Özel hastane kurbanı

Şu siralar hasta sayısı düştüğü için inanın onlarda hekimlerin personellerin gözüne bakıyor istifa edip tazminat vermesinler diye hastane küçük bir hastane değil herkesi organize etmem mümkün değil

2 gün önce şehir hastanesi aciline gittim , oradada taktirmiyorlardi personele , size özel bi durum değil bence
Şehir hastaneleri devlete bağlı özel hastaneler gibi yani hastane ödemeyi hastadan değil devletten alıyor o yüzden hastaları kaybetmemek onlar içinde önemli

Steril etmek için lazım olan malzemeleri nasil temin edemiyor ki özel hastane? Devlette dahi varken ve devlet daha temiz diyorsunuz aklım almadı yani devlet bu kadar önem verirken o kadar para kazanan bi hastane nasil alamıyor bu iste bence başka bisey var siz bilmiyor olabilirsiniz
Maske taktirmama k da korkunç bisey

Aahah inanın hiçte işin içinde başka bir iş yok olay tamamen duygusal yani maddiyat. ben bir çok özel hastanede çalıştım ilk çalıştığım bir tıp merkeziydi ve bize hastalara taktığımız oksijen maskelerini yıkayıp tekrar kullanın denildiğinde kavga edip istifa etmiştim ki o zamanlar virüs falan da yoktu yani amaç para kazanmak

Saol canım ablamda ıstanbulda estetık amalıatı olucaktı burundan gıtme dıorum ozel ya bişey olmaz dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…