bence işinin uzmanı merkezde çok iyi çok kişiye de bu mutluluğu yaşattığını biliyorum umarım darısı başımıza olur.
bu kez tekmi çiftmi embiriyo koyacakın?
Ben ona takılmamak için sormuyorum hiç mırat hocaya ama zaten tek koyuluyor diye biliyorum yaştan dolayı tutsunda sağlıklıda kucağıma almayı nasip etsin Rabbim tek çift farketmez bende güveniyorum murat hocaya herşeyden önce beni rahatlatıyor pozitif biri güler yüzlü I incitanesi44 arkadaşım bir murat hoca hastası daha var sen onada umut olursun belki arkadaşımın bebişleri tutdu maşallah 41 kere bizede darı serpsin ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍

Gerçekten çok acımasız yorumları var, gencecik insanlara seninde çocuğun olmasın ne olacak ki çocuk herşey demek değil tarzında söylemlerde bulunan bir doktor kendisi

Back
X