Tüp Bebek Merkezleri Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Tüp Bebek Kliniği-Dr.Murat Keskin

Yok canım ben bi kere gittim oraya murat beye yönlendirdi oradaki Prof doktor murat beyde bana menopoza girmişsin tüp bebekle bile yüzde 3 şansın var karar verirsen 8.750 TL yi ayarla adetin 2.gunu gel dedi ben tüp bebek yaptırmak istemiyorum kendi kendime fsh yi düşürmeye çalışıyorum işte
Fiyat şuan 7500 raporsuz raporlu 4000 sizden neden okadar çok istedi

Aaaa nasil o kadar emin oldu hemen ya :KK43:( hem sans dusuk hem nasi tüp yapayim dedi ki yeni mi oldu cnm bu olay allah yardimcin olsun ya amh kac peki senin bu arada yas kac:)
FSH 33 amh o.11 bi tane 9 yasinda kızım var evlendim 9 ay sonra dogum yaptim sonra 5 6 sene korunduk

Fiyat şuan 7500 raporsuz raporlu 4000 sizden neden okadar çok istedi
Bana zaten zehrini kustu sanki çok gaddar acımasız konuştu sonra ben neye dayanarak menopoza girmişsin dediniz diye sordum bu testin hiç bir önemi yok ben gerçekçi bir doktorum dedi

Bana zaten zehrini kustu sanki çok gaddar acımasız konuştu sonra ben neye dayanarak menopoza girmişsin dediniz diye sordum bu testin hiç bir önemi yok ben gerçekçi bir doktorum dedi
Bana gittiğim bütün drlar rahim filmi çektir eşin tahlil yaptırsın dedi murat hoca 1 ay benim takibimi yaptı reglimin 3. Günü gittim ultrasonla alttan mıayne oldum eşimden tahliller aldı heyetden raporum çıktı ilaçlarımı düzenledi gereksiz ilaç kullanmıycam hormon yüklemesine gerek yok dedi süreç öyle ilerledi gitti bana çok yardımcı oldu güven verdi görüşene kadar bende sizin yazınızı okumuştum tamamen ön yargıyla gittim ama çıktığımda tüm düşüncelerim değişti ben beylikdüzünden gop gidiyorum murat hoca için dibim medicana ama bana o güveni veremediler

Bana gittiğim bütün drlar rahim filmi çektir eşin tahlil yaptırsın dedi murat hoca 1 ay benim takibimi yaptı reglimin 3. Günü gittim ultrasonla alttan mıayne oldum eşimden tahliller aldı heyetden raporum çıktı ilaçlarımı düzenledi gereksiz ilaç kullanmıycam hormon yüklemesine gerek yok dedi süreç öyle ilerledi gitti bana çok yardımcı oldu güven verdi görüşene kadar bende sizin yazınızı okumuştum tamamen ön yargıyla gittim ama çıktığımda tüm düşüncelerim değişti ben beylikdüzünden gop gidiyorum murat hoca için dibim medicana ama bana o güveni veremediler
Benden hiç bir şey istemedi diğer doktor ona benim tahlil ve ultrason sonucumu yolladı onlara istinaden konuştu belkide olumsuz vaka olarak gördü ve uğraşmak istemedi

:KK43:( Allah yardimciniz olsun ya. Ne zmaandan beri istiyorsunuz suanda anladigim kadariyla tedavi olmuyorsunuz galiba :KK43:(
Şubatta 4 seneye girdik :) tedavi olmuyorum kendi kendime ot çöp ne diyorlarsa içiyorum bu ay tekrar test yaptırdım fsh 39 a çıkmış ters etki yaptı :KK53:

Hey allah ya :KK43:( bu 4 senede tup yaptirdin mi peki. Ya bu bitkisel seyler icin iyi diolat ama demekki bazende ters tepebiliyor:KK43:
Yok canım benim. Hiç tüp bebek yaptırmadım ilk sene klomen kullandım ne olduysa ondan sonra oldu bütün hormonlar alt üst oldu kist yaptı sonra soğan suyu içtim 3 ay doğum kontrol hapı kullandım gitti 3 sene öyle bebek olsun olmasın sallantıda geçti 1 senedir de tam anlamıyla uğraşıyoruz hayırlısı artık

Yok canım benim. Hiç tüp bebek yaptırmadım ilk sene klomen kullandım ne olduysa ondan sonra oldu bütün hormonlar alt üst oldu kist yaptı sonra soğan suyu içtim 3 ay doğum kontrol hapı kullandım gitti 3 sene öyle bebek olsun olmasın sallantıda geçti 1 senedir de tam anlamıyla uğraşıyoruz hayırlısı artık
Hey allah ya bi klomenle ne olmus sana boylle:( bende 2 kere klomen kullandim hersey normal bizdede ama olmuyor iste sonra subat 20 de histereskopi oldum tupler felan hersey acik ama rahim kalin benimde asilama yada tupe gecmeden bunu yapmak daha mantikli denildi histereskopi oldum simdi bi kac beklenmemi soylendi normal yoldan olursa die bu ay malesef ilk hist. Sonrasi geldi adet bakalim mayisa kadar beklicem biraz daha rabbim yardimcimiz olsun zormus bi isler

Hey allah ya bi klomenle ne olmus sana boylle:KK43: bende 2 kere klomen kullandim hersey normal bizdede ama olmuyor iste sonra subat 20 de histereskopi oldum tupler felan hersey acik ama rahim kalin benimde asilama yada tupe gecmeden bunu yapmak daha mantikli denildi histereskopi oldum simdi bi kac beklenmemi soylendi normal yoldan olursa die bu ay malesef ilk hist. Sonrasi geldi adet bakalim mayisa kadar beklicem biraz daha rabbim yardimcimiz olsun zormus bi isler
Diğer topikde 2 arkadaş hsg sonrası hamile kaldı 3 ay içinde olur sana tavsiyem kafana takma relax ol hiç düşünme adet bittikten sonra 2 gunde bir ilişkiye gir hemen kalkma sorunda yokmus olur inşallah

Diğer topikde 2 arkadaş hsg sonrası hamile kaldı 3 ay içinde olur sana tavsiyem kafana takma relax ol hiç düşünme adet bittikten sonra 2 gunde bir ilişkiye gir hemen kalkma sorunda yokmus olur inşallah
Ahh ahhh doktorda en aon öyle desu sizin is nasip isi dedi biraz at kafadan dio cok kiziyorum kendime tamam diorum bu ay skinti yapmicam ama yok iste olmuyor :)) evet 5 ay icinde kalma olasiligi cok yuksekmis banada dedi doktor spermin gitmesine engel hiçbirşey kalmadi gersii nasip dedi bi kac gelme dedi azarladi :))) yumurtada buyuyor benim klomensizde takip edildi galina benim sorun stressssss allah sonumuzu hayir etsin fsh 7 ydi en son olmus 12 okadar uzuldum ki amh baktirmadim hic bidaki ay baktircam ins

Ahh ahhh doktorda en aon öyle desu sizin is nasip isi dedi biraz at kafadan dio cok kiziyorum kendime tamam diorum bu ay skinti yapmicam ama yok iste olmuyor :)) evet 5 ay icinde kalma olasiligi cok yuksekmis banada dedi doktor spermin gitmesine engel hiçbirşey kalmadi gersii nasip dedi bi kac gelme dedi azarladi :))) yumurtada buyuyor benim klomensizde takip edildi galina benim sorun stressssss allah sonumuzu hayir etsin fsh 7 ydi en son olmus 12 okadar uzuldum ki amh baktirmadim hic bidaki ay baktircam ins
Amh ye baktırıp morelini bozma çünkü 0.01 le bile hamile kalınabiliyor.benim ne kadar düşük hiç umursamıyorum bile sadece fsh düşsün diye uğraşıyorum

merhaba, ben murat beyde 2tüp bebek denemesi yaptım ilki tutmadı malesef dondurulacak da yumurtam hiç kalmamıştı ancak kendisinden vazgeçmedim tecrübesine diyeceğim yok güvenim sonsuzdu 2ay ara verip ikinci denemeye başladık tek embryo ile hamıle kaldım ancak 8.haftada kalbi durdu ve almak zorunda kaldı:( çok zor günler geçirdiğim doğrudur ancak bu sefer dondurulmuşlarım var tekrar deneyeceğim. sadece kendinizi emanet edin ve gerisini ona bırakın ben çok memnunum.

hamile kaldınızmı peki sonuç ne oldu, umarım gönlünüze göresi olmuştur.

hamile kaldınızmı peki sonuç ne oldu, umarım gönlünüze göresi olmuştur.
Merhaba arkadaşım ben 2 negatif denemem oldu şimdi 3. Deneme için reglimi bekliyorum dondurulmuş embriyolarım var ama görüştüğüm arkadaşım var onu. Şuan ikiLeri var murat hocaya embrilok mehtap hanıma sonsuz güveniyorum histeroskopi oldum rahime çizik atıldı şnş aralıkta transferim var

Merhaba arkadaşım ben 2 negatif denemem oldu şimdi 3. Deneme için reglimi bekliyorum dondurulmuş embriyolarım var ama görüştüğüm arkadaşım var onu. Şuan ikiLeri var murat hocaya embrilok mehtap hanıma sonsuz güveniyorum histeroskopi oldum rahime çizik atıldı şnş aralıkta transferim var
sanada geçmişler olsun sağlıklısı ne zaman olacaksa inşlh gönlüne göre olsun. bende nisan ayından beri murat keskindeyim ilk tüp denemem tutmadı ikinci tuttu tam çok sevindik derken 8.haftada kalbi durdu malesef kürtajla aldı:( donmuşlarım var ancak daha kürtaj olalı çok yeni oldu ilk reglmı gördüm bi iki ay bekleyeceğim toparlanmam lazım.
sende hiçmi tutmadı düşk falan oldumu 2deneme de bu rahime çizik işe yarıyormuş ama bana sana gerekmiyor bu işlem demişti.

Back
X