Ben onun orda hastaları çağıran kıza uyuz oluyorum resmen beni azarladı şikayet ettim onun yüzünden hemen Volkan hoca ta gittim ordaki kızlar hocalardan çok insanı azarlamaya çalışıyorlar birden Ayşe hoca nın yanındaki yardımcısı olan kız çok iyiBen Dr Sevinç Hanım'a gidiyordum ikinci hamileliğimde çok da memnunum İlkinde nefize hanima Gidiyordum ama yoğunluğundan bıktım Sevinç hanim da çok ilgileniyor yani yarım saati geçik muayene edip baktığını bilirim doğuma da o girmişti kendisinden çok memnunum bir daha Hamile kalırsam eğer o hastanede olursa kesinlikle ona yine giderim ama hastane Konfor olarak Bu bölgedeki en iyi hastane Medical park'tan bile iyi
Bende ilk bebeğimde yer arıyordum medikal park a gittin Aygül Anıl diye bir dr var hiç ilgilenmedi beni çağırıyorlar diye çekti gitti Bebek tekmeliyor dedim Rahmi'me bakmadı erken doğumum oldu sonra Yeniyüzyıl gopta Ayşe hanıma gittim geç kalınmıştıKesinlikle ama kesinlikle Cengiz Sağıroğlu nu önermiyorum bu kadar işini isteksiz yapan bir doktor olamaz cok olumsuz yorum okumuştum çok ilgisiz olduğunu gördüm ama yine de işini bilen bir doktor gibi geldi ona devam edecektim ta ki detaylı ultrasonuma 5 gün kala beni arayıp Cengiz beyin hiçbir açıklaması olmamasına rağmen çekemeyecepini söylediklerinde artık tepem attı direk bıraktım bu ne sorumsuzluktur ciddi birşey sonucta ve belli bir Zaman'ı var randevu alınıyor bir süre önce vs asla tavsiye etmiyorum medical park gop da İbrahim çelebi ye gidiyorum gayet İyi bir doktor tavsiye ederim.
Gop hastanesinde seyfettinozvural a gidiyorum henuz 2 aylik hamileyim ama cok memnun kaldim acikcasi.sohbet eder gibi anlatiyor ve insani inanilmaz rahatlatiyor.
Ayrica aksamlari calisiyor hastanede sanirim, calistigimiz icin esim isten gece 1 de bile gelse kontrolumuze gidebiliyoruz. Aksam gittigimiz icin de malum hic sira beklemiyoruz hastaneyi biz kapatmisiz gibi. Ben simdilik cok memnunum.
Ama bugun birsey oldu paylasayim hemen. Sabahtan beri goguslerimdeki hassasiyet yok oldu, forumda arastirdim bebegin kalbi durmus olabilecegi yaziyor, panik oldum hatta panik demeyeyim bildigin emin oldum bebegimi kalbini duruduguna. Apar topar hastaneye gittik cengiz bey nobetciymis bu gece zaten gidene kadar gece 2 olmustu. İlk defa cengiz beye muayene oldum. Cok deneyimli olabilir ama zerre kadar sevmedim adami. Bir defa gecenin bu korunde paniklemisim, tedirgin olmusum o yuzden gelmisim sana, alay ediyor resmen benimle sen ne hissedeceksin su an felan diye. Koktum icime suphe dustu gece gece keyfimden taksiye atlayip muayene ucreti odeyip gelmedim herhalde.
Seyfettin beye giden baska kimse varmi bilmiyorum ama ben kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de onu çok seviyorumMerhaba Kırmızı Gitar,
Ben gebeliğimin 6.-7. Haftası hastanede yattım. Hastane yatışımı Seyfettin bey yaptı. Gerçekten kendisinden çok memnun kaldım. Kendisine tekrar gitmek istedim ama seyfettim bey için çağrı merkezinde randevu vermiyorlar. Seyfettim beyi nasıl denk getiriyorsun? Nasıl randevunu alıyorsun?
Bu arada Ayşe Hanımın asistanı gerçekten çok sakin ve ılımlı bir kız.
Benim onun hastasi olmam tamamen tesadufen oldu. Hamile oldugumu ogrendigim gunun aksami esim isten gelince bir panik hastaneye kostuk tesadufen o varmis nobetci. Anladigim kadariyla sadece haftanin bazi aksamlari nobetci olarak geliyor o hastaneye ve bu gunler belirli olmadigi icin randevu veremiyorlar ben tum randevularimi doktorumdan bizzat aliyorum mesela ekim ayinda 2li test yapilacak ekim in ilk haftasi arayacagim o bana uygun tarih verecek o gun gidecegim.Merhaba Kırmızı Gitar,
Ben gebeliğimin 6.-7. Haftası hastanede yattım. Hastane yatışımı Seyfettin bey yaptı. Gerçekten kendisinden çok memnun kaldım. Kendisine tekrar gitmek istedim ama seyfettim bey için çağrı merkezinde randevu vermiyorlar. Seyfettim beyi nasıl denk getiriyorsun? Nasıl randevunu alıyorsun?
Bu arada Ayşe Hanımın asistanı gerçekten çok sakin ve ılımlı bir kız.
Bu arada Prof. Dr. Murat Gürkan Arıkanı hiç tavsiye etmem. İlk kese görme muayenemi onu olmuştum. Vajinal muayenede biraz zorluk çektim. Kendisi beni azarlayıp biz böyle iş yapmıyoruz isterseniz dışarı çıkın dedi. Bence bir doktor hastasını böyle bir durumda sakinleştirmeli azarlamamalı. Sanırım kendisi tüp bebek tedavilerinden prim alıyor. Benimde tüp bebek tedavisi olmadığı için normal gebelik kontrolü olduğu için böyle davrandı. Kesinlikle tavsiye etmem!
Gop hastanesinde seyfettinozvural a gidiyorum henuz 2 aylik hamileyim ama cok memnun kaldim acikcasi.sohbet eder gibi anlatiyor ve insani inanilmaz rahatlatiyor.
Ayrica aksamlari calisiyor hastanede sanirim, calistigimiz icin esim isten gece 1 de bile gelse kontrolumuze gidebiliyoruz. Aksam gittigimiz icin de malum hic sira beklemiyoruz hastaneyi biz kapatmisiz gibi. Ben simdilik cok memnunum.
Ama bugun birsey oldu paylasayim hemen. Sabahtan beri goguslerimdeki hassasiyet yok oldu, forumda arastirdim bebegin kalbi durmus olabilecegi yaziyor, panik oldum hatta panik demeyeyim bildigin emin oldum bebegimi kalbini duruduguna. Apar topar hastaneye gittik cengiz bey nobetciymis bu gece zaten gidene kadar gece 2 olmustu. İlk defa cengiz beye muayene oldum. Cok deneyimli olabilir ama zerre kadar sevmedim adami. Bir defa gecenin bu korunde paniklemisim, tedirgin olmusum o yuzden gelmisim sana, alay ediyor resmen benimle sen ne hissedeceksin su an felan diye. Koktum icime suphe dustu gece gece keyfimden taksiye atlayip muayene ucreti odeyip gelmedim herhalde.
Seyfettin beye giden baska kimse varmi bilmiyorum ama ben kesinlikle tavsiye ederim.
Ben o bebegimi kaybettim kurtajimi seyfettin hoca yapti. Bebegimin kalbi durmustu kontrolde ogrendik cok yikildim o an.Merhabalar yazınızı suanda okudum.seyfettin beyin hastası olarak cvp yazma gereği hissettim dediklerinize kesinlikle katılıyorum bu kadar rahatlatan bir doktor olamaz doktor hasta olarak değilde iki arkadaş gibi anlatıyor muayenelerimiz çok zevkli geçiyor eşim ve ben cok memnunuz gece çalışıyor olması kesinlikle çok büyük avantaj sıra beklemek yok
Çok üzüldüm ilk bebeğin icin rabbim bir daha yaşatmasın inş böyle acılar Seyfettin hoca bu konularda da gerçekten rahatlatıcı bir doktor ben ilk muayeneye gittiğimde 2 doktor değiştirmiştim 6 haftalıktım ve bebeğim gozukmuyordu Bende çok takintiliyim dir doktorun ters bir hareketi kelimesi ile gözümden düşer bu hastaneyi tercih ettim sagolsun Seyfettin hoca ile karşılaştık bebek gelişmemişti ve vajinal muayene teklif edip etmediklerini sormuştu önceki doktorların o hareketi beni mest etmişti direk alttan muayene yapmadı önce sordu yapildimi diye vajinal muayene yaptık kalp atışı vardı eğer olmasaydı benide kürtaja alacaktı boş gebelik olabilir buna hazırlık olun diye de uyarmıştı yanı geçiştirmek yerine kotuye bile hazırlaması çok iyi gelmişti bizeBen o bebegimi kaybettim kurtajimi seyfettin hoca yapti. Bebegimin kalbi durmustu kontrolde ogrendik cok yikildim o an.
Kurtaja girdim esim kapinin onunde bekliyordu abim ve esi de yanindaymis seyfettin hoca esimin omuzunu sivazlamis abimler doktorumuz oldugunu anlamayip hastanede arkadasimiz calisiyor sanmislar...
Simdi ikinciye hamileyim yine seyfettin hocaya devam ediyorum sagolsun kurtaj sonrasi da bu hamileligimde de beni cok rahatlatti insallah hersey yolunda gecer de bu kez dogumu da birlikte yapariz:)
Cok sevindim bir hastasina daha denk geldigime:) kac haftalik oldu sizin?
Ben o bebegimi kaybettim kurtajimi seyfettin hoca yapti. Bebegimin kalbi durmustu kontrolde ogrendik cok yikildim o an.
Kurtaja girdim esim kapinin onunde bekliyordu abim ve esi de yanindaymis seyfettin hoca esimin omuzunu sivazlamis abimler doktorumuz oldugunu anlamayip hastanede arkadasimiz calisiyor sanmislar...
Simdi ikinciye hamileyim yine seyfettin hocaya devam ediyorum sagolsun kurtaj sonrasi da bu hamileligimde de beni cok rahatlatti insallah hersey yolunda gecer de bu kez dogumu da birlikte yapariz:)
Cok sevindim bir hastasina daha denk geldigime:) kac haftalik oldu sizin?
Çok üzüldüm ilk bebeğin icin rabbim bir daha yaşatmasın inş böyle acılar Seyfettin hoca bu konularda da gerçekten rahatlatıcı bir doktor ben ilk muayeneye gittiğimde 2 doktor değiştirmiştim 6 haftalıktım ve bebeğim gozukmuyordu Bende çok takintiliyim dir doktorun ters bir hareketi kelimesi ile gözümden düşer bu hastaneyi tercih ettim sagolsun Seyfettin hoca ile karşılaştık bebek gelişmemişti ve vajinal muayene teklif edip etmediklerini sormuştu önceki doktorların o hareketi beni mest etmişti direk alttan muayene yapmadı önce sordu yapildimi diye vajinal muayene yaptık kalp atışı vardı eğer olmasaydı benide kürtaja alacaktı boş gebelik olabilir buna hazırlık olun diye de uyarmıştı yanı geçiştirmek yerine kotuye bile hazırlaması çok iyi gelmişti bize
Ayyy bu arada Yen'i bebeğin icin tekrardan hayırlı olsun bugün 17 haftalık olduk evet bende gerçekten çok sevindim başka bir hastasına denk gelmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?