Aslında ülkemizdeki adeti merak ediyorum bilginiz yok sanırsam,teşekkürler zaman ayırıp cevap yazdığınız içinGücünüz neye yetiyorsa / içinizden ne geçiyorsa.
Teşekkür ederim ancak Türk gelenek göreneklerine göre nasıldır onu öğrenmek için konu açtımEşinin annesinin ne takacagi onu ilgilendirir. İmkan varsa ilk düğünde yarım takmalisiniz.
öyleyse oğlunada kızına da bilezikmi takmalıyım doğumda böylemi adetSize kim ne taktiysa aynısını çocuklarına takacaksiniz.
Sizin kendi çocuğunuza takılmış, elbette takacaksını o zaman. İnsanlar size az buz takmamış, eliniz boş gitmek çok ayıp.Bu konuda lütfen konuyu dağıtmayalım arkadaşlar "yok ben olsam şöyle utanırım ayıptır falan..." lütfen adet hakkında bilgisi olan arkadaşları dikkati alacağım
düğünde size ne takıldıysa aynısı takılır gelini doğum yapıncada bilezik takarsınız adet budur türk geleneklerinde (bana çok saçma gelsede)Teşekkür ederim ancak Türk gelenek göreneklerine göre nasıldır onu öğrenmek için konu açtım
Teşekkür ederim ancak Türk gelenek göreneklerine göre nasıldır onu öğrenmek için konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?