- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Yok artık, kızlık zarının bozulduğundan şüphe dahi ettiysen sen bu işle ilgili hiçbişey bilmiyosun demektir.
Adetin başlamıştır, kesik gelecektir veya herhangi bir kist olabilir..
Tamam kapattir konunu hadi daha fazla rezil olmadan , adet donemi oncesi hormonal seviyeler degisir git arastir internetten libido artisinin sebebide budur, adet dedigin sey hemen gununde icerde acilan bir musluktan fos fos gelmedigine gore kesinti olabilir hadi burada daha fazla irdelenmeden git, kafaya takilacak bir durum yok ortada. Zaten neyi dert ettiginde tam anlamadim ben, aniden gelen istegini mi dert ettin yoksa kesilen adet kanamanimi ?
Kac yasindasin bilmiyorum ama kendi bedeninin islevini taniman anlaman biraz zamanini alabilir, git guvenilir kaynaklardan arastir oku hormonlari adet dongusunu falan anlayacaksin neyin neden oldugunu. Ha bir jinekologa da gidip sorabilirsin hicbir sikinti olmaz hadi cani.
Kusura bakmayın lütfen bu konuda rezil olunacak ne var istek konusunu dert ettiğim yok sadece adet kanamam kesik kesik geldiği için bu konu açıldı sizinde gerçek hayatta yaptığınız bir şey neden ayıp olsun ayıp bir şey olsa bunca insan neden yapsın doğal bir hareket ve dünyanın kanunu siz benim konumun kapatılıp kapatılmamasına karar veremezsiniz konuyu kendinize uygun seviyenize uygun bulmuyorsanız yorum yapmazsınız o kadar ..
Ben sen konunla rezil oluyorsun demek istemedim milletin sacma sapan yaziklarina kizip gelip burda bana diklenme istersen iyilik etmeye calisiyorum su yazdiklarina bak. Yazdigin detaylarla seni burda irdeliyorlar dalga geciyorlar sen bilirsin, herkese tek tek aciklama yapmaya devam et o zaman
Anlat hadi yok birsey yampadim da
yok bozulmadi da...
bu sorularla muhatap olmak senin icin rezillik degilse hadi devam et o zaman
koptumDüşünce gücüyle bozulanıda ilk defa duydum
Hayırlı günler konuya Nasıl gireyim bilemiyorum fakat bir yerden başlıyayım bekarım öncelikle bunu söyliyeyim . Bu aralar adet olmam gerekiyordu bunu da belirteyim .Üç akşam önce içimde bir istek oluştu. ( mastürbasyon ) istek arttı zaten adet günlerimde daha fazla istek oluyor. İstek arttı fakat bir şey yapmadan vajinam ıslandı daha sonra içine bir şeyler battı sanki . Lovobaya gittim iç çamaşırımda kan vardı adetlendim sandım ve ondan sonra hiç bir şey yapmadım( mastürbasyon olarak bir şey yapmadım ) o akşam az bir şey geldi dün olsun bugün olsun hiç bir şey yok . İlk defa böyle bir şey oluyor neden oldu acaba doktora gideyimmi sizce ?
Ne iğrenç bi konu yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?