Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tanisilan günün kutlandigini yeni öğreniyorum. O kadar uzağım demek ki bu mevzulara . Doğumgünü ,yıldönümü gbi şeyler hatırlansa güzel olur ama yoğunlukta unutulursa da problem değil benim için :)
Hayir özel günlerde hatırlanmak insana değerli olduğunu hissettiriyor özel günleri hatırlamakta çok nazik nezaketli bir davranış ama bazen hayat akışında unutulabiliyor bence haklısınız bir tatlı söz bile yeter
Karşı tarafa göre degisir bence bu ama tanışma falanda ne biliyim ya
Biz sadece doğumgünü kutluyoruz hatta hatırlamasa da olur. Yıl boyu önemseme dogum gününde hediye al oldu
Hatırlarsa eşim teşekkür ederim...Düşüncesi için mutlu olduğumu ona belirtirim..Hatırlamazsa ya da anılmazsada umrumda değil açıkcası...Aşırı duygusal bir yapıdaysanız sizin için önem teşkil edebilir kişiden kişiye değişir bence...
Çocukla alakalı ihtiyaçları hatırlaması ya da bunu seversin diye aldım deyip sevdiğim çikolatayı herhangi bir gün getirmesi böyle şeyler daha çok mutlu ediyor beni açıkcası
Adı üstünde özel gün.
Çiçek almaz başka bir şekilde hatırlar mutlu eder.
Önemli olan kıymet vermesi.
Tek başına eşimden beklemem mesela. Ben de bir şeyler yaparım.
Yada birlikte o gün ne yapalım diye konuşuruz. Yeri gelir dışarı çıkarız yeri gelir evde otururuz. Eskiden sadece küçük bir mesaj bile mutlu ederdi.