ÖZEL GÜNÜM TATİLE DENK GELİYOR NE YAPMALIYIM ?

karlarprensi

varlığı var edene hamdolsun ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
2.986
1.864
133
kızlar ne kadar sure once doktora gıtmelıyım erteleme hapı zararlı mı? bı zahmet el atın...

Adet geciktirici geçen sene bütün düzenimi bozup,aşırı bir ağrı yapıp reglimi de geciktirmedi hatta miktarını ve süresini artırdı; dip not olarak paylaşayım.
Ön yargıyla yaklaşmama rağmen mecbur kalıp tampon kullanmıştım ben ve memnun kaldım

Ben çok kullandım bir sıkıntı olmuyor. Doktora gitmeye gerek yok. Eczaneden alın beklediğiniz regl tarihinden 3 gün önce içmeye başlayın sabah öğle akşam. İlacı bıraktıktan sonra 3 gün içinde regl olursunuz. En fazla 10 gün kullanılabilir.

kızlar ne kadar sure once doktora gıtmelıyım erteleme hapı zararlı mı? bı zahmet el atın...

Bende geciktirici kullanıyorum her yıl
İlacın adı primolut
Yanliiiz ilaç bu sene bende karın ağrısı ve ishal yaptı tuvalete taşımaktan tatil yapamadim

Eczaciya danis başka varsa al Dr gitmeye gerek yok bence

reglınız baslamadan bırkaç gun once erteleme hapına baslarsanız bırakana kadar hapı regl olmazsınız ben bır kez kullanmıstım bır zararını gormedım ya da kullanabılıyorsanız tampon kullanın..

Benim de bu sene aynı durum başıma geldi. Emzirdiğim için ilaç kullanamadım. İlk 2 günümde denize girmedim sonra tampon kullandım. Yalnız ben 2 hafta tatil yaptığım için 2 gün denize girmemek etkilemedi beni. 5- 6 günlüğüne gidiyorsan bilemem.

Çörekotu+bal+tarçın karışımı reglyi 3-4 gün önceye getiriyor bilginize ;) En azından ilaç değil.. Geciktiriciler adet düzenini bozabilir sonuçta hormon ilacı

Benim arkadaşım geçen sene tatile gittiğimizde korka korka kullandı.
Hiçbir şey de olmadı.
Hapı bırakır bırakmaz hemen geldi.
Bir sıkıntı olmuyor emin olun.

Geciktirici alabilirsin daha rahat edersin ancak biraz regl döngüsünü etkiliyor mesela ilacı bırakınca hemen de olabiliyorsun biraz zamanda geçebiliyor. Ben hormonlarımla oynamak istemediğim için tampon kullanıyorum gayet rahat sadece 2-2.5 saatte bir değiştirmek lazım farkında bile olmuyorsun sızıntı da olmuyor.

tampon dünyanın en rahat şeyi bende korka korka kullanmıstım gecen sene ama ilk'inde anladım böyle bir rahatlık yok sanki regl değilmişim gibi rahatca denize havuza girdim sadece denizden cıkınca hemen gidip degiştireceksin wc ye o kadar çok rahat

artık hic geciktirici falan kullanıp hormonlarımı bozmuyorum

Back
X