Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi

abcxyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
162
0
116
Balıkesir
Merhaba kızlar. Ben Gaziosmanpaşa hastanesine , Nefize MERİÇ hanıma gidiyorum.
O kadar memnunum ki. Her konuda içimizi çok rahatlattı ve bizimle çok ilgilendi.
Hastane ile ilgili tereddütlerim var ama doktorumuz gerçekten iyi..
İnternette ismini bulamadım ama hiç. Kk dan daha önce tanıyan bilen var mıdır acaba
?

Son düzenleme:
Merhaba. Bende gebelik öncesi kontrolleri için Nefize hanıma gitmiştim. Şuanda hamile değilim ama hamile kalırsam kendisine devam etmeyi düşünüyorum.İlk izlenimim, tatlı ve güleryüzlü bir bayan olduğu. Siz hala Nefise hanıma devam ediyor musunuz, memnun musunuz? Rica etsem deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar lütfen Gaziosmanpaşa hastanesi ve doktorları ile ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi.

benim bir tecrübem yok ama mart ayında bir arkadaş doğum yaptı orada hastane ile ilgilide bir şikayetini duymadım hiç problemsiz doğurdu ve çıktı Allah yardımcın olsun.

Merhaba arkadaşlar. Konu ile pek ilgilenen yok anladığım kadarıyla, ama ben belki birilerinin işine yarar diye biraz bilgi vermek istiyorum. Bugün Nefize hanıma gittim. Çok ilgili ve güleryüzlüydü. Hiçbirşey atlamadan bana detaylı açıklamalar yaptı. Kendisinden memnun kaldım.

billdirim gelmediği için mesajınızı göremedim kusura bakmayın. cevabımı beğenirseniz bana bildirim gelir böylece habersiz kalmayız :)
ben de devam ediyorum gerçekten doktorum çok iyi, çok güler yüzlü.. Her sıkıntımda rahatça gidip görüşebiliyorum.
Geçen bebeğimin hareketlerini hissedememiştim, evham yapıyorumdur diye bir kaç gün bekledim içime sinmeyince gittim doktora.
Nefize hanıma da anlattım, "olur mu öyle şey,biz hep burdayız, mutlaka gelin, bu kadar imkan varken neden bakmayalım" dedi :)
Sağolsun çok güzel rahatlattı içimi :) Ama bazen gergin oluyor,bazen mutlu :) Bunu anlayabiliyorum ama olsun o kadar çok çalışıyor kadıncağız :)

Ben acemi üyeyim idare et:) Şaka bir yana cevapladığın için teşekkür ederim. Ben de bundan sonrası için Nefise hanımla devam etme kararı aldım. İçime sindi doktorun yaklaşımı.Zaman ne gösterir bilemem tabi.
Sen doğum fiyatlarını sordun mu hastaneye, ne kadar acaba?

rica ederim ne demek :) asıl ben sevindim konuşabileceğim birisini bulduğum için:) biizm kurum karşıladığı için tüm masraflar muayene doğum ücretsiz olacak bu konuda çok şanslıyım :) inş bebeğim gelene kadar değilmez :))
ama bizim imzaladığımızı kuruma gönderilen kağıtta muayene ücreti 60 küsür :)biz 11 tl veriyoruz sadece

Şanslıymışsın gerçekten. Kurumların şartları kolay kolay değişmez merak etme. Ben muayene ücreti olarak 72 tl ödüyorum.
Bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde gelsin de, gerisi bir şekilde hallediliyor.

umarım değişmez. rabbim sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin... sizin ilk aylarınız, Allah kolaylık versin mide bulantısı yorgunluk biraz zor geçmişti benim :)kendi doktorum yerinde olmadığı için bizde bu hastaneye gelelim demiştik, nasibe nefize hanım karşıma çıktı :)

Amin inşallah sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

peki 72 lira ssklı fiyatı mı bi arkadaşım orda doğum yaptı normal doğum 100 liraya yapmış muayene de hatırlamıyorum ama çok uygunmuş telefonda fiyat vermiyorlar cevabınızı bekliyorum

peki 72 lira ssklı fiyatı mı bi arkadaşım orda doğum yaptı normal doğum 100 liraya yapmış muayene de hatırlamıyorum ama çok uygunmuş telefonda fiyat vermiyorlar cevabınızı bekliyorum

Aynı hastaneden bahsettiğimize emin misiniz, çünkü özel gaziosmanpaşa hastanesi pahalı bir hastane. SSK sız muayene ücreti 105 tl, ssklı 72 tl. Ben sezeryan olacağım için normal doğum ücretini sormadım ama sezeryanı sordum 2.250 tl.Bunlar güncel fiyatlar üç hafta önce sormuştum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet ben de araştırıyorum soruyorum dağlar kadar fark var arkadaşımn söylediğiyle aynı hastaneden mi bahsediyoruz diye kaç kere sordum doktoru da hüseyin mutlu imiş hiçbirşey anlamadım
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hayırlı doğumlar dilerim:))

Ben de şaşırdım o fiyatlara mümkün değil. Acaba arkadaşınızın özel sigortası mı var?Bir de Hüseyin beyden memnun muydu?

valla bilmiyorum özel sigortasımı var hüseyin beyden çok memnundu burda okuduğum kadarıyla memnun olmayan da yok gibi:)

Kızlar ben Kasım ayında doğumumu yaptım çok şükür. Benden cevap bekleyenler için yazıyorum. Minicik bir kızım oldu :)
Sabah doğum yaptım saat 6 gibi , canım doktorum yatağından kalktı geldi , kıyamam :)
İyi ki bırakmamışım doktorumu, şimdi biile her gittiğimde güler yüzlü , sevecen. Keşke bütün doktorlar böyle olsa diyesi geliyor insanın :)
Ne diyeyim Allah razı olsun , ve Allah herkesin karşısına böyle doktorlar çıkarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…