Özel gün :(

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
Hayırlı günler konuya Nasıl gireyim bilemiyorum fakat bir yerden başlıyayım bekarım öncelikle bunu söyliyeyim . Bu aralar adet olmam gerekiyordu bunu da belirteyim .Üç akşam önce içimde bir istek oluştu. ( mastürbasyon ) istek arttı zaten adet günlerimde daha fazla istek oluyor. İstek arttı fakat bir şey yapmadan vajinam ıslandı daha sonra içine bir şeyler battı sanki . Lovobaya gittim iç çamaşırımda kan vardı adetlendim sandım ve ondan sonra hiç bir şey yapmadım( mastürbasyon olarak bir şey yapmadım ) o akşam az bir şey geldi dün olsun bugün olsun hiç bir şey yok . İlk defa böyle bir şey oluyor neden oldu acaba doktora gideyimmi sizce ?

Yok artık, kızlık zarının bozulduğundan şüphe dahi ettiysen sen bu işle ilgili hiçbişey bilmiyosun demektir.

Adetin başlamıştır, kesik gelecektir veya herhangi bir kist olabilir..

O batma hissi herkeste olabilir bazen.çok normal bir durum bu.gelen kan da ya hormondur ya regl kanı yada kist olabilir..

Bir şey olmamıştır adetiniz başlayıp kesilmiş bence. Gelir bir iki güne.

Son düzenleme:
Hayır olmadı .

Tamam kapattir konunu hadi daha fazla rezil olmadan , adet donemi oncesi hormonal seviyeler degisir git arastir internetten libido artisinin sebebide budur, adet dedigin sey hemen gununde icerde acilan bir musluktan fos fos gelmedigine gore kesinti olabilir hadi burada daha fazla irdelenmeden git, kafaya takilacak bir durum yok ortada. Zaten neyi dert ettiginde tam anlamadim ben, aniden gelen istegini mi dert ettin yoksa kesilen adet kanamanimi ?
Kac yasindasin bilmiyorum ama kendi bedeninin islevini taniman anlaman biraz zamanini alabilir, git guvenilir kaynaklardan arastir oku hormonlari adet dongusunu falan anlayacaksin neyin neden oldugunu. Ha bir jinekologa da gidip sorabilirsin hicbir sikinti olmaz hadi cani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…