- 12 Haziran 2016
- 938
- 1.816
- 113
- Konu Sahibi agresifkiz
Siz ne aldınız? Nasıl bir kutlama yaptınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar. Özel gün takıntınız var mı yoksa sizce yersiz mi bugünü karşı tarafın kutlamaması halinde üzülmek kırılmak bir küçük trip atmaktanışma yıl dönümünde en azından küçük bir çiçek beklemek suç mu sizce
![]()
Asurtman değil lisanslı asurtmanBurda eşine aşurtman alan bı üye vardı eşi de onu yemeye götürmüş çiçek almıştı konuyu hatırlayan üyeler vardır
Orada hediyelesmekle ilgili harika yorumlar var nasiplenmek isterseniz![]()
Önemli tabi bir çiçek olsun bir çukuleta olsun, bir yemek olsun beklenir neden beklenmesin. Ama her zaman karşıdan beklenmez bazen de yapılır,alınır vs.Merhaba kızlar. Özel gün takıntınız var mı yoksa sizce yersiz mi bugünü karşı tarafın kutlamaması halinde üzülmek kırılmak bir küçük trip atmaktanışma yıl dönümünde en azından küçük bir çiçek beklemek suç mu sizce
![]()
Neyi kutlarsiniz?biz doğum günleri evlilik yıl dönümüydü eskiden
çocuklarımız olunca da anneler ve babalar günü
tanışma nişan sevgililer vs kutlamayız
Valla benim eşimde unutur hatırlamaz hiç ben önceden laf arasında hatırlatırım yine unuturMerhaba kızlar. Özel gün takıntınız var mı yoksa sizce yersiz mi bugünü karşı tarafın kutlamaması halinde üzülmek kırılmak bir küçük trip atmaktanışma yıl dönümünde en azından küçük bir çiçek beklemek suç mu sizce
![]()
Bir tek doğum günümü unutmaz çünkü doğum günlerimiz aynı![]()
anlamadımNeyi kutlarsiniz?
Bende diyorum neyi eksik yazdımAsurtman değil lisanslı asurtman
Bu kisiden kisiye degisiyor ben mesela özel günleri cok önemsemiyorum sevmiyorum bana sacma geliyor, sadece dogum günleri önemserim.Merhaba kızlar. Özel gün takıntınız var mı yoksa sizce yersiz mi bugünü karşı tarafın kutlamaması halinde üzülmek kırılmak bir küçük trip atmaktanışma yıl dönümünde en azından küçük bir çiçek beklemek suç mu sizce
![]()