Özel gün :(

Yok artık, kızlık zarının bozulduğundan şüphe dahi ettiysen sen bu işle ilgili hiçbişey bilmiyosun demektir.

Adetin başlamıştır, kesik gelecektir veya herhangi bir kist olabilir..

Hayır kızlık zarı aklıma bile gelmedi . İlk defa böyle bir şey olduğu için kafam takıldı sadece konuyu açayım sizlerinde düşüncelerini alayım dedim

Kusura bakmayın lütfen bu konuda rezil olunacak ne var istek konusunu dert ettiğim yok sadece adet kanamam kesik kesik geldiği için bu konu açıldı sizinde gerçek hayatta yaptığınız bir şey neden ayıp olsun ayıp bir şey olsa bunca insan neden yapsın doğal bir hareket ve dünyanın kanunu siz benim konumun kapatılıp kapatılmamasına karar veremezsiniz konuyu kendinize uygun seviyenize uygun bulmuyorsanız yorum yapmazsınız o kadar ..

Ben sen konunla rezil oluyorsun demek istemedim milletin sacma sapan yaziklarina kizip gelip burda bana diklenme istersen iyilik etmeye calisiyorum su yazdiklarina bak. Yazdigin detaylarla seni burda irdeliyorlar dalga geciyorlar sen bilirsin, herkese tek tek aciklama yapmaya devam et o zaman

Anlat hadi yok birsey yampadim da
yok bozulmadi da...

bu sorularla muhatap olmak senin icin rezillik degilse hadi devam et o zaman

Rezilliik olunacak bir şey yok bence insanlar dalga gecerse kendileriyle dalga geçsin ben yardım için konu açtım bu saatten sonra da hiç. Bir konu açmam. Ben buraya ne konusu açılsa yok dalga yok erkek bu şekilde davranılacaksa bu sitenin ne önemi var Ozaman

Ya bende neden mastürbasyon isteği hiç olmadı ve neden böyle birşey yapamadım hiçbir zaman, offf vurmayın derdinden derinden

Bence bursey yoktur herkeste oluyor oyle igne batiyormus gibi bu arada insalar yarfimci olmaya çalışıyor sen tersliyorsun yapma bence

kist ve enfeksiyon olabilir. bende de oluyo. enfeksiyon batma ve acı yapar hatta bazen kan gelir ortada hiçbir şey yokken. kistte de adette eskisi gibi olamama durumu oluyo.

enfeksiyon için bi antibiyotik vericek o kadar işte.

istek olması da çok normal çünkü hormonal döngün yaklaşıyo.

hiç mi okumadın be evladım öncesinde istek artışı vs vs olur reglin.

konuya hemen birilerini çağırıp olay yerini inceletenler de maşallah ahlak timsali.

gayet tıbbi bi sorunu var. bu dert değil de ne dert? üslubu düzgün, edebe aykırı yazmamış hemen annesini çağıran çocuklar gibi ortalığı alevlendirenler var. kafalar bir milyon.

A AtomicGirl bundan bahsediyor konu sahibi. birazdan vajinası yokmuş gibi bunları bilmeyip ayıplayanlar gelicek. sinirini bozdurma doktora git. dediğim gibidir.

Buraya yazacağına doktora git. İnsanlar müneccim mi ne olduğunu nerden bilsinler. Ramazan günü milletle dalga mı geçiyorsun sen. Ayıp edep denilen bir şey var.

Cin girmis sana

Şaka bi yana bazen benim de adetim de bi başlar iki damla olur sonra 2 gün olmaz
Bence normal

Gayet uygun bir dille yazılmış konu
Öncelikle regl öncesi istek artışı çok oluyor Bende de hele ki 19-20 li yaşlarda çok daha hissediyordum.
Batma ise Bende genelde regl zamanı yaklaştığında oluyordu,endişe etmene gerek Yok Bence fakat kist veya enfeksiyondan kaynaklı mı diye bi doktorla da görüşebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…