- 20 Aralık 2011
- 203
- 10
- 118
Arkadasm yeni yapti dogum gopta evet o kadar.meblalar ama onun icinde ekler var mesela lohusa serbeti 20 kisiye bebek dogunca msj anne icin kuafor gibi ek hizmetler var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani ssk lı isek muayene ücreti 50 tl mi veriyoruz?
evet ssklı iseniz 50 tl ödüyorsunuz hiçbir sigorta güvenceniz yoksa 75 tl
evet ssklı iseniz 50 tl ödüyorsunuz hiçbir sigorta güvenceniz yoksa 75 tl
Merhaba Aysun, ben su an yedinci ayimi bitirdim ve besinci ayimdan beridir Nefize hanıma devam ediyorum. Şu an muayene 60 lira. Bana sezaryene 2500 dediler. Normal doğumda ya 1700 ya da 1800 liraydı. Ben kendisinden memnunum. güleryüzlü ve ilgili bir doktor. aklına takılan başka birşey olursa yardımcı olmaya calisirimMerhAba bende özel gopa dogum yapmayı düşünüyorum hem evimd cok yakın hem tam teşekkürlü bir hastane.giden herkes cok memnun.şuanda küçükköy duygu hastanesi yeşim hanıma gidiyorum ama cok iyi bir doktor olmasına ragmen değiştirmek zorundayım.inanılmaz yogun 10 dakikada 3 hastaya bakmak zorunda kalıyor.ve hastane cok donanımsız bi hastane kesinlikle tavsiye etmiyorum.şuanda özel gopa giden yada gitmiş olan arkadaslar hem önerileri hemde dogum fiyatları için bilgi verebilirmi ?
60 tl muayene. 1800 normal,2500 sezeryan, 2800 keyfi sezeryan yaklasik 1 ay once aldigimiz fiyat.2015 muayene, doğum ücretlerini bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim. Teşekkürler..
MerhAba bende özel gopa dogum yapmayı düşünüyorum hem evimd cok yakın hem tam teşekkürlü bir hastane.giden herkes cok memnun.şuanda küçükköy duygu hastanesi yeşim hanıma gidiyorum ama cok iyi bir doktor olmasına ragmen değiştirmek zorundayım.inanılmaz yogun 10 dakikada 3 hastaya bakmak zorunda kalıyor.ve hastane cok donanımsız bi hastane kesinlikle tavsiye etmiyorum.şuanda özel gopa giden yada gitmiş olan arkadaslar hem önerileri hemde dogum fiyatları için bilgi verebilirmi ?
MerhAba bende özel gopa dogum yapmayı düşünüyorum hem evimd cok yakın hem tam teşekkürlü bir hastane.giden herkes cok memnun.şuanda küçükköy duygu hastanesi yeşim hanıma gidiyorum ama cok iyi bir doktor olmasına ragmen değiştirmek zorundayım.inanılmaz yogun 10 dakikada 3 hastaya bakmak zorunda kalıyor.ve hastane cok donanımsız bi hastane kesinlikle tavsiye etmiyorum.şuanda özel gopa giden yada gitmiş olan arkadaslar hem önerileri hemde dogum fiyatları için bilgi verebilirmi ?
merhabalar bende ilk defa bülent beye gittim 2. doğumum ilkinde 500 evler şafak hast.de yapmıştım doktorum iyiydi fakat anestezi doktorları yüzünden mahfoldum. oyüzden bu sefer gop hast. tercih ettim aslında nefize hanıma gidecektim çok yoğunmuş bende bülent beye randevu aldım çokta memnun kaldım büyük ihtimal onda devam edicem doğum fiyat yüksekmiş hakkaten bilmiyordum 2500[/QUOTE
Bende hastane calisaniyim. . Bülent bey tercihimdir. . Gayet deneyimli ve güvenilir. .yüksek ama hastaneye güvenebilirsiniz. .
teşekkür ederim ne yazıkki kötü haber aldım bebeğimin kalp atışı yokmuş bikaç gün daha bekleyip küretaj ypçaklar ayşe hocada baktı pek sağlıklı bir gebelik gibi durmuyor dedi mahfolmdum resmn napıcamı bilmiyorum
Yarın 15:15 te nefise meriç' hanıma ilk randevum var. Bakalım inşallah memnun kalırımda doktor soktor gezmem.
Nefize hamim dan ben cok memnun kaldim muayene ucreti 60 tl sigortali. Dogum fiyatlarini henuz sormadimBende doğum için bu hastaneyi düşünüyorum fiyatlar konusunda bilginiz varmı ve doktor olarak Nefise hanımı düşünüyorum umarım memnun kalırım
Fiyati cok uygun ama acaba doktorlari hemsireleri nasil. Doktor kadar hemsirelerde onemli dogumdan sonra onlar ilgileniyo nede olsa.yeni açılan gaziosmanpaşa medical parkda dogum ücereti 1000 tl imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?