Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi

Merhabalar,

Bayrampaşa Kolan Dilek Hanım bu kadar güler yüzlü bir insan olamaz. Her konuda yardımcı ve işinin ehli olduğu açık. Ben şuana kadar evhamlığını görmedim. Gidiyorum önce bir problem var mı diye soruyor ve dinliyor. Daha sonra ultrasonda bakıyor işte gelişimi haftasına uygun mu bir problem var mı yok mu diye. Bir problem yoks tekrar masaya alıyor ve ilaçlardan ve dikka edilmesi gerekenlerden bahsediyor. Muayene ücreti uygun 30 TL. Son iki ayım kaldı Allahın izniyle doğumumuda orda yapıcam ve fiyat olarakta uygun. 2 gece hastanede kalıcakmışım.

Bende Bayrampaşa Kolan Hastanesi'nde Ayhan Bey'e gidiyorum malum çalıştığımdan dolayı gündüz doktorlarına gidemiyoruz :)

Benim iş yeri ile hastane arası 4 dk yürüme mesafesi =) Eşim 8 de gidiyor ilk numarayı alıyor 9:20 de işim bitiyor ondan dolayı problem olmuyor =)

Ben onun orda hastaları çağıran kıza uyuz oluyorum resmen beni azarladı şikayet ettim onun yüzünden hemen Volkan hoca ta gittim ordaki kızlar hocalardan çok insanı azarlamaya çalışıyorlar birden Ayşe hoca nın yanındaki yardımcısı olan kız çok iyi

Gop hastanesinde seyfettinozvural a gidiyorum henuz 2 aylik hamileyim ama cok memnun kaldim acikcasi.sohbet eder gibi anlatiyor ve insani inanilmaz rahatlatiyor.

Ayrica aksamlari calisiyor hastanede sanirim, calistigimiz icin esim isten gece 1 de bile gelse kontrolumuze gidebiliyoruz. Aksam gittigimiz icin de malum hic sira beklemiyoruz hastaneyi biz kapatmisiz gibi. Ben simdilik cok memnunum.

Ama bugun birsey oldu paylasayim hemen. Sabahtan beri goguslerimdeki hassasiyet yok oldu, forumda arastirdim bebegin kalbi durmus olabilecegi yaziyor, panik oldum hatta panik demeyeyim bildigin emin oldum bebegimi kalbini duruduguna. Apar topar hastaneye gittik cengiz bey nobetciymis bu gece zaten gidene kadar gece 2 olmustu. İlk defa cengiz beye muayene oldum. Cok deneyimli olabilir ama zerre kadar sevmedim adami. Bir defa gecenin bu korunde paniklemisim, tedirgin olmusum o yuzden gelmisim sana, alay ediyor resmen benimle sen ne hissedeceksin su an felan diye. Koktum icime suphe dustu gece gece keyfimden taksiye atlayip muayene ucreti odeyip gelmedim herhalde.

Seyfettin beye giden baska kimse varmi bilmiyorum ama ben kesinlikle tavsiye ederim.

Kesinlikle ama kesinlikle Cengiz Sağıroğlu nu önermiyorum bu kadar işini isteksiz yapan bir doktor olamaz cok olumsuz yorum okumuştum çok ilgisiz olduğunu gördüm ama yine de işini bilen bir doktor gibi geldi ona devam edecektim ta ki detaylı ultrasonuma 5 gün kala beni arayıp Cengiz beyin hiçbir açıklaması olmamasına rağmen çekemeyecepini söylediklerinde artık tepem attı direk bıraktım bu ne sorumsuzluktur ciddi birşey sonucta ve belli bir Zaman'ı var randevu alınıyor bir süre önce vs asla tavsiye etmiyorum medical park gop da İbrahim çelebi ye gidiyorum gayet İyi bir doktor tavsiye ederim.

Bende ilk bebeğimde yer arıyordum medikal park a gittin Aygül Anıl diye bir dr var hiç ilgilenmedi beni çağırıyorlar diye çekti gitti Bebek tekmeliyor dedim Rahmi'me bakmadı erken doğumum oldu sonra Yeniyüzyıl gopta Ayşe hanıma gittim geç kalınmıştı
Ben yeniyüzyıl Gop ta Cengiz beye hiç gitmedim ben bir Sevinj hanımı sevmeğim hostesi resmen beni azarlamıştı o gün kampanya varmış benim randevum geçti 1saat bekledim
Daha bekleyecekmiyim dedim gözlerini Kocaman yaptı çok terbiyesiz bir uslüpla anlamıyorsunuz galiba dedi
Hosteslerden Ayşe hanım ın yanındaki çok iyi gerisi çok ukala hocadan çok artistlik taslıyorlar
Ben sana Volkan veya Ayşe hocayı denemeni tavsiye ederim sen bilirsin çünkü Cengiz bey bana mı geldin dedi bir kadına oda Volkan hocaya geldim dedi bilmiyorum ama küstürüyor galiba hastaları gitmediğim için bilemem

Merhaba Kırmızı Gitar,

Ben gebeliğimin 6.-7. Haftası hastanede yattım. Hastane yatışımı Seyfettin bey yaptı. Gerçekten kendisinden çok memnun kaldım. Kendisine tekrar gitmek istedim ama seyfettim bey için çağrı merkezinde randevu vermiyorlar. Seyfettim beyi nasıl denk getiriyorsun? Nasıl randevunu alıyorsun?

Bu arada Ayşe Hanımın asistanı gerçekten çok sakin ve ılımlı bir kız.

Bu arada Prof. Dr. Murat Gürkan Arıkanı hiç tavsiye etmem. İlk kese görme muayenemi onu olmuştum. Vajinal muayenede biraz zorluk çektim. Kendisi beni azarlayıp biz böyle iş yapmıyoruz isterseniz dışarı çıkın dedi. Bence bir doktor hastasını böyle bir durumda sakinleştirmeli azarlamamalı. Sanırım kendisi tüp bebek tedavilerinden prim alıyor. Benimde tüp bebek tedavisi olmadığı için normal gebelik kontrolü olduğu için böyle davrandı. Kesinlikle tavsiye etmem!

Ben de onu çok seviyorum
Ben bebeğimi kaybettiğimde şok olmuştu oda kaybetmiş

Benim onun hastasi olmam tamamen tesadufen oldu. Hamile oldugumu ogrendigim gunun aksami esim isten gelince bir panik hastaneye kostuk tesadufen o varmis nobetci. Anladigim kadariyla sadece haftanin bazi aksamlari nobetci olarak geliyor o hastaneye ve bu gunler belirli olmadigi icin randevu veremiyorlar ben tum randevularimi doktorumdan bizzat aliyorum mesela ekim ayinda 2li test yapilacak ekim in ilk haftasi arayacagim o bana uygun tarih verecek o gun gidecegim.

Biz 4 kez filan gittik kontrole, her defasinda aksam 6 dan sonra sabaha kadar istediginiz zaman gelin dedi. Esim se bende gunduz calistigimiz icin aksam gec saat gidiyoruz 10 11 den sonra, bombos oluyor cok ta rahat oluyor hem isten izin almak zorunda kalmiyoruz.

Eger istersen ozelden mesaj at bana, asistaninin numarasini veririm hastanede oldugu gunleri ogrenirsin ondan o gunler gidebilirsin aksam 6 dan sonra randevu almana gerek yok.

hix vajinal muayene olmadim ve aslinda ciddi bir korkum da var bununla ilgili. Hamile oldugumu kan testinde gordugumde hastaneye kostum ve dedigim gibi seyfettin beye denk geldim.daha cok yeniydi gebelik, keseyi su an goremeyiz ama rahimde bebek icin sorun olabilecek bir problem varmi diye bakalim dedi ustten bakti. Sonra 10 gun sonra gel keseyi goruruz dedi. 10 gun sonra gittigimde yine ustten bakti keseyi gordu. Sonra dedi kibak bu cumlesi cok hosuma gitti.

Vajinal muayene yapsak kalp atisini da duyariz, vajinal muayenenin bebege hic bir zarari yok ancak anne adayi vajinal muayenede geriliyor bebegin kalp atisini duyamiyor bile o stresle, hic seni strese sokmak istemiyorum bak kese tam burda, olmasi gereken yerde, bak bu su damlasi gibi olan da fetus. Hayirli olsun bos yada dis gebelik degil hersey yolunda gorunuyor. Haftaya tekrar gel kalp atisina o zaman bakalim dedi.

Hic vajinal muayene olmadan hamileligimin 9. Haftasina geldim. Hayir muayene sikinti degil de adamin dusunce yapisina hayran kaldim. Bu nasil bir sagduyudur.

Merhabalar yazınızı suanda okudum.seyfettin beyin hastası olarak cvp yazma gereği hissettim dediklerinize kesinlikle katılıyorum bu kadar rahatlatan bir doktor olamaz doktor hasta olarak değilde iki arkadaş gibi anlatıyor muayenelerimiz çok zevkli geçiyor eşim ve ben cok memnunuz gece çalışıyor olması kesinlikle çok büyük avantaj sıra beklemek yok

Ben o bebegimi kaybettim kurtajimi seyfettin hoca yapti. Bebegimin kalbi durmustu kontrolde ogrendik cok yikildim o an.

Kurtaja girdim esim kapinin onunde bekliyordu abim ve esi de yanindaymis seyfettin hoca esimin omuzunu sivazlamis abimler doktorumuz oldugunu anlamayip hastanede arkadasimiz calisiyor sanmislar...

Simdi ikinciye hamileyim yine seyfettin hocaya devam ediyorum sagolsun kurtaj sonrasi da bu hamileligimde de beni cok rahatlatti insallah hersey yolunda gecer de bu kez dogumu da birlikte yapariz:)

Cok sevindim bir hastasina daha denk geldigime:) kac haftalik oldu sizin?

Çok üzüldüm ilk bebeğin icin rabbim bir daha yaşatmasın inş böyle acılar Seyfettin hoca bu konularda da gerçekten rahatlatıcı bir doktor ben ilk muayeneye gittiğimde 2 doktor değiştirmiştim 6 haftalıktım ve bebeğim gozukmuyordu Bende çok takintiliyim dir doktorun ters bir hareketi kelimesi ile gözümden düşer bu hastaneyi tercih ettim sagolsun Seyfettin hoca ile karşılaştık bebek gelişmemişti ve vajinal muayene teklif edip etmediklerini sormuştu önceki doktorların o hareketi beni mest etmişti direk alttan muayene yapmadı önce sordu yapildimi diye vajinal muayene yaptık kalp atışı vardı eğer olmasaydı benide kürtaja alacaktı boş gebelik olabilir buna hazırlık olun diye de uyarmıştı yanı geçiştirmek yerine kotuye bile hazırlaması çok iyi gelmişti bize

Ayyy bu arada Yen'i bebeğin icin tekrardan hayırlı olsun bugün 17 haftalık olduk evet bende gerçekten çok sevindim başka bir hastasına denk gelmeme

Ayyy bu arada Yen'i bebeğin icin tekrardan hayırlı olsun bugün 17 haftalık olduk evet bende gerçekten çok sevindim başka bir hastasına denk gelmeme

Masallah :)

Ben cok sevdim cokguveniyorum ona ama bazen acaba fazla mi guveniyorum diye sorguladim hatta:) kesinlikle iyi bir doktor nobetci doktor oldugu icin cok fazla hastasi yok dogal olarak cok fazla yorum da yok hakkinda ama giden birini gordugumde hep olumlu yorumlar duydum:)

Ben ilk bebegimin kalbi durdugunda cok panikledim cok depresyona girdim kaygilandim epey kotu oldum beni direkt psikologa yonlendirdi hatta mesaj atmistim kanamam ne zaman biter diye kurtaj sonrasi bana psikologa git lutfen seni iyi gormedim kendine zarar veriyorsun dedi psikologa gitmeye basladim haber verdim supersin tebrik ederim filan diye tepki verdi:) esime bile psikolog isini ihmal etmeyin kendini fazla yoruyor fazla uzuyor diye mesaj atmis... canim benim ya:)

Bu hamileligimde 12. Hafta kontrolune gittik ultrasonsa ilk yaptigi bana kalp sesini dinletmek oldu sonra dondu dedi ki bu sesi duymadan ne desem anlamayacaktin biliyorum o yuzden once seno rahatlatalim dedi (kalp atisini duyduktan sonra 4 hafta gitmemistik cok kaygiliydim ya yine kalbi durmussa bu aralikta diye)

Beni tanimasi, olaylara tepkimi bilmesi ve beni ona gore eahatlatmasi cok onemli.

Kesinlikle tam benim gibi bir kaygi manyagina uygun doktor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…